Povezane vesti

"Apsolutno sam siguran da je procurilo iz SNS": U Čačku se deli spisak sa ličnim podacima građana

"Apsolutno sam siguran da je procurilo iz SNS": U Čačku se deli spisak sa ličnim podacima građana

N1 Info pre 12 sati
U njemu se navode imena birača, datum rođenja, broj telefona, adresa, biračko mesto. Među osobama označenim kao "blokaderi" uglavnom se nalaze studenti, aktivisti, prosvetni radnici... Kao i građani koji su nedavno stekli biračko pravo. Slavica Petrovska, aktivistkinja iz Čačka, sa svojim ličnim podacima našla se na tom spisku. "Prvo što mi zapalo je za oko - piše da je 5. avgusta u 19:12 časova moju kuću posetio Matija Popović, kandidat na izbornoj listi SNS. Piše… »
U Čačku se pred izbore deli spisak sa ličnim podacima građana

U Čačku se pred izbore deli spisak sa ličnim podacima građana

Morava info pre 7 sati
U njemu se navode imena birača, datum rođenja, broj telefona, adresa, biračko mesto. Među osobama označenim kao „blokaderi“ uglavnom se nalaze studenti, aktivisti, prosvetni radnici… Kao i građani koji su nedavno stekli biračko pravo. Slavica Petrovska, aktivistkinja iz Čačka, sa svojim ličnim podacima našla se na tom spisku. Pavle Jelesijević, samostalni odbornik u Skupštini Čačka, objašnjava za N1 kako se spisak sa kompletnim ličnim podacima građana ovog grada… »

Glas Zaječara pre 8 sati
U njemu se navode imena birača, datum rođenja, broj telefona, adresa, biračko mesto. Među osobama označenim kao "blokaderi" uglavnom se nalaze studenti, aktivisti, prosvetni radnici... Kao i građani koji su nedavno stekli biračko pravo. Slavica Petrovska, aktivistkinja iz Čačka, sa svojim ličnim podacima našla se na tom spisku. "Prvo što mi zapalo je za oko - piše da je 5. avgusta u 19:12 časova moju kuću posetio Matija Popović, kandidat na izbornoj listi SNS. Piše… »
Spiskovi za obračun i osvetu: Kako lični podaci građana Čačka cure i ko je za to odgovaran?

Spiskovi za obračun i osvetu: Kako lični podaci građana Čačka cure i ko je za to odgovaran?

Danas pre 8 sati
Pomenuta lista čačanskih „blokadera“ sadrži imena birača, datum rođenja, broj telefona, adresu, biračko mesto, VDV status – da li je reč o sigurnom glasu, članu stranke ili pak onima koji su protiv. ANEM je juče saopštio da se ova lista deli u Čačku a i šire, sadrži podatke o „kapilarnim glasovima“, ali i građanima koji su oslovljeni kao „blokaderi“. Jelena Adamović iz Šer fondacije kaže da je prvo pitanje, kada se dese ovakvi slučajevi, kako ih zakon reguliše,… »

Vesti dana »