Povezane vesti
Novi voditelj u eliti: Odustao zbog devojke, on hitno morao da ga zameni: sve saopšteno učesnicima
Kurir pre 1 dan
Emisiju 'Radio Amnezija' sredom su vodili Marko Janjušević Janjuš i Filip Car. Nakon što je Filip Car u ponedeljak na "Pretresu nedelje" zvanično odustao od ove uloge, Janjuš je imao priliku da odlučio da li želi nekog drugog. U Belu kuću je stiglo pismo kako bi ukućani održali porodični sastanak, a tom prilikom Veliki šef se obratio i Janjušu i dao mu priliku da saopšti svoju odluku, piše Pink.rs. - Ja sam dabrao sam da Stefan Karić vodi sa mnom, ne bih mogao da… »
Novi voditelj u Eliti: On je odustao zbog devojke, pa stigla zamena - sve saopštili učesnicima
Telegraf pre 24 sata
Ko će biti naredni voditelj odlučio je njegov kolega Marko Janjušević Janjuš. Njih dvojica su sredom vodili ovu emisiju a pošto je Filip Car u ponedeljak na "Pretresu nedelje" zvanično odustao od ove uloge, Janjuš je imao priliku da odlučio da li želi nekog drugog. U Belu kuću je stiglo pismo kako bi ukućani održali porodični sastanak, a tom prilikom Veliki šef se obratio i Janjušu i dao mu priliku da saopšti svoju odluku. - Ja sam odabrao sam da Stefan Karić vodi… »
Novi voditelj u Eliti 10 Stiglo obaveštenje od Velikog šefa, evo kako su reagovali učesnici kada je izgovoreno njegovo ime
Blic pre 24 sata
Razlog povlačenja Filipa Cara je njegova nova veza sa Aneli Ahmić, bivšom partnerkom Janjuša. Nakon zvaničnog povlačenja Filipa Cara iz radijske emisije, Marko Janjušević Janjuš saopštio je ko će zauzeti mesto voditelja u Eliti 10 nakon što je stiglo pismo Velikog šefa. U Belu kuću stiglo je pismo Velikog šefa povodom održavanja porodičnog sastanka, a tom prilikom je Marko Janjušević Janjuš dobio priliku da ukućanima i javnosti saopšti svoju odluku o novom… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 17 minutajoš 37 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Još danas 30 stepeni, a onda preokreti! Rhmz objavio prognozu za naredne dane, evo kada stižu kiša i zahlađenje
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih
Urušila se zgrada u Istanbulu: Spasioci tragaju za stanarima pod ruševinama, dramatični prizori
Mondo pre 5 satijoš 24 povezane