Povezane vesti
Kad izvršitelj "pokupi" 6.000 dinara naknade: Koji građani su zaštićeni od prinudne naplate, a koji ne
N1 Info pre 4 dana
Problem je samo što Dušan kaže da ne zna ni za kakvog izvršitelja, niti ima bilo kakav dug koji mu se naplaćuje. Dušan je akcionar Akcionarskog fonda. A, da mu je 6.000 dinara uplaćeno po novom zakonu - leks specijalisu, izvršitelj ne bi mogao da mu pleni ni dinar. "Kada sam prvi put otišao na šalter pošte da podignem novac - tih famoznih 6.000 dinara, rekli su mi: Vaš račun je u blokadi, morate da odete do najbliže poslovnice Poštanske štedionice", započinje svoju… »
Zašto izvršitelji mogu da uzmu 6.000 dinara samo nekim građanima?
Radio 021 pre 3 dana
Kako kaže Dušan Ćuća u razgovoru za N1, nije dobio svojih 6.000 dinara samo zato što je "izvršitelj bio brži". Dušan je akcionar Akcionarskog fonda, a da mu je 6.000 dinara uplaćeno po novom zakonu, leks specijalisu, izvršitelj ne bi mogao da mu pleni ni dinar. "Kada sam prvi put otišao na šalter pošte da podignem novac, rekli su mi da je račun u blokadi i da odem do najbliže poslovnice Poštanske štedionice", kazao je Ćuća. Sutradan je, kaže, otišao do Poštanske… »
Dušan iz Smedereva pokušao da podigne svojih 6.000 dinara naknade, ali ga izvršitelj preduhitrio: Tvrdi da ga niko ni za šta…
Nova pre 4 dana
Dušan je akcionar Akcionarskog fonda. A da mu je 6.000 dinara uplaćeno po novom zakonu - leks specijalisu, izvršitelj ne bi mogao da mu pleni ni dinar, piše N1. "Kada sam prvi put otišao na šalter pošte da podignem novac - tih famoznih 6.000 dinara, rekli su mi: Vaš račun je u blokadi, morate da odete do najbliže poslovnice Poštanske štedionice", započinje svoju priču za portal N1 Dušan Ćuća iz Smedereva. Sutradan je, kaže, otišao do Poštanske štedionice. "Bila je… »
Vesti dana »
Napad Hutija na aerodrom u Rijadu: 12 mrtvih, 300 povređenih
Radio sto plus pre 32 minutajoš 32 povezane
RIK odbio prigovor Studentske liste na odluku o biračkim mestima u inostranstvu
Morava info pre 3 satajoš 9 povezanih
Slovenija danas glasa, Janša strepi od rezultata: Četiri referenduma kao test njegove vlasti
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih