Povezane vesti

IZBORI 2026. Vučić: Biće teška utakmica, ujedinili su se protiv mene, a nemaju nikakav program

IZBORI 2026. Vučić: Biće teška utakmica, ujedinili su se protiv mene, a nemaju nikakav program

Sputnik pre 17 sati
Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će na predstojećim izborima biti teška utakica, jer su se svi ujedinili samo sa jednim ciljem - da njega sruše i istakao da je sramota što nemaju nikakav program da ponude građanima. Istakao je da nemaju nikakav program i da kao odgovoran i ozbiljan čovek može da kaže da je to sramota čitati. "To je na nivou deteta od 14 godina koje je to pisalo, dakle, i dete od 14 godina bi to pametnije… »
Za 19 dana odluka o budućnosti Srbije: Vučić poručio – „Nema prava na grešku“

Za 19 dana odluka o budućnosti Srbije: Vučić poručio – „Nema prava na grešku“

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Obraćajući se okupljenima na centralnom gradskom trgu, Vučić je ocenio da na predstojećim izborima, kako je rekao, „nema prava na grešku“, ističući da odluka koja bude doneta neće uticati samo na sadašnje generacije, već i na one koje dolaze. – Ovoga puta je zaista tako. I zato sam došao da vas zamolim da sa svom zbiljom, sa najvećom mogućom odgovornošću i najvećom mogućom disciplinom pristupimo tom poslu, ne samo zbog nas, već i zbog onih koji dolaze posle nas –… »
U Valjevu skup SNS-a i Vučića, okupili se i građani koji protestuju

U Valjevu skup SNS-a i Vučića, okupili se i građani koji protestuju

Danas pre 1 dan
Iako se predizborni skup Vučića završio, a građani koji su se okupili da bi izrazili bunt zbog njegovog dolaska polako razilaze, još uvek su u centru grada prisutne marice, kordon policije i jedinice žandarmerije, piše na ; N1. Okupljeni Valjevci koji protestuju pustili su pesmu „Tri poljupca hoću ja“, kao odgovor na bakljadu, navodi se. Student iz Valjeva Vuk Vasiljević rekao je da je bilo „opsadno stanje u gradu“, te da su odlučili “ kao i prethodnih dana, da… »
Miting SNS u Valjevu i protest protekli bez incidenata, ponovljena obećanja bivšeg predsednika Srbije za Valjevo

Miting SNS u Valjevu i protest protekli bez incidenata, ponovljena obećanja bivšeg predsednika Srbije za Valjevo

ObjektiVa pre 1 dan
Izborna kampanja se zahuktala na sve strane. Juče je na gradskom trgu održan miting Srpske napredne stranke koji je okupio više hiljada pristalica ove partije uglavnom iz Srbije na kome je govorio bivši predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nosilac liste „Ujedinjena Srbija“. Tokom svog govora Vučić je najavio izgradnju nove sportske hale sportova, ulaganje u Valjevsku bolnicu od 35 miliona evra, ali i izgradnju pruge Valjevo- Vrbnica. Za izgradnju nove Hale sportova… »

Vesti dana »