Povezane vesti

Vučić o protivnicima na izborima: Sramota je čitati njihov program, na nivou je deteta od 14 godina

Vučić o protivnicima na izborima: Sramota je čitati njihov program, na nivou je deteta od 14 godina

Euronews pre 20 sati
Gostujući u emisiji „Kolegijum“ na televiziji Informer, Vučić je rekao da je, prema njegovoj oceni, jedini cilj njegovih političkih protivnika da se „dočepaju fotelja“. „Biće neizvesna utakmica, ali ne zato što su oni pametni, već zato što su se ujedinili, idu na izbore zato što mrze jednog čoveka, sa jedinim ciljem da se dočepaju fotelja“, rekao je Vučić. On je kritikovao i program svojih političkih protivnika, navodeći da je, kako je ocenio, na veoma niskom… »
"Ostaće možda do petoro ministara iz sadašnje Vlade" Vučić: "Ako dobijemo poverenje naroda, više od 50% ljudi na lokalu moraće…

"Ostaće možda do petoro ministara iz sadašnje Vlade" Vučić: "Ako dobijemo poverenje naroda, više od 50% ljudi na lokalu moraće…

Blic pre 17 sati
Vučić tvrdi da opozicija nema pravi program ni argumente, te da im je jedini cilj osvajanje vlasti Naveo je da je više od 5 milijardi evra uloženo u pokušaj rušenja države Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" i kandidat za premijera Aleksandar Vučić, gostujući na Informer televizij, govorio je o predstojećim izborima, za koje kaže da će biti "teška i neizvesna utakmica", ali i o planovima za budućnost, ukoliko lista čiji je nosilac pobedi na predstojećim izborima.… »
Vučić: Izbori će biti veoma teški; da ih pobedimo ubedljivije nego ikad

Vučić: Izbori će biti veoma teški; da ih pobedimo ubedljivije nego ikad

RTK pre 21 sat
Nosilac liste „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić izjavio je danas na predizbornom skupu te liste u Pančevu da će predstojeći izbori biti veoma teški i istakao da je cilj ubedljivija pobeda nego ikada. „Da ih pobedimo ubedljivije nego ikada, svuda u Južnom Banatu, u svakom mestu u Južnom Banatu, u svakom selu, u svakom gradu“, rekao je Vučić. Istakao je da je cilj pobeda pristojne, normalne i uspešne Srbije, kako bi naša deca mogla da planiraju… »
(Video) „Pobeda će biti ubedljivija nego ikad“ Vučićeva poruka iz Pančeva: Izbori će biti veoma teški u sve udžbenike će ući…

(Video) „Pobeda će biti ubedljivija nego ikad“ Vučićeva poruka iz Pančeva: Izbori će biti veoma teški u sve udžbenike će ući…

Dnevnik pre 21 sat
Da ih pobedimo ubedljivije nego ikada, svuda u Južnom Banatu, u svakom mestu u Južnom Banatu, u svakom selu, u svakom gradu, rekao je Vučuć. Istakao je da je cilj pobeda pristojne, normalne i uspešne Srbije, kako bi naša deca mogla da planiraju ostanak, pa čak i povratak u Srbiju. I počeli su ljudi da se vraćaju, kao što znate, u svakoj od vaših opština. Krenulo je lagano, polako i sve će više i više. To je zato što smo stvorili uspešniju Srbiju i tek ćemo da je… »
Vučić o protestima protiv mitinga SNS: "Zlo su nam uneli u zemlju, mrzim takve totalitarne tipove"

Vučić o protestima protiv mitinga SNS: "Zlo su nam uneli u zemlju, mrzim takve totalitarne tipove"

Radio 021 pre 22 sata
Dodao je da su to politički skupovi koji su zakazani u skladu sa zakonom i da se u Srbiji tako nešto nikada do sada nije dešavalo. "Zlo su nam uneli u zemlju, kakvo nikada ranije nije postojalo. Mržnju su uneli u sve naše domove. Oni su došli da spreče nečiji skup, slobodu okupljanja i slobodu izražavanja. Da spreče ljude koji samo žele da kažu šta misle", rekao je Vučić u Pančevu, na mitingu liste "Ujedinjena Srbija" okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS).… »
Vučić na mitingu pominjao diktatora Pola Pota: Nema tog Golog otoka na svakoj opštini koji oni ne bi organizovali

