Povezane vesti

Zbiljić jasno stavio doznanja: "Ideja je da se ne prodaje 10 igrača za 15 miliona evra, već da prodamo..."

Zbiljić jasno stavio doznanja: "Ideja je da se ne prodaje 10 igrača za 15 miliona evra, već da prodamo..."

Telegraf pre 6 sati
Odgovarajući na pitanje o radu prethodnog sportskog direktora Marka Jovanovića i zaokretu ka omladinskoj školi, Zbiljić je istakao da je klub uspešno prošao fazu stabilizacije i da je sada vreme za velike domete: „Marko Jovanović je uradio odličan posao u momentu i okolnostima u kojima se naš klub nalazio. Napravio je temelje za dalji razvoj, pre svega u sportskom sektoru. Ali, mi smo sada porasli do nivoa da smo svesni vrednosti naših igrača. Vrednost našeg prvog… »
Zbiljić otkrio novi plan Vojvodine: „Nećemo 10 igrača za 15 miliona, hoćemo dvojicu ili trojicu za 25!“

Zbiljić otkrio novi plan Vojvodine: „Nećemo 10 igrača za 15 miliona, hoćemo dvojicu ili trojicu za 25!“

Hot sport pre 5 sati
Vojvodina želi da napravi veliki iskorak, a predsednik novosadskog kluba Dragoljub Zbiljić predstavio je plan prema kojem bi Voša u narednim godinama trebalo da promeni način na koji razvija i prodaje fudbalere. Umesto velikog broja transfera za manje iznose, cilj je stvaranje nekoliko vrhunskih igrača koji bi pojedinačno mogli da donesu višemilionsku zaradu. Dolazak Vladimira Jugovića predstavlja važan deo tog projekta, dok Zbiljić smatra da je prethodni sportski… »
Jugović zvanično postao sportski direktor Voše: "Gospodin Zbiljić mi je postavio najjednostavnije pitanje..."

Jugović zvanično postao sportski direktor Voše: "Gospodin Zbiljić mi je postavio najjednostavnije pitanje..."

Telegraf pre 6 sati
Na konferenciji za medije u Novom Sadu, Jugović je istakao da je prihvatanje ove funkcije za njega velika odgovornost, ali i ogromna motivacija. Otkrivajući kako je došlo do saradnje sa prvim čovekom „Lale”, predsednikom Dragoljubom Zbiljićem, Jugović je objasnio da je sve počelo jednostavnim razgovorom: „Bili smo na jednom neformalnom ručku i razgovarali o srpskom fudbalu. Gospodin Zbiljić mi je postavio najjednostavnije pitanje koje neko može da postavi – kako da… »
Vladimir Jugović: „Osećam obavezu da pokušam nešto da vratim fudbalu“

Vladimir Jugović: „Osećam obavezu da pokušam nešto da vratim fudbalu“

Danas pre 3 sata
Jugović je već bio deo Vojvodine kao savetnik predsednika Dragoljuba Zbiljića za sportska pitanja, a ovo predstavlja naredni korak u projektu Novosađana. – Srpski fudbal je meni mnogo dao i osećam obavezu da pokušam nešto da vratim fudbalu – rekao je Jugović. Posebno mesto u njegovim planovima imaće omladinska škola Vojvodine. Ciljevi Novosađana su kontinuitet nastupa u Evropi, borba za plasman u Ligu Evrope i Ligu šampiona, kao i ostanak na evropskoj sceni tokom… »
Jugović: "Zbog jednog pitanja sam se vratio u Srbiju"

Jugović: "Zbog jednog pitanja sam se vratio u Srbiju"

B92 pre 4 sati
Na predstavljanju u sportskom centru "Vujadin Boškov" poručio je da je u Novi Sad došao sa jasnim ciljem – da pomogne klubu da se u narednom periodu izbori za plasman u Evropu. Veliki broj medijskih ekipa prisustvovao je konferenciji na kojoj je predstavljen jedan od najtrofejnijih srpskih fudbalera, koji je tokom bogate karijere nosio dresove Crvene zvezde, Intera, Juventusa i Lacija. Jugović je istakao da je svestan odgovornosti koju preuzima. "Zahvalio bih se… »
Zbiljić: "Zvezda će se sigurno ljutiti..."

Zbiljić: "Zvezda će se sigurno ljutiti..."

