Povezane vesti

Iga: Nije prvi put da mi je Novak pomogao

Iga: Nije prvi put da mi je Novak pomogao

Sport klub pre 14 sati
Sada je Poljakinja otkrila pojedinosti u vezi ove lekcije. – Objašnjavao mi je kako da primam servis. On je najbolji u tome. Sve što on kaže je fenomenalno – ispričala je Švjontek posle pobede protiv Ive Jović.- Nije ovo prvi put da ga nešto pitam, a on mi uvek da dobar savet i sa velikim zadovoljstvom deli svoje znanje. Nije ni prvi put da Novak nekome daje savete. Koliko je samo njegovih mladih kolega na tu temu takođe pričalo. Šestostruka šampionka gren slemova… »
Đokovićev savet zlata vredan: Švjontek otkrila šta joj je Novak rekao

Đokovićev savet zlata vredan: Švjontek otkrila šta joj je Novak rekao

B92 pre 9 sati
Na društvenim mrežama prethodno se pojavio snimak na kojem Novak Đoković razgovara sa Igom Švjontek i daje joj sugestije u vezi sa igrom. Sada je Poljakinja objasnila šta je tačno učila od srpskog asa. Posebna tema bio je prijem servisa, segment igre u kojem je Đoković tokom karijere jedan od najboljih na svetu. "Objašnjavao mi je kako da primam servis. On je najbolji u tome. Sve što on kaže je fenomenalno", rekla je Iga Švjontek posle pobede nad Ivom Jović. Za… »
Švjontek otkrila kako joj je Novak pomogao: "On je najbolji u tome"

Švjontek otkrila kako joj je Novak pomogao: "On je najbolji u tome"

Nova pre 14 sati
Poljakinja je nakon pobede nad Ivom Jović otkrila detalje ove vredne lekcije, ne skrivajući oduševljenje predusretljivošću srpskog asa. „Objašnjavao mi je kako da primam servis. On je najbolji u tome. Sve što on kaže je fenomenalno. Nije ovo prvi put da ga nešto pitam, a on mi uvek da dobar savet i sa velikim zadovoljstvom deli svoje znanje.” Šestostruka grend slem šampionka posebno je istakla Novakovu nesebičnost i želju da pomogne mlađim kolegama. Novak Djokovic… »

Vesti dana »