Vučić na mitingu pominjao diktatora Pola Pota: Nema tog Golog otoka na svakoj opštini koji oni ne bi organizovali

N1 Info pre 22 sata
Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić zamerio je političkim protivnicima koji organizuju proteste protiv održavanja mitinga njegove liste, navodeći da su to politički skupovi koji su zakazani u skladu sa zakonom i da se u Srbiji tako nešto nikada do sada nije dešavalo. "Zlo su nam uneli u zemlju, kakvo nikada ranije nije postojalo. Mržnju su uneli u sve naše domove. Oni su došli da spreče nečiji skup, slobodu okupljanja i slobodu izražavanja. Da spreče… »
Vučić otkrio kada će biti otvaranje pruge do Budimpešte

Vučić otkrio kada će biti otvaranje pruge do Budimpešte

B92 pre 22 sata
Vučić je, na mitingu liste "Aleksndar Vučić-Ujedinjena Srbija", rekao da se krenulo u razgovore o Banatskoj pruzi sa Kinezima, Uzbekistancima i sa Rusima i istakao da je veoma važno za ekonomski razvoj, industriju, ali i za sve ljude na severu Srbije, da budu povezani i zbog kargo saobraćaja, ali i zbog putničkog saobraćaja, da se napravi Banatska pruga od Pančeva preko Opova do Zrenjanina, od Zrenjanina da se napravi krak do Kikinde i da se spoji sa Suboticom. "A… »
Vučić: Ukoliko "Ujedinjena Srbija" pobedi na izborima, plan je mala i efikasna vlada

Vučić: Ukoliko "Ujedinjena Srbija" pobedi na izborima, plan je mala i efikasna vlada

Newsmax Balkans pre 1 dan
Dodao je da će, ukoliko lista čiji je nosilac pobedi na predstojećim izborima, formirati vladu u kojoj će biti svega troje, četvoro ili petoro od trenutnih ministara u tehničkom mandatu. "Ukoliko dobijemo poverenje naroda, moj plan je mala, snažna, efikasna, marljiva vlada, sa velikim promenama. Možda će da budu troje, četvoro, petoro ministara od sadašnjih 31", rekao je Vučić gostujući na TV Informer. Podsetio je da je njegov plan da se buduća vlada sastoji od 12… »
"Sve je dogovoreno, kreće izgradnja auto-puta Beograd - Temišvar" Vučić otkrio: "Rumunija je strahovito zainteresovana za to"…

"Sve je dogovoreno, kreće izgradnja auto-puta Beograd - Temišvar" Vučić otkrio: "Rumunija je strahovito zainteresovana za to"…

Blic pre 22 sata
Izgradnja autoputa povezaće Srbiju sa Temišvarom i otvoriće nove puteve prema istoku. Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sa rumunskim predsednikom Nikušorom Danom dogovorio da se krene u izgradnju auto-puta Beograd - Vršac - Temišvar. Vučić je u Pančevu, obraćajući se na predizbornom skupu te liste, rekao da je sa Danom razgovarao o konačnom putnom povezivanju brzom saobraćajnicom ili autoputem Beograda i… »
Vučić na skupu u Pančevu: Dogovorio sam se sa Danom da krenemo u izgradnju autoputa Beograd-Temišvar

Vučić na skupu u Pančevu: Dogovorio sam se sa Danom da krenemo u izgradnju autoputa Beograd-Temišvar

Euronews pre 23 sata
Vučić je u Pančevu, obraćajući se na predizbornom skupu te liste, rekao da je sa Danom razgovarao o konačnom putnom povezivanju brzom saobraćajnicom ili autoputem Beograda i Temišvara. "Dogovorili smo da krenemo pošto mi je rekao da su rumunske vlasti iz Temišvara strahovito zainteresovane za izgradnju autoputa prema Vršcu, da radimo autoput Temišvar-Vršac-Beograd i ja vam obećavam danas, vi znate, poštovani građani, koliko sam ja posvećen izgradnji puteva,… »
Vučić: "Šoškić uništio državu i Narodnu Banku Srbije"; "Srbija po prvi put ima stabilan kurs dinara"

