Povezane vesti

Naprednjaci napali još jednu ženu (VIDEO)

Naprednjaci napali još jednu ženu (VIDEO)

Ozon press pre 1 dan
Poslednji u nizu koji beležimo dogodio se tokom vikenda u Arilju, kada su aktivisti Srpske napredne stranke povredili ženu sa invaliditetom. Sve se odigralo dvorištu porodice Čarkić kada su došli anketari Srpske napredne stranke, koji su, po svemu sudeći, iz Vojvodine, imali su novosadske tablice na automobilu. Oni se nisu predstavili, počeli su da prikupljaju podatke o komšiluku, a potom su napali Bojanu koja je u tom trenutku bila sami kući. View this post on… »
"On me je držao za vrat, a ona čupala i tukla fasciklom": Ispovest B.Č. iz Arilja koju su napali SNS aktivisti ispred kuće, pa…

"On me je držao za vrat, a ona čupala i tukla fasciklom": Ispovest B.Č. iz Arilja koju su napali SNS aktivisti ispred kuće, pa…

Nova pre 1 dan
Sagovornica Nove, B.Č., ispričala je da je sve počelo u njenom dvorištu, kada su joj prišli dvoje nepoznatih ljudi i raspitivali se o komšijama. “Sedela sam u dvorištu i čitala knjigu. Između mene i komšija ne postoji ograda, i tu su, između naših kuća, naišli dvoje ljudi i pitali me da li znam da li su mi komšije kod kuće", počinje priču B.Č. Kako kaže, odgovorila je da ne zna, da komšije imaju malu decu, da možda spavaju. Nije znala da li su ih već tražili.… »

Vesti dana »