Povezane vesti

"Shvatiš da dolaze one male linijice": Jelena Rozga otkrila šta je Ivan Huljić počeo da radi zbog nje

"Shvatiš da dolaze one male linijice": Jelena Rozga otkrila šta je Ivan Huljić počeo da radi zbog nje

Nova pre 1 dan
Jelena i dalje važi za jednu od najlepših pevačica u regionu, a njen mladalački izgled je posledica redovne nege i brige o sebi. Kako je nedavno ispričala pevačica i njen partner je mnogo toga naučio od nje, te sada i on redovno maže kreme i serume. – Kad gleda mene koliko vremena zapravo posvećujem sebi, počeo je i on sada da koristi neke kremice, pa čak je evo sad u svoju njegu kože uveo i serum, tako da sam jako ponosna na njega – izjavila je Rozga za K1 i… »
Jelena Rozga otkriva u kavim je odnosima sa partnerom! Pevačica priznala sve: To dolazi s godinama

Jelena Rozga otkriva u kavim je odnosima sa partnerom! Pevačica priznala sve: To dolazi s godinama

Kurir pre 21 sat
Ona je već duže vreme u srećnoj vezi sa Ivanom Huljićem a sada je otkrila šta je njen partner promenio zbog nje. Rozga je otkrila zanimljiv detalj o svom partneru, govoreći o važnosti brige o sebi i svakodnevnoj nezi. Kako je istakla, izuzetno joj je važno koliko vremena posvećuje sebi, a njen lični primer uticao je i na Ivana. - Kad gleda mene koliko vremena zapravo posvećujem sebi, počeo je i on sada da koristi neke kremice, pa čak je evo sad u svoju njegu kože… »
"To dođe s godinama..." Jelena Rozga otkrila šta njen partner radi otkako su u vezi, priznanjem iznenadila sve

"To dođe s godinama..." Jelena Rozga otkrila šta njen partner radi otkako su u vezi, priznanjem iznenadila sve

Telegraf pre 21 sat
Ona je već duže vreme u srećnoj vezi sa Ivanom Huljićem a sada je otkrila šta je njen partner promenio zbog nje. Rozga je otkrila zanimljiv detalj o svom partneru, govoreći o važnosti brige o sebi i svakodnevnoj nezi. Kako je istakla, izuzetno joj je važno koliko vremena posvećuje sebi, a njen lični primer uticao je i na Ivana. - Kad gleda mene koliko vremena zapravo posvećujem sebi, počeo je i on sada da koristi neke kremice, pa čak je evo sad u svoju njegu kože… »
"Počeo je da koristi kremice, a sad i serum!" Jelena Rozga otkrila šta je Ivan Huljić promenio zbog nje: Ponosna sam

"Počeo je da koristi kremice, a sad i serum!" Jelena Rozga otkrila šta je Ivan Huljić promenio zbog nje: Ponosna sam

Kurir pre 1 dan
Poznato je da Rozga veliku pažnju posvećuje nezi i izgledu, a sada je otkrila da je Ivan, gledajući njenu svakodnevnu rutinu, odlučio da uvede određene promene. Kako kaže, počeo je više da vodi računa o svojoj koži, što ju je posebno obradovalo. – Kad gleda mene koliko vremena zapravo posvećujem sebi, počeo je i on sada da koristi neke kremice, pa čak je evo sad u svoju njegu kože uveo i serum, tako da sam jako ponosna na njega – izjavila je Rozga za K1. Pevačica… »
"Znaš kada shvatiš da dolaze one male linijice" Jelena Rozga otkrila šta je Ivan Huljić počeo da radi zbog nje otkako su u vezi…

"Znaš kada shvatiš da dolaze one male linijice" Jelena Rozga otkrila šta je Ivan Huljić počeo da radi zbog nje otkako su u vezi…

Blic pre 1 dan
Rozga smatra da ovakve navike dolaze s godinama, kada ljudi primete prve znakove starenja. Pevačica Jelena Rozga progovorila je o svakodnevnim navikama svog partnera Ivana Huljića i priznala šta je promenio zbog nje. Jelena Rozga otkrila je zanimljiv detalj o svom partneru Ivanu Huljiću, govoreći o važnosti brige o sebi i svakodnevnoj nezi. Kako je istakla, izuzetno joj je važno koliko vremena posvećuje sebi, a njen lični primer uticao je i na Ivana. – Kad gleda… »

Vesti dana »