B92 pre 4 sati
Nekadašnji reprezentativac Srbije i jedan od najpoznatijih fudbalera sa ovih prostora prihvatio je poziv da se iz inostranstva vrati u domaći fudbal, a prvi čovek "stare dame" Dragoljub Zbiljić ne krije koliko mu znači što je upravo Jugović deo novog projekta. Predsednik Vojvodine istakao je da dolazak čoveka sa takvim fudbalskim i profesionalnim iskustvom predstavlja mnogo više od običnog kadrovskog poteza, odnosno da je njegov angažman deo šire strategije kluba.… »
Vladimir Jugović otkrio zbog čega se vratio u srpski fudbal: "Imao sam razna iskustva..."

Vladimir Jugović otkrio zbog čega se vratio u srpski fudbal: "Imao sam razna iskustva..."

Nova pre 4 sati
Na predstavljanju u SC „Vujadin Boškov” bivši as Crvene zvezde, Juventusa, Lacija i Intera naglasio je da u Novi Sad stiže sa jasnim ciljem: „Zahvalio bih se klubu sa bogatom tradicijom na ukazanom poverenju i što sam dobio veliku odgovornost. Upoznat sam sa radom u sistemu, verujem u projekat i za mene je ovo sportski izazov — da u jednom periodu igramo Evropu.” Otkrio je i da je za njegov povratak u srpski fudbal bilo dovoljno jedno pitanje predsednika Dragoljuba… »
Vladimir Jugović preuzeo Vojvodinu: "Želim da vidim da li mogu da pomognem srpskom fudbalu"

Vladimir Jugović preuzeo Vojvodinu: "Želim da vidim da li mogu da pomognem srpskom fudbalu"

Mondo pre 5 sati
Prethodno je ova pozicija bila upražnjena odlaskom Miroslava Tanjge koji je bio i trener i direktor tima iz Novog Sada. Jugović je na promociji govorio o budućnosti kluba, a obzirom na to da je rešio da se vrati u srpski fudbal. "Zahvaljujem se gospodinu Dragoljubu Zbiljiću i upravnom odboru što su mi poverenje ukazali da dođem u jedan ovako prestižan klub sa bogatom tradicijom od 1914. i preuzmem odgovornost za rad u sportskom sektoru. Upoznat sam sa radom u ovom… »
Zbiljić podigao lestvicu: Sada ni Liga šampiona nije nedostižna

Zbiljić podigao lestvicu: Sada ni Liga šampiona nije nedostižna

Sport klub pre 5 sati
Vojvodina više ne želi da se zadovoljava samo plasmanom u Evropu. Dolaskom Jugovića na čelo sportskog sektora lestvica je podignuta, a Zbiljić je otvoreno govorio čak i o Ligi Evrope i Ligi šampiona kao dugoročnim ciljevima novosadskog kluba. Član Upravnog odbora Vojvodine Ljubomir Apro istakao je da dolazak Jugovića predstavlja logičan spoj velikog fudbalskog imena i kluba bogate tradicije. „Veliko igračko ime, u velikom klubu, trofejni igrač u trofejnom klubu.… »
Zbiljić otkrio detalje sa "neformalnog ručka" i otkrio kako je doveo Jugovića u Vojvodinu: "Ja sam ga pitao jednostavno kako…

Zbiljić otkrio detalje sa "neformalnog ručka" i otkrio kako je doveo Jugovića u Vojvodinu: "Ja sam ga pitao jednostavno kako…

Kurir pre 5 sati
Prisutnima se najpre obratio član UO Ljubomir Apro. – Veliko igračke ime, u velikom klubu, trofejni igrač u trofejnom klubu. Čini mi se da je to kompatibilno. Od Vladimira Jugovića očekujemo da doprinos da se Vojvodina pozicionira na mapi evropskih klubova. Do sada smo pričali o ciljevima, koji su bili plasman u Evropu i finale Kupa Srbije, a sada smo podigli tu lestvicu i želimo da se borimo za trofeje i da igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Sa Jugovićem… »
Jugović u novoj ulozi: Srpski fudbal je meni mnogo dao i osećam obavezu da nešto vratim

Jugović u novoj ulozi: Srpski fudbal je meni mnogo dao i osećam obavezu da nešto vratim

RTS pre 5 sati
Vladimir Jugović je u ponedeljak imenovan za novog sportskog direktora Vojvodine, a danas je zvanično preuzeo novu funkciju i prvi put se obratio predstavnicima medija. Jugović je već bio deo strukture Vojvodine kao savetnik predsednika kluba Dragoljuba Zbiljića za sportska pitanja, a njegovim imenovanjem za sportskog direktora napravljen je naredni korak u daljem razvoju "stare dame". Jugović je na konferenciji za medije rekao da je funkciju prihvatio jer je u… »
Povratak legende u srpski fudbal! Jugović novi sportski direktor Vojvodine: Cilj - Evropa i razvoj mladih igrača!

