Povezane vesti
Klasa sedam i rekord Srbije za Došljaka
RTV Novi Pazar pre 1 dan
Za volanom Audija RS4, pazarski dragster je na takmičenju u rumunskom gradu Aradu, koje je održano od 1. do 4. oktobra, posle 402 metra zaustavio sat na 7,903 sekundi. Odavno je Došljak zacrtao cilj – probiti klasu sedam sekundi. Posebno intenzivne bile su posednje tri godine u Aradu, ali dešavali su se brojni pehovi. “Konačno se sve posložilo kako treba. Presrećan sam i ponosan na svoj tim i sve koji su na bilo koji način dali doprinos. Klasa sedam sekundi… »
Srbin ispisao istoriju: Esad Došljak postavio neverovatan rekord Srbije
Kurir pre 20 sati
Klasa sedam sekundi je svetski vredan rezultat u disciplini drag", rekao je Došljak. On je na takmičenju u Aradu, koje je održano od 1. do 4. oktobra, vozio Audi RS4. Došljak je već prvog dana sa 8,041 sekundi popravio svoje najbolje vreme, a rekordnih 7,903 sekundi postavio je u osmini finala. "Stigao sam do finala, gde sam na startu izleteo sa piste. Išao sam do gornjih granica. Želeo sam rezultat na nivou 7,8 ili 7,7 sekundi, ali automobil nije izdržao", naveo… »
Došljak ponosan zbog rekorda Srbije u brzinskoj vožnji
Radio sto plus pre 21 sat
Ponosan sam na svoj tim i sve koji su dali doprinos. Klasa sedam sekundi je svetski vredan rezultat u disciplini drag”, rekao je Došljak. On je na takmičenju u Aradu, koje je održano od 1. do 4. oktobra, vozio Audi RS4. Došljak je već prvog dana sa 8,041 sekundi popravio svoje najbolje vreme, a rekordnih 7,903 sekundi postavio je u osmini finala. “Stigao sam do finala, gde sam na startu izleteo sa piste. Išao sam do gornjih granica. Želeo sam rezultat na nivou 7,8… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Beta pre 1 minutjoš 37 povezanih
Rusija pogodila dva autobusa sa putnicima! Masakr u Kramatorsku, 30 mrtvih: Jezivi prizori, gađali stajalište javnog prevoza, jedno vozilo potpuno izgorelo
Blic pre 2 satajoš 21 povezana
Izveštaj Crte o kampanji: Ugrožena prava i slobode birača, posmatrača i kandidata na izborima
Serbian News Media pre 56 minutajoš 20 povezanih