Povezane vesti

Vulin: Nismo na listi SNS zbog pritiska Evropske unije

Nova pre 21 sat
Vulin je nedavno pozvao svoje pristalice da na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra podrže listu "Ujedinjena Srbija", a tokom današnjeg gostovanja na televiziji B92 rekao je da oni imaju razlike u odnosu na SNS, ali da bi podrška nekoj drugoj listi bila "nepravda Srbiji". "Nisam deo vlasti, vlast me se odrekla, svega što ja predstavljam, pod pritiskom EU, ali neću da podržim 'Studentsku listu', podržaću jedinu listu koja može da joj se suprotstavi - to je… »

Glas Zaječara pre 20 sati
Vulin je nedavno pozvao svoje pristalice da na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra podrže listu "Ujedinjena Srbija", a tokom današnjeg gostovanja na televiziji B92 rekao je da oni imaju razlike u odnosu na SNS, ali da bi podrška nekoj drugoj listi bila "nepravda Srbiji". "Nisam deo vlasti, vlast me se odrekla, svega što ja predstavljam, pod pritiskom EU, ali neću da podržim 'Studentsku listu', podržaću jedinu listu koja može da joj se suprotstavi - to je… »
Vulin: Vlast me se odrekla pod pritiskom EU, ali podržaćemo "Ujedinjenu Srbiju"

Vulin: Vlast me se odrekla pod pritiskom EU, ali podržaćemo "Ujedinjenu Srbiju"

Radio 021 pre 21 sat
Za svoju buduću predsedničku kandidaturu navodi da politika "ujedinjavanja Srba" treba da ima svog predstavnika. Vulin je nedavno pozvao svoje pristalice da na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra podrže listu "Ujedinjena Srbija", a tokom današnjeg gostovanja na televiziji B92 rekao je da oni imaju razlike u odnosu na SNS, ali da bi podrška nekoj drugoj listi bila "nepravda Srbiji". "Nisam deo vlasti, vlast me se odrekla, svega što ja predstavljam, pod… »

N1 Info pre 22 sata
Vulin je nedavno pozvao svoje pristalice da na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra podrže listu "Ujedinjena Srbija", a tokom današnjeg gostovanja na televiziji B92 rekao je da oni imaju razlike u odnosu na SNS, ali da bi podrška nekoj drugoj listi bila "nepravda Srbiji". "Nisam deo vlasti, vlast me se odrekla, svega što ja predstavljam, pod pritiskom EU, ali neću da podržim ' Studentsku listu', podržaću jedinu listu koja može da joj se suprotstavi - to je… »
Aleksandar Vulin, predsednički kandidat

Aleksandar Vulin, predsednički kandidat

Radar pre 1 dan
Osim što je prvi najavio predsedničku kandidaturu, Aleksandar Vulin bi, doduše prema ciničnim tumačenjima, mogao biti i zaista jak takmac za funkciju koju je 27. septembra svojevoljno napustio njegov imenjak i blizak prijatelj, Vučić: pored toga što se predstavlja kao borac za “srpski svet”, poznat je po odličnim vezama u Moskvi, ali ima i velikodušnu tetku u Kanadi, kao proklamovani levičar je osetljiv na socijalne teme, ali ga, istovremeno, krasi i preduzetnički… »

Vesti dana »