Povratak legende u srpski fudbal! Jugović novi sportski direktor Vojvodine: Cilj - Evropa i razvoj mladih igrača!

Kurir pre 5 sati
Jugović je već bio deo strukture Vojvodine, pošto je obavljao funkciju savetnika predsednika kluba Dragoljuba Zbiljića za sportska pitanja. Sada je njegov angažman podignut na viši nivo. Nova funkcija donosi mu i veliku odgovornost, ali Jugović u čitavoj priči vidi ozbiljan sportski izazov. Jugović je objasnio zbog čega je prihvatio ponudu Vojvodine i šta želi da postigne u novoj ulozi. "Srpski fudbal je meni mnogo dao i osećam obavezu da pokušam nešto da vratim… »
Jugović: Srpski fudbal mi je mnogo dao, želim nešto da mu vratim

Jugović: Srpski fudbal mi je mnogo dao, želim nešto da mu vratim

Sport klub pre 6 sati
Jugović je već bio deo Vojvodine kao savetnik predsednika Dragoljuba Zbiljića za sportska pitanja, a njegov prelazak na funkciju sportskog direktora predstavlja naredni korak u ambicioznom projektu novosadskog kluba. Nekadašnji reprezentativac istakao je da je ponudu prihvatio jer je u ljudima koji vode Vojvodinu prepoznao energiju i jasnu viziju. „Srpski fudbal je meni mnogo dao i osećam obavezu da pokušam nešto da vratim fudbalu“, rekao je Jugović. Dodao je da… »
Jugović zvanično vošin sportski direktor: Cilj je Evropa i razvoj mladih igrača; Zbiljić: Početak nove etape

Jugović zvanično vošin sportski direktor: Cilj je Evropa i razvoj mladih igrača; Zbiljić: Početak nove etape

Dnevnik pre 6 sati
Na toj funkciji biće zadužen za sportski sektor, selekciju i dovođenje igrača, kao i dalji razvoj omladinske škole novosadskog kluba. Jugović je već bio deo strukture Vojvodine kao savetnik predsednika kluba Dragoljuba Zbiljića za sportska pitanja, a njegovim imenovanjem za sportskog direktora, kako je istaknuto, napravljen je naredni korak u daljem razvoju kluba. Jugović je rekao da je funkciju prihvatio jer je u ljudima koji vode Vojvodinu prepoznao energiju i… »
Pitali smo predsednika Voše da li će se Zvezda naljutiti zbog "krađe" legende: "Verovatno da hoće, ali..."

Pitali smo predsednika Voše da li će se Zvezda naljutiti zbog "krađe" legende: "Verovatno da hoće, ali..."

Telegraf pre 6 sati
Odgovarajući na pitanje da li će dolazak zvučnog imena poput Jugovića izazvati ljutnju kod kod Crvene zvezde, shodno tome da je novi funkcioner i legenda tog kluba, Zbiljić je samouvereno poručio: „Pa verovatno hoće, ali ovo će biti poziv za sve klubove u Srbiji da ćemo morati da se podignemo na viši nivo. Vojvodina postavlja standarde, mi smo toga svesni i nastavljamo svoj rad dalje. Sigurno je da hoće da se ljute... Neka dovedu boljeg ako ima bolji, želim im puno… »
Zvezdina legenda u fotelji Vojvodine: Ko je Vladimir Jugović, novi sportski direktor Novosađana?

Zvezdina legenda u fotelji Vojvodine: Ko je Vladimir Jugović, novi sportski direktor Novosađana?

Danas pre 23 sata
U novosadskom klubu zadužen je za vođenje kompletnog sportskog sektora, kreiranje sportske politike, skauting, dovođenje igrača, kao i za poseban razvoj i afirmaciju talenata iz omladinske škole. Vladimir Jugović se vraća u srpski fudbal nakon skoro dve decenije pauze, nakon što je 2009. godine odlučio da se povuče sa funkcije potpredsednika Crvene zvezde. Kao glavni razlog za odlazak naveo je nezadovoljstvo činjenicom da mu ostali ljudi u klubu i mediji zameraju… »

Vesti dana »