Povezane vesti
Litvanija će rasporediti vojsku na granice sa Kalinjingradom
Politika pre 20 sati
VILjNUS – Litvanska vojska će biti raspoređena da pomogne u čuvanju granice zemlje sa Kalinjingradskom oblašću Rusije, izjavio je danas litvanski ministar unutrašnjih poslova Martinas Katelinas. „Zatražio sam od ministra odbrane Robertasa Kaunasa da rasporedi litvanske oružane snage kako bi pomogle graničarima u zaštiti granice sa Kalinjingradskom oblašću", rekao je ministar u objavi na Fejsbuku, prenosi LRT. Naglasio je da je situacija na granici trenutno mirna i… »
Litvanija će rasporediti vojsku na granici sa Kalinjingradom. Ministar policije: Situacija mirna, raspoređivanje trupa…
Kurir pre 20 sati
Litvanska vojska će biti raspoređena da pomogne u čuvanju granice zemlje sa Kalinjingradskom oblašću Rusije, izjavio je danas litvanski ministar unutrašnjih poslova Martinas Katelinas. "Zatražio sam od ministra odbrane Robertasa Kaunasa da rasporedi litvanske oružane snage kako bi pomogle graničarima u zaštiti granice sa Kalinjingradskom oblašću", rekao je ministar u objavi na Fejsbuku, prenosi LRT. Naglasio je da je situacija na granici trenutno mirna i da je… »
Napeto: Vojska kreće na granicu sa Rusijom
B92 pre 20 sati
"Zatražio sam od ministra odbrane Robertasa Kaunasa da rasporedi litvanske oružane snage kako bi pomogle graničarima u zaštiti granice sa Kalinjingradskom oblašću", rekao je ministar u objavi na Fejsbuku, prenosi LRT. Naglasio je da je situacija na granici trenutno mirna i da je "raspoređivanje trupa preventivna mera". Prema rečima Katelinasa, odluka o raspoređivanju vojske doneta je nakon incidenata na letonskoj granici, nakon procene ukupne bezbednosne situacije… »
Ministar Katelinas: Litvanija će rasporediti vojsku da pomogne u čuvanju granice sa Kalinjingradom
Insajder pre 21 sat
Foto: Unsplash/ Paulius Andriekus "Zatražio sam od ministra odbrane Robertasa Kaunasa da rasporedi litvanske oružane snage kako bi pomogle graničarima u zaštiti granice sa Kalinjingradskom oblašću", rekao je ministar u objavi na Fejsbuku, prenosi LRT. Naglasio je da je situacija na granici trenutno mirna i da je "raspoređivanje trupa preventivna mera". Prema rečima Katelinasa, odluka o raspoređivanju vojske doneta je nakon incidenata na letonskoj granici, nakon… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Serbian News Media pre 45 minutajoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Radio sto plus pre 1 satjoš 21 povezana
Već sutra sledi velika promena vremena! Oglasio se RHMZ, evo šta nas čeka
Telegraf pre 1 satjoš 41 povezana
Nedeljkov o glasanju noću u inostranstvu: Ne postoji zabeležen primer u svetu za tako nešto
Radio 021 pre 46 minutajoš 20 povezanih