Povezane vesti

Španac koji je bukvalno sve osvojio objavio kraj karijere: Hvala ti fudbale što si me učinio srećnim

Španac koji je bukvalno sve osvojio objavio kraj karijere: Hvala ti fudbale što si me učinio srećnim

RTS pre 3 dana
"Vreme je da napravim korak napred i započnem novu fazu u svom životu. Idem ponosan što sam proživeo svoj san i zbog svih ljudi koji su bili uz mene da ga ostvare. Hvala ti, fudbale, što si me učinio tako srećnim", napisao je Pedro na društvenoj mreži "X". Poslednji klub Pedra bio je Lacio, u kom je igrao od 2021. godine, posle jedne sezone provedene u gradskom rivalu Romi. Najveće uspehe ostvario je sa Barselonom, za koju je igrao od 2008. do 2015. godine. Osvojio… »
Osvojio je sve u fudbalu - sada je odsvirao kraj

Osvojio je sve u fudbalu - sada je odsvirao kraj

B92 pre 3 dana
"Osećam da je došlo vreme. Vreme je da napravim korak napred i započnem novu fazu u svom životu. Idem ponosan što sam proživeo svoj san i zbog svih ljudi koji su bili uz mene da ga ostvare. Hvala ti, fudbale, što si me učinio tako srećnim", napisao je Pedro na društvenoj mreži "X". Poslednji klub Pedra bio je Lacio, u kom je igrao od 2021. godine, posle jedne sezone provedene u ljutom gradskom rivalu Romi. Najveće uspehe ostvario je sa Barselonom, za koju je igrao… »
Pedro Rodrigez završio karijeru u 39. godini

Pedro Rodrigez završio karijeru u 39. godini

Politika pre 3 dana
Španski fudbaler Pedro Rodrigez objavio je da završava profesionalnu karijeru u 39. godini. „Osećam da je došlo vreme. Vreme je da napravim korak napred i započnem novu fazu u svom životu. Odlazim ponosan što sam ostvario svoj san i zahvalan svim ljudima koji su bili uz mene da ga ostvarim. Hvala ti, fudbale, što si me učinio tako srećnim”, napisao je Pedro na društvenoj mreži Iks. Poslednji klub u karijeri bio mu je Lacio, za koji je igrao od 2021. godine, nakon… »
Jedan od najtrofejnijih Španaca okončao neverovatnu karijeru

Jedan od najtrofejnijih Španaca okončao neverovatnu karijeru

Sport klub pre 3 dana
Tokom karijere, Pedro je osvojio 24 klupska trofeja, a sa španskom reprezentacijom je osvojio i Svetsko prvenstvo 2010. godine, kao i Evropsko prvenstvo dve godine kasnije. Sa Barselonom je, između ostalog, tri puta osvojio Ligu šampiona i pet puta titulu prvaka Španije, dok je sa Čelsijem osvojio titulu prvaka Engleske i Ligu Evrope. Nastupao je i za Romu i Lacio. Ukupno je odigrao 841 utakmicu i postigao više od 200 golova tokom karijere. „Osećam da je došlo… »

Vesti dana »