Povezane vesti

Ivana Španović govorila o prelasku na novu disciplinu, pa dala hit komentar zbog kolega: "Čupam kosu od sreće"

Ivana Španović govorila o prelasku na novu disciplinu, pa dala hit komentar zbog kolega: "Čupam kosu od sreće"

Telegraf pre 4 dana
Nakon nastupa na Mediteranskim igrama i plasmana među deset najboljih troskokašica sveta, sumirala je ceokupnu sezonu i rezultate. - Pa dobro, ja sam, ajde da krenem od kraja, zadovoljna sam što sam, eto... Ideja mi je bila da se pojavim na Mediteranskim igrama ne bi li osvojila ponovo medalju na... na tom takmičenju, sad u drugoj disciplini. Ja takav format takmičenja mnogo volim, nemamo mi mnogo prilika da budemo sa drugim sportovima i sportistima na... na istom… »
Ivana Španović: "Zbog Luke čupam kosu"

Ivana Španović: "Zbog Luke čupam kosu"

Mondo pre 4 dana
Zahtevniju disciplinu u kojoj je sezonu završila među najboljih 10. Veliki uspeh i pokazatelj kako to radi velika šampionka. Na kraju je sumirala utiske. "Ja sam da krenemo od kraja, zadovoljna. Ideja mi je bila da idem na Mediteranske igre ne bi li osvojila medalju na tom takmičenju u drugoj disciplini. Volim taj format takmičenja. Nemamo prilika da budemo sa sportistima na istom mestu. Gledali smo se i podržavali, atmosfera je bila sjajna, rezultatski solidno.… »

Vesti dana »