Povezane vesti

Svetozaru Maroviću nastupa zastarelost zatvorske kazne: Da li ga je od pravde uspešno sačuvala vlast u Srbiji?

Svetozaru Maroviću nastupa zastarelost zatvorske kazne: Da li ga je od pravde uspešno sačuvala vlast u Srbiji?

N1 Info pre 3 dana
Nekadašnji visoki funkcioner Demokratske partije socijalista i predsednik Državne zajednice Srbije i Crne Gore Svetozar Marović od subote će, po svemu sudeći, biti slobodan čovek, jer tog dana nastupa apsolutna zastarelost zatvorske kazne na koju je osuđen pred Višim sudom u Podgorici, kao šef kriminalne organizacije koja je budvanskoj opštini nanela milionsku štetu. Da li je Marovića od pravde uspešno sačuvala vlast u Srbiji? Poslednji predsednik državne zajednice… »
Srbija nije odgovorila na zahteve za izručenje Svetozara Marovića: Od ponedeljka može da se vrati u Crnu Goru kao slobodan…

Srbija nije odgovorila na zahteve za izručenje Svetozara Marovića: Od ponedeljka može da se vrati u Crnu Goru kao slobodan…

Nova pre 3 dana
Božović je u emisiji „Budimo budni – pitajte Vladu“ na RTCG rekao da su crnogorske vlade od 2019. godine čak osam puta kontaktirale nadležne organe Srbije zbog Marovića. Poslate su tri zvanične molbe za izručenje i pet urgencija, ali odgovor nikada nije stigao. „Odgovora nije bilo, apsolutno. Mi smo, naravno, i u neformalnoj komunikaciji razgovarali sa organima Republike Srbije, međutim nije bilo konkretnih odgovora, ništa što bi bilo vredno deljenja sa javnošću“,… »
Ministar pravde Crne Gore: Srbija osam puta nije odgovorila na zahteve za izručenje Marovića

Ministar pravde Crne Gore: Srbija osam puta nije odgovorila na zahteve za izručenje Marovića

Radio 021 pre 3 dana
On od ponedeljka može slobodno da dođe u Crnu Goru, jer tog dana nastupa zastarelost zatvorske kazne na koju osuđen. Božović je rekao da su se sve vlade od 2019. godine do sada ukupno, osam puta, obraćale organima Srbije u vezi sa izručenjem Marovića Crnoj Gori, ali da nikada nisu dobili odgovor, dodavši da su poslate tri zamolnice i pet urgencija, preneo je RTCG. "Odgovora nije bio, apsolutno. Mi smo, naravno, i u neformalnoj komunikaciji razgovarali s organima… »
Ministar pravde Crne Gore: Osam zahteva za izručenje Marovića od 2019. godine, Srbija nikada nije odgovorila

Ministar pravde Crne Gore: Osam zahteva za izručenje Marovića od 2019. godine, Srbija nikada nije odgovorila

Insajder pre 3 dana
Svetozar Marović, foto: Srđan Ilić Božović je rekao da su sve vlade od 2019. godine do sada ukupno osam puta obraćale organima Srbije u vezi sa izručenjem Marovića Crnoj Gori, ali da nikada nisu dobili odgovor, dodavši da su poslate tri zamolnice i pet urgencija, preneo je RTCG. "Odgovora nije bio, apsolutno. Mi smo, naravno, i u neformalnoj komunikaciji razgovarali s organima Republike Srbije, međutim nije bilo konkretnih odgovora, ništa što bi bilo vredno… »
Ministar pravde Crne Gore: Srbija nije odgovorila ni na jedan zahtev za izručenje Svetozara Marovića

Ministar pravde Crne Gore: Srbija nije odgovorila ni na jedan zahtev za izručenje Svetozara Marovića

N1 Info pre 3 dana
Božović je rekao da su se sve vlade od 2019. godine do sada ukupno, osam puta, obraćale organima Srbije u vezi sa izručenjem Marovića Crnoj Gori, ali da nikada nisu dobili odgovor, dodavši da su poslate tri zamolnice i pet urgencija, preneo je RTCG. "Odgovora nije bio, apsolutno. Mi smo, naravno, i u neformalnoj komunikaciji razgovarali s organima Republike Srbije, međutim nije bilo konkretnih odgovora, ništa što bi bilo vredno deljenja unutar javnosti", kazao je… »

Vesti dana »

Napad Hutija na aerodrom u Rijadu: 12 mrtvih, 300 povređenih

Napad Hutija na aerodrom u Rijadu: 12 mrtvih, 300 povređenih

Radio sto plus pre 32 minutajoš 32 povezane
Tramp: Zelenski treba da održi izbore

Tramp: Zelenski treba da održi izbore

Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane
Studenti najavili žalbu Upravnom sudu zbog odluka RIK-a

Studenti najavili žalbu Upravnom sudu zbog odluka RIK-a

Moj Novi Sad pre 57 minutajoš 9 povezanih