Povezane vesti
Zuković: "Da li vidite šta nemamo u Beogradu?"
Mondo pre 24 sata
Selektor svih reprezentacija biće Željko Obradović. Upravo je doskorašnji selektor pričao o planovima i ciljevima na proslavi 120 godina srpske atletike. "Atletika je kao kraljica sportova i u društvu pokazivala od početka šta treba da bude osnova u životu ljudi i sportista. Obeležavamo 120 godina, srpska atletika nikada nije bila jača, uspešnija i organizovanija. U ovom perioda od samostalne Srbije smo osvojili mnogo medalja, osvojili medalje, olimpijske medalje",… »
Adriana Vilagoš posle bronze na EP i 5. mesta na svetu: "Uživala sam, počela sam da razmišljam drugačije..."
Telegraf pre 24 sata
U razgovoru sa medijima na godišnjoj konferenciji Srpskog atletskog Saveza, osvrnula sena sve u protekloj godini. Kako je sama otkrila, uživala je. - Uživala sam više nego prethodnih sezona na svim ostalim takmičenjima tokom sezone, na treninzima. Malo sam počela drugačije da razmišljam, da sve malo radim bolje nego pre. Kažem, ove sezone baš smo imali puno izazova i pored takmičenja i sve to. Na početku sezone baš nam je sve kasnije počelo, i bacanje, i naravno to… »
Angelina Topić sumirala uspešnu sezonu, pa pomenula odnos sa ocem: "Ume da me vrati na zemlju kad sam..."
Telegraf pre 24 sata
Probila je magičnu granicu od dva metra, novi uspesi i medalje su tu, a na kraju još jedne interesantne sezone, sumirala je utiske u razgovoru sa medijima, na godišnjoj konferenciji Srpskog atletskog Saveza. Za početak, otkrila je šta je ono na šta je najponosnija. - Pa rekla bih da je to definitivno Svetsko prvenstvo koje se održalo u dvorani ove godine. Uspela sam da preskočim 1,99 metara, što je u tom trenutku bio rezultat koji je za centimetar manji od mog… »
Angelina Topić: "Tata Dragutin ume da me vrati na zemlju"
Mondo pre 24 sata
Angelina Topić (21) imala je sjajnu sezonu. Oborila je lični rekord od dva metra, osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, na Ultimativnom prvenstvu sveta u Budimpešti je podelila treće mesto i pokazala da je pred njom svetla budućnost. "Svetsko prvenstvo u dvorani gde sam preskočila 199cm, što je bio rezultat za centimetar manji od mog ličnog rekorda. Neposredno pre toga sam uspela preko dva metra. Konačno sam uspela za ono što znam da sam… »
Branković: "Atletičari su ponos Srbije, želimo što više medalja na Igrama 2028."
Telegraf pre 24 sata
Hvala Olimpijskom komitetu Srbije i Ministarstvu sporta koji su na nesebično pomagali. Ovo je godina jubileja, u nedelju ćemo u Valjevu obeležiti 120 godina atletike", rekao je Branković. Predsednik SAS je istakao da je medaljama na Svetskom i Evropskom prvenstvu nastavljena tradicija početa 2012. godine da se svake godine osvoji najmanje jedna medalja. "Naši atletičari su ponos Srbije. Naredna 22 meseca, do Olimpijskih igara u Los Anđelesu, želimo da nastavimo da… »
Branković: Nastavljamo niz medalja, Los Anđeles 2028. biće kruna ove generacije
Politika pre 1 dan
Predsednik Srpskog atletskog saveza (SAS) Slobodan Branković rekao je da su atletičari ponos Srbije i da je glavni cilj u narednom periodu osvajanje što više medalja na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu. Konferencija SAS je upriličena povodom uspeha atletičara u 2026. godini, zatim i činjenice da se uskoro obeležava 120. godina atletike u Srbije, 15. oktobra, kao i jer će Beograd i Srbija imati čast da drugi put organizuju Evropsko prvenstvo u krosu 13. decembra.… »
Sumiranje atletske sezone! Španović: Nije bilo loše, Vilagoš: Povreda mnogo uticala, Topić: Najbolja godina do sad
Dnevnik pre 1 dan
Konferencija SAS je upriličena povodom uspeha atletičara u 2026. godini, zatim i činjenice da se uskoro obeležava 120. godina atletike u Srbije, 15. oktobra, kao i jer će Beograd i Srbija imati čast da drugi put organizuju Evropsko prvenstvo u krosu 13. decembra. – Čestitam svim našim atletičarima, trenerima i klubovima na izuzetnom razvoju atletike u 2026. godine. Hvala Olimpijskom komitetu Srbije i Ministarstvu sporta koji su na nesebično pomagali. Ovo je godina… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 17 minutajoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 52 minutajoš 20 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Još danas 30 stepeni, a onda preokreti! Rhmz objavio prognozu za naredne dane, evo kada stižu kiša i zahlađenje
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih
Tragične vesti iz Istanbula: Dve osobe poginule u urušavanju zgrade, potraga se nastavlja
Nova pre 5 satijoš 24 povezane