Povezane vesti

Seka Aleksić objavila allbum "Femme Fatale": Rasta zbog nje odložio svoj album, ona mu to nikada neće zaboraviti

Seka Aleksić objavila allbum "Femme Fatale": Rasta zbog nje odložio svoj album, ona mu to nikada neće zaboraviti

Nova pre 3 dana
Posle mnogo godina, Seka je odlučila da promeni tim autora i po prvi put ukaže poverenje reperu i producentu Stefanu Đuriću Rasti. Kako je pevačica u više navrata isticala, njih dvoje su se odlično poklopili, što je rezultiralo sa čak osam novih pesama, kao i dva dueta. „Femme Fatale“ donosi potpuno novu Seku – drugačiji zvuk, stil i energiju, ali i prepoznatljivu emociju po kojoj je publika godinama voli. Posebnu pažnju privlači i činjenica da svaku pesmu na… »
Seka Aleksić objavila novi album „Femme Fatale“: Rasta zbog njeg odložio svoj album, nikad mu neće zaboraviti

Seka Aleksić objavila novi album „Femme Fatale“: Rasta zbog njeg odložio svoj album, nikad mu neće zaboraviti

Telegraf pre 4 dana
Posle mnogo godina, Seka je odlučila da promeni tim autora i po prvi put ukaže poverenje reperu i producentu Stefanu Đuriću Rasti. Kako je pevačica u više navrata isticala, njih dvoje su se odlično poklopili, što je rezultiralo sa čak osam novih pesama, kao i dva dueta. „Femme Fatale“ donosi potpuno novu Seku – drugačiji zvuk, stil i energiju, ali i prepoznatljivu emociju po kojoj je publika godinama voli. Posebnu pažnju privlači i činjenica da svaku pesmu na… »
"Odbrojavam, imala sam milosti": Ana zapretila Rasti zbog pesama sa Sekom Aleksić, ona joj odmah odgovorila!

"Odbrojavam, imala sam milosti": Ana zapretila Rasti zbog pesama sa Sekom Aleksić, ona joj odmah odgovorila!

Telegraf pre 3 dana
Naime, Seka je sa Rastom uradila 8 novih, potpuno drugačijih pesama, od čega su dve duetske - zbog čega se baš i oglasila Ana. Ana se obratila i Seki i Rasti, a bivšem je uputila i pretnju zbog koleginice: - Dopada mi se njihov energetski sklop i iskreno iskritikovala bih bivšeg muža da nije uradio ovako dobre pesme za zvezdu Sekinog kalibra - rekla je Ana Nikolić koja se i javno obratila bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti. Kako mu je Ana skrenula pažnju,… »
Seka Aleksić i Rasta oduševili region, Ana Nikolić odmah reagovala zbog njih dvoje: "Iskritikovala bih bivšeg muža"

Seka Aleksić i Rasta oduševili region, Ana Nikolić odmah reagovala zbog njih dvoje: "Iskritikovala bih bivšeg muža"

Blic pre 3 dana
Ana je istakla da ima velika očekivanja od spoja Raste i Seke kao muzičkog tandema. Pevačica Ana Nikolić obratila se svog bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti i to zbog njene koleginice Seke Aleksić koja je snimila i predstavila ceo album u susret velikoj regionalnoj turneji. - Producent albuma je Stefan Đurić Rasta. Pesme nisu u regeton stilu, ali oboje smo ih obojili nadom prepoznatljivim, on autorskim, ja izvođačkim pečatom - kaže Seka čiji album nosi naziv Femme… »

Vesti dana »