Povezane vesti

Žestok okršaj u Eliti, odvezli Filipa Cara u invalidskim kolicima - u paramparčad ga rasuo njihov sukob

Žestok okršaj u Eliti, odvezli Filipa Cara u invalidskim kolicima - u paramparčad ga rasuo njihov sukob

Telegraf pre 21 sat
Miljana Ristić ušla je u sukob sa Radom Jovanović zbog Milana Popova, te je tako došlo do žestokog okršaja ispred radija. - K**vo jedna, ti ćeš mene da spominješ da mi praviš priču tu oko Milana. J**em ti mater, i njemu, odvratni ste mi. Ja zbog Milana šugavog da pravim neku priču, ajde bre - rekla je Miljana. Tenziju je ubrzo stišao Filip Car kojeg je dovezla Aneli Ahmić u invalidskim kolicima, pa se potrudio da ih umiri. Podsetimo, u Elitu je danas stiglo pismo… »
Žestok okršaj u Eliti, odvezli Filipa Cara u invalidskim kolicima: Nosi i štake, sprečio žestok sukob cimerki

Žestok okršaj u Eliti, odvezli Filipa Cara u invalidskim kolicima: Nosi i štake, sprečio žestok sukob cimerki

Blic pre 20 sati
Filip Car, koji ima nogu u gipsu, pokušao je smiriti situaciju kada su mu Aneli Ahmić i drugi pomogli kolica. Na imanju u Šimanovcima i dalje vlada izuzetno napeta atmosfera među učesnicima „Elite“. Do novog žestokog okršaja došlo je ispred radija, gde je Miljana Ristić ušla u sukob sa Radom Jovanović, a povod za svađu bio je Milan Popov. Miljana tokom sukoba nije birala reči, pa je Radi Jovanović odbrusila: „K***o jedna, ti ćeš mene da spominješ da mi praviš priču… »

Vesti dana »