Povezane vesti

"Rekao mi je: Sada više nisi bitan..." Ovo su Bikovićeve reči o bratu Mihailu koji se zamonašio sa 22 godine

"Rekao mi je: Sada više nisi bitan..." Ovo su Bikovićeve reči o bratu Mihailu koji se zamonašio sa 22 godine

Telegraf pre 4 dana
Mihailo Biković je doneo odluku da ode u manastir kada je imao svega 22 godine. Govoreći za rusko izdanje magazina Esquire, Miloš Biković je ispričao kako izgleda njihov odnos i na koji način razgovara sa bratom koji je izabrao duhovni put: - Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je… »
"Ušao sam u crkvu i počeo da ridam": Brat Miloša Bikovića nije znao kad treba da se prekrsti, pa postao monah u 22.

"Ušao sam u crkvu i počeo da ridam": Brat Miloša Bikovića nije znao kad treba da se prekrsti, pa postao monah u 22.

Mondo pre 3 dana
Glumac ga tamo redovno posećuje, dok mu je brat zauzvrat pružao veliku podršku i pojavljivao se na premijerama njegovih ostvarenja. Opisujući kako izgleda njihov odnos i odlazak njegovog brata u monaški život, Miloš Biković je svojevremeno podelio neke detalje. "Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali… »
"Ridao sam u crkvi, tresao sam se od plača" Životna priča rođenog brata Miloša Bikovića koji se zamonašio: "Roditelji su se…

"Ridao sam u crkvi, tresao sam se od plača" Životna priča rođenog brata Miloša Bikovića koji se zamonašio: "Roditelji su se…

Blic pre 3 dana
U mladosti je bio okoreli materijalista, ali je prelomni trenutak doživeo tokom posete Trstu 1990. godine. Iguman Mihailo Biković, rođeni brat glumca Miloša Bikovića, u emotivnom razgovoru otvoreno je govorio o detinjstvu, odrastanju u Sarajevu i Beogradu, porodičnim lomovima, kao i o neobičnom trenutku koji mu je u potpunosti promenio životni put. Gostujući u emisji "Duhovnici", iguman Mihailo prisetio se teških godina odrastanja koje su bile obeležene čestim… »
"Rekao mi je: Sada više nisi bitan samo ti, postao si simbol!" Evo šta Miloš Biković kaže o bratu Mihailu koji se zamonašio sa…

"Rekao mi je: Sada više nisi bitan samo ti, postao si simbol!" Evo šta Miloš Biković kaže o bratu Mihailu koji se zamonašio sa…

Blic pre 4 dana
Mihailo je pronašao ispunjenje u veri, a u jednom trenutku je čak počeo da se divi Miloševoj slavi, što je glumca iznenadilo. Proslavljeni srpski glumac Miloš Biković uspešno čuva svoj privatni život dalje od očiju javnosti, ali je poznato da je posebno vezan za svog starijeg brata Mihaila, koji je iguman i monah u Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Mihailo Biković je donio odluku da ode u manastir kada je imao svega 22 godine. Govoreći za rusko izdanje magazina Esquire,… »
"On mi se divi": Rođeni brat Miloša Bikovića je monah od 22. godine, a evo šta glumac kaže o njemu

"On mi se divi": Rođeni brat Miloša Bikovića je monah od 22. godine, a evo šta glumac kaže o njemu

Nova pre 4 dana
Biković godinama gradi uspešnu karijeru, a pored poslovnih koraka, javnost je zainteresovana i za njegov privatni život. Glumac je privatan život uvek držao daleko od očiju javnosti, a svoju porodicu takođe ne eksponira često. Ipak, poznato je da je posebno vezan za starijeg brata Mihaila, koji je iguman i monah u SPC. Miloš je jednom prilikom progovorio o bratu Mihailu. "Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih… »

Vesti dana »