Povezane vesti
Žestok okršaj u Eliti, odvezli Filipa Cara u invalidskim kolicima - u paramparčad ga rasuo njihov sukob
Telegraf pre 21 sat
Miljana Ristić ušla je u sukob sa Radom Jovanović zbog Milana Popova, te je tako došlo do žestokog okršaja ispred radija. - K**vo jedna, ti ćeš mene da spominješ da mi praviš priču tu oko Milana. J**em ti mater, i njemu, odvratni ste mi. Ja zbog Milana šugavog da pravim neku priču, ajde bre - rekla je Miljana. Tenziju je ubrzo stišao Filip Car kojeg je dovezla Aneli Ahmić u invalidskim kolicima, pa se potrudio da ih umiri. Podsetimo, u Elitu je danas stiglo pismo… »
Žestok okršaj u Eliti, odvezli Filipa Cara u invalidskim kolicima: Nosi i štake, sprečio žestok sukob cimerki
Blic pre 20 sati
Filip Car, koji ima nogu u gipsu, pokušao je smiriti situaciju kada su mu Aneli Ahmić i drugi pomogli kolica. Na imanju u Šimanovcima