Vučić: "Šoškić uništio državu i Narodnu Banku Srbije"; "Srbija po prvi put ima stabilan kurs dinara"

B92 pre 22 sata
"Ja se nadam da ćemo nastaviti ovim putem uspeha, da nam ekonomija ide napred. Ljudi misle da nam je to zauvek dato, nije. Dok su neki blokirali puteve i ulice i uglavnom nisu radili ništa, mi smo se borili za to da Srbija ima najveću stopu rasta u Evropi, borili smo se za to da možemo da povećamo plate i penzije. Sve je to sada ugroženo, ali Srbija ima stabilan dinar - to ranije nije bio slučaj", rekao je Vučić na predizbornom skupu u Pančevu. Vučić je naveo da ne… »
Uživo Vučić u Pančevu najavio brzu saobraćajnicu Beograd - Temišvar

Uživo Vučić u Pančevu najavio brzu saobraćajnicu Beograd - Temišvar

Telegraf pre 22 sata
Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" i kandidat za premijera Aleksandar Vučić obraća se na skupu u Pančevu. "Ovde u Pančevu, pošto ja znam da svako od nas, uključujući i mene, ono što je završeno kao da je oduvek bilo, pa samo hoću da vas podsetim: u trenucima kada smo imali najveće probleme u Pančevu, uspeli smo da obezbedimo dva velika investitora, CTP i Brose, doveli iz Nemačke, i napravili temelj budućnosti pančevačke, ali ljudi valjda misle da to s neba pada, pa… »
Pančevo dočekalo Vučića: Više od 15.000 građana na skupu, uskoro radovi na auto-putu Beograd-Temišvar (foto/video)

Pančevo dočekalo Vučića: Više od 15.000 građana na skupu, uskoro radovi na auto-putu Beograd-Temišvar (foto/video)

Dnevnik pre 23 sata
Kako prenosi reporter Informera, koji se nalazi na skupu liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", u Pančevu se okupilo više od 15.000 građana, kako bi pružili podršku listi SNS-a. Atmosfera u gradu ispunjena je porukama podrške, dok su građani sa nestrpljenjem očekivali Aleksandra Vučića da im se obrati. Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", došao je na veliki skup u Pančevu. - Hvala vam na veličanstvenom dočeku - rekao je… »
Vučić najavio izgradnju auto-puta Beograd-Vršac-Temišvar: "Obezbedili smo dva najveća investitora Pančevu"

Vučić najavio izgradnju auto-puta Beograd-Vršac-Temišvar: "Obezbedili smo dva najveća investitora Pančevu"

B92 pre 23 sata
"Kada smo imali najveće probleme, mi smo uspeli da obezbedimo dva najveća investitora C.T. i Brose i napravili temelj pančevačke budućnosti, ali ljudi misle da to s neba pada. Mnogo truda, angažmana smo uložili u to", rekao je Vučić okupljenim građanima u Pančevu. Kako je Vučić naveo, kompanija C.T. zapošljava 1.280 radnika, a Brose preko 700 radnika. "Sada se rade projekti uvođenja kanalizacije i fekalni sistem u mnoga sela i naselja Pančeva, a ja bih da izdvojim… »
"Sve ovo može da izgleda kao noćna mora, ali nije." Vučić: "Godinama slušam uvrede, laži i pretnje. Neke reči bole, neke…

"Sve ovo može da izgleda kao noćna mora, ali nije." Vučić: "Godinama slušam uvrede, laži i pretnje. Neke reči bole, neke…

Blic pre 1 dan
Poručio je da uvrede i pretnje traju godinama i da ostavljaju trag. Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" i kandidat za premijera koalicije oko SNS Aleksandar Vučić objavio je video, u kome je simbolično pokazao sa kakvim se uvredama i etiketama susreće. - Sve ovo može da izgleda kao noćna mora, ali nije. Ovo je naša java. Godinama slušam uvrede, laži i pretnje. Neke reči bole, neke ostave trag. Ali nisu nas zaustavili. Naučile su nas da više radimo, da se više borimo… »

Vesti dana »