Povezane vesti

Marica Perišić ispisala istoriju: Svetska medalja za najveći uspeh karijere

Marica Perišić ispisala istoriju: Svetska medalja za najveći uspeh karijere

Mondo pre 1 dan
Srpska reprezentativka popela se na postolje u kategoriji do 57 kilograma i to posle izuzetno zahtevnog puta do odličja. Perišić je na putu do medalje morala da prođe i kroz repesaž. Nakon što je u prvom kolu bila slobodna, savladala je Špankinju Rodrigez Salvador i Ojungerel iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je potom poražena od Francuskinje Sisike u borbi za direktan plasman u polufinale. Taj poraz nije je zaustavio. Marica je u repesažu pokazala karakter i… »
Marica Perišić treća na planeti

Marica Perišić treća na planeti

Politika pre 1 dan
Marica Perišić, uzdanica Crvene zvezde i reprezentativka Srbije, još jednom je oduševila naciju i pobrinula se za fantastične vesti sa Svetskog prvenstva za seniore u Bakuu. Naša heroina, u kategoriji do 57 kilograma, osvojila je bronzanu medalju i još jednom potvrdila da pripada planetarnoj eliti! – Hvala svima, porodici, prijateljima, mojoj Crvenoj zvezdi, predsednicima Stojanu Vujku i Ivanu Bošnjaku i predsedniku Džudo saveza Srbije Ivanu Todorovu. Bez njihove… »
"Želim medalju na Olimpijskim igrama": Perišić osvojila bronzu na Svetskom prvenstvu, emotivno proslavila uspeh

"Želim medalju na Olimpijskim igrama": Perišić osvojila bronzu na Svetskom prvenstvu, emotivno proslavila uspeh

Nova pre 1 dan
Srpska džudistkinja je u kategoriji do 57 kilograma prošla izuzetno težak put do pobedničkog postolja i još jednom potvrdila da pripada samom svetskom vrhu. Perišić je kao nosilac bila slobodna u prvom kolu, a zatim je savladala Španjolku Adrijanu Rodrigez Salvador. U osmini finala bila je bolja od Ojunčimeg Ojungerel iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, da bi potom doživela poraz od Francuskinje Sare Sisik. Ipak, tu nije bio kraj njenog puta ka medalji. Perišić je… »
Marica Perišić treća na svetu: "Cilj je medalja u Los Anđelesu!"

Marica Perišić treća na svetu: "Cilj je medalja u Los Anđelesu!"

B92 pre 1 dan
Perišić je osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Azerbejdžanu čime je još jednom čvrsto potvrdila mesto u samoj svetskoj eliti. U izuzetno jakoj konkurenciji kategorije do 57 kilograma, Marica je kroz seriju iscrpljujućih mečeva stigla do pobedničkog postolja osvojila bronzano odličje i donela ogromnu radost srpskoj sportskoj javnosti. Perišić je kao nosilac bila slobodna u prvoj rundi, da bi onda u drugoj fazi savladala Španjolku Adrijanu Rodriges… »
Marica Perišić osvojila bronzu na Svetskom prvenstvu

Marica Perišić osvojila bronzu na Svetskom prvenstvu

Danas pre 1 dan
One je u meču za odličje savladala Nemicu Seiju Balhaus. Perišić je kao nosilac bila slobodna u prvoj rundi, da bi onda u drugoj fazi savladala Španjolku Adrijanu Rodriges Salvador. Srpska džudistkinja je zatim u osmini finala bila bolja od Ojunčimeg Ojungerel iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Potom je usledio poraz od Francuskinje Sare Sisik. Srpska džudistkinja je u polufinalu repesaža za bronzano odličje savladala Japanku Momo Tamaoki. Zatim je usledio meč sa… »
Svetska bronza za Maricu Perišić

Svetska bronza za Maricu Perišić

Sputnik pre 1 dan
Perišić je u prvom kolu bila slobodna, a u drugom je savladala Adrijanu Rodrigez Salvador iz Španije. Srpska džudistkinja je u osmini finala bila bolja od Ojunčimeg Ojungerel iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Perišić je potom u četvrtfinalu SP poražena od Francuskinje Sare Sisik. Drugu bronzanu medalju osvojila je Viktorija Ana Puljiz iz Hrvatske. Zlato je pripalo Japanki Akari Omori, dok je do srebrnog odličja stigla Eteri Lipartelijani iz Gruzije.… »
Sjajna Marica Perišić treća na planeti

Sjajna Marica Perišić treća na planeti

Sport klub pre 1 dan
Srpska reprezentativka je do najvećeg uspeha u dosadašnjoj karijeri stigla u kategoriji do 57 kilograma i to na teži način. Marica je u prvom kolu bila slobodna. U drugoj rundi je dobila Špankinju Rodrigez Salvador, a posle nje i Ojungerel iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Međutim, onda je u duelu za direktan plasman u polufinale usledio poraz od Francuskinje Sisike. Srpkinja je ušla u repesaž u kojem je morala da dođe do dve pobede, ne bi li se našla na postolju.… »
Perišić posle bronze na SP: "Cilj je da se borim za medalju na OI u Los Anđelesu"

Perišić posle bronze na SP: "Cilj je da se borim za medalju na OI u Los Anđelesu"

Telegraf pre 1 dan
Perišić je na SP u Bakuu ukupno imala pet mečeva i ostvarila je četiri pobede. - Hvala svima, mojoj porodici, priijateljima, mojoj Crvenoj zvezdi, predsednicima Stojanu Vujku i Ivanu Bošnjaku i predsedniku Džudo saveza Srbije Ivanu Todorovu. Bez njihove podrške ovo ne bi bilo moguće. Verovala sam u ovo, i sada će mi u nastavku sigurno biti lakše. Mislim da mi je sada jasno da je realan cilj da se borim za medalju na OI u Los Anđelesu - izjavila je Perišić. Srpska… »

Vesti dana »