Povezane vesti
Dečaci heroji iz Srbije! Pešače do škole, rade na njivi, a dobri ljudi im dali kravu: Više nećemo biti gladni
Telegraf pre 3 dana
Najpre im je obnovljena štala, a sada je u njihovo dvorište stigla i krava sa teletom – poklon ljudi koji su želeli da porodici pomognu da sopstvenim radom obezbedi sigurniju egzistenciju. Vladimirka sa dvojicom maloletnih sinova u Zvijezdu, živi jako skromno. Jedan pohađa osmi, a drugi treći razred osnovne škole. Ima i starijeg sina iz prvog braka, koji radi kao konobar na Zlatiboru. - Ranije sam primala socijalnu pomoć i dečji dodatak, ali sam u međuvremenu… »
(Foto) "Oni hoće da ostanu na selu i na svom ognjištu": Samohrana majka Vladimirka sa sinovima živi od 10.000 dinara, a gest…
Blic pre 3 dana
Akciju pomoći pokrenuli su meštani sela prepoznajući želju porodice, posebno dečaka, da ostanu na selu i bave se poljoprivredom Porodica je zahvalila svima koji su pomogli, naglašavajući značaj donacija za njihovu svakodnevicu i mogućnost da se bave stočarstvom U vremenu kada Vladimirka Petrić, samohrana majka iz prijepoljskog sela Zvijezd, sa dvojicom maloletnih sinova živi od svega desetak hiljada dinara dečjeg dodatka i povremenih dnevnica, solidarnost komšija i… »
Krava sa teletom kao najlepši i najvredniji poklon za dvojicu dečaka: Vladimirka teško živi sa sinovima - sada od dobrih ljudi…
RINA pre 3 dana
Najpre im je obnovljena štala, a sada je u njihovo dvorište stigla i krava sa teletom – poklon ljudi koji su želeli da porodici pomognu da sopstvenim radom obezbedi sigurniju egzistenciju. Vladimirka sa dvojicom maloletnih sinova u Zvijezdu, živi jako skromno. Jedan pohađa osmi, a drugi treći razred osnovne škole. Ima i starijeg sina iz prvog braka, koji radi kao konobar na Zlatiboru. - Ranije sam primala socijalnu pomoć i dečji dodatak, ali sam u međuvremenu… »
Vesti dana »
Najsmrtonosniji napad Hutija na aerodrom u Rijadu: 12 poginulo, 300 ranjeno
Nova pre 38 minutajoš 19 povezanih
Zahlađenje u celoj Srbiji, čekaju nas kišni dani: Poznato kakvo će vreme biti do 18. oktobra
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih
Trampova administracija pokrenula istragu protiv najvećih medijskih kuća
Sputnik pre 33 minutajoš 5 povezanih
Oluja "Isaijas" u SAD usmrtila četiri osobe, više od 860.000 ljudi bez struje – opasnost od tornada i poplava
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih