Povezane vesti

Posle Karnegi hola, Jasmin Levi dolazi u Sava centar

Posle Karnegi hola, Jasmin Levi dolazi u Sava centar

Telegraf pre 1 dan
Beogradskoj publici predstaviće koncert „One More Night“ -emotivno putovanje kroz sefardsku muziku, flamenko, tango i mediteranski zvuk. „Ne pevam da bih ljude učinila tužnim. Pevam da bih im dozvolila da osećaju. Za mene tuga nikada nije samo tuga – ona je vrata. Ponekad moramo da uđemo u najdublje i najmračnije delove sebe da bismo ponovo pronašli svetlost“, kaže Jasmin Levi uoči beogradskog koncerta. Nova turneja donosi i drugačiji scenski izraz umetnice, a… »
Posle Karnegi Hola, Jasmin Levi stiže u Beograd: „Ne pevam da bih ljude rastužila, već da bih im dozvolila da osećaju“

Posle Karnegi Hola, Jasmin Levi stiže u Beograd: „Ne pevam da bih ljude rastužila, već da bih im dozvolila da osećaju“

BizLife pre 1 dan
Beogradskoj publici predstaviće koncert „One More Night“ -emotivno putovanje kroz sefardsku muziku, flamenko, tango i mediteranski zvuk. „Ne pevam da bih ljude učinila tužnim. Pevam da bih im dozvolila da osećaju. Za mene tuga nikada nije samo tuga – ona je vrata. Ponekad moramo da uđemo u najdublje i najmračnije delove sebe da bismo ponovo pronašli svetlost“, kaže Jasmin Levi uoči beogradskog koncerta. Nova turneja donosi i drugačiji scenski izraz umetnice, a… »
Jasmin Levi 6. novembra u Sava centru

Jasmin Levi 6. novembra u Sava centru

Politika pre 1 dan
Izraelska pevačica Jasmin Levi nastupiće 6. novembra u Plavoj dvorani Sava Centra, u okviru turneje „One More Night”, saopštili su organizatori. Kako je najavljeno, program koncerta obuhvatiće sefardsku muziku, flamenko, tango i mediteranski zvuk. „Ne pevam da bih ljude učinila tužnim. Pevam da bih im dozvolila da osećaju. Za mene tuga nikada nije samo tuga, ona je vrata. Ponekad moramo da uđemo u najdublje i najmračnije delove sebe da bismo ponovo pronašli… »
Jasmin Levi stiže u Beograd: "Ne pevam da bih ljude rastužila, već da bih im dozvolila da osećaju"

Jasmin Levi stiže u Beograd: "Ne pevam da bih ljude rastužila, već da bih im dozvolila da osećaju"

B92 pre 1 dan
Beogradskoj publici predstaviće koncert "One More Night" - emotivno putovanje kroz sefardsku muziku, flamenko, tango i mediteranski zvuk. "Ne pevam da bih ljude učinila tužnim. Pevam da bih im dozvolila da osećaju. Za mene tuga nikada nije samo tuga – ona je vrata. Ponekad moramo da uđemo u najdublje i najmračnije delove sebe da bismo ponovo pronašli svetlost", kaže Jasmin Levi uoči beogradskog koncerta. Nova turneja donosi i drugačiji scenski izraz umetnice, a… »

Vesti dana »