Povezane vesti

"Mama nije znala da sam otišla u opštinu i uzela tržan" Lena prvi put o odluci da se odrekne prezimena Marinković

"Mama nije znala da sam otišla u opštinu i uzela tržan" Lena prvi put o odluci da se odrekne prezimena Marinković

Blic pre 3 dana
Uprkos izazovima, Lena smatra da je ova situacija dodatno zbližila njenu porodicu. Ćerka pevačice Goce Tržan, Lena Tržan, nedavno je odlučila da zvanično izbriše prezime svog biološkog oca Ivana Marinkovića i uzme prezime svoje majke. O svojoj odluci, koju je dugo i temeljno planirala, prvi put je otvoreno progovorila. Kako je otkrila, promena prezimena nije iznenađenje za njene najbliže, ali sama pevačica Goca Tržan nije znala tačan trenutak kada je Lena taj korak… »
"Moja mama nije znala da ću to uraditi": Ćerka Goce Tržan o promeni prezimena

"Moja mama nije znala da ću to uraditi": Ćerka Goce Tržan o promeni prezimena

Nova pre 3 dana
Ona je sada prvi put govorila o toj odluci. "Za moje prijatelje i porodicu promena prezimena u Tržan nije novost, već realizacija nečega što sam godinama planirala. Moja mama čak nije ni znala kada ću to uraditi… Jednog dana sam sa drugaricom otišla u opštinu, a posle smo sele i popile kafu. Budući da ne mogu dugo da čuvam tajnu, posle dva-tri dana sam ispričala mami", rekla je ona za Story. Tom prilikom se osvrnula i na ono što doživljava na društvenim mrežama.… »
"Mama nije znala da sam otišla u opštinu i uzela Tržan", Lena prvi put o odluci da se odrekne očevog prezimena

"Mama nije znala da sam otišla u opštinu i uzela Tržan", Lena prvi put o odluci da se odrekne očevog prezimena

Telegraf pre 3 dana
Odluka nije došla preko noći već je o tome razmišljala već duže vreme. Sada je prvi put progovorila o tome. Kako je otkrila, promena prezimena nije iznenađenje za njene najbliže, ali sama pevačica Goca Tržan nije znala tačan trenutak kada je Lena taj korak i sprovela u delo. Lena je opisala kako je izgledao sam odlazak u opštinu i na koji način je saopštila majci vesti: "Za moje prijatelje i porodicu promena prezimena u Tržan nije novost, već realizacija nečega što… »
Goca Tržan danima nije znala šta je ćerka uradila: Lena progovorila o odluci da se odrekne očevog prezimena

Goca Tržan danima nije znala šta je ćerka uradila: Lena progovorila o odluci da se odrekne očevog prezimena

Mondo pre 3 dana
O svojoj odluci, koju je dugo i temeljno planirala, prvi put je otvoreno progovorila. Kako je otkrila, promena prezimena nije iznenađenje za njene najbliže, ali sama pevačica Goca Tržan nije znala tačan trenutak kada je Lena taj korak i sprovela u delo. "Ćutala sam mami" Lena je opisala kako je izgledao sam odlazak u opštinu i na koji način je saopštila majci vesti: "Za moje prijatelje i porodicu promena prezimena u Tržan nije novost, već realizacija nečega što sam… »

Vesti dana »