Povezane vesti
"Pružam što ona ne, za početak pevanje": Atina potkačila Vendi nakon što je "izbacila" iz šatora sa vašara
Telegraf pre 24 sata
Pevačica se dotakla teme vašara, pa otkrila šta pruža na tom mestu, a što ne pruža Vesna Vukelić Vendi. - Ja pružam sve ono što ona ne pruža. Za početak, ja pružam pevanje, pružam plesanje, odličnu energiju do usijanja i zaista je pod mojom šatrom uzavrela atmosfera. Svi koji nisu bili treba da dođu i da provere taj kvalitet između mene i Vendi, pa da kažu, mada vidim da su već... - rekla je Atina, a potom je izazvala Vendi na duel: - Ja je izazivam na taj duel, da… »
"Pružam ono što ona ne pruža, za početak..." Atina žestoko potkačila Vendi nakon što je "izbacila" iz šatora sa vašara
Kurir pre 24 sata
Pevačica je otkrila šta, prema njenim rečima, pruža publici na svojim nastupima, a što Vendi ne pruža. "Ja pružam sve ono što ona ne pruža. Za početak, ja pružam pevanje, pružam plesanje, odličnu energiju do usijanja i zaista je pod mojom šatrom uzavrela atmosfera. Svi koji nisu bili treba da dođu i da provere taj kvalitet između mene i Vendi, pa da kažu, mada vidim da su već...", rekla je Atina. Nakon toga, Atina je javno izazvala Vendi na duel. Predložila je da… »
„LOŠ JE U LJUBAVNIK!“ Pevačica javno PRIZNALA da je bila intimna sa Miletom Kitićem
Svet & Skandal pre 1 dan
Atina Ferari ponovo je uspela da šokira javnost i uzdrma domaću scenu. Gostujući u popularnoj emisiji, odgovarala je na nezgodna pitanja, a jedno se ticalo upravo njene prošlosti i odnosa sa poznatim pevačem. Na pitanje zbog čega joj je noć provedena sa Miletom Kitićem ostala u lošem sećanju, pevačica je iznela tvrdnje koje su ponizile folkera: „Ostalo mi je u lošem sećanju zato što je loš ljubavnik, eto!“ — priznala je Atina bez imalo ulepšavanja i iznenadila sve… »
Pevačica priznala da je bila intimna sa Miletom Kitićem: "Loš je ljubavnik"
Blic pre 1 dan
Naglasila je da sukob sa Vendi traje već 15 godina i da nije vezan samo za Šabački vašar, već za dublje razloge. Kontroverzna pevačica Atina Ferari podigla je veliku prašinu priznanjem o romansi sa folk pevačem Miletom Kitićem, ali i o višegodišnjem sukobu sa koleginicom Vesnom Vukelić Vendi. Odgovarajući na pitanje u "Amidži šou" zbog čega joj je u lošem sećanju ostala noć koju je provela sa oženjenim pevačem Miletom Kitićem, Atina Ferari je iznela tvrdnju kojom… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Beta pre 24 minutajoš 37 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 49 minutajoš 40 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Izveštaj Crte o kampanji: Ugrožena prava i slobode birača, posmatrača i kandidata na izborima
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana
Još danas 30 stepeni, a onda preokreti! Rhmz objavio prognozu za naredne dane, evo kada stižu kiša i zahlađenje
Blic pre 2 satajoš 43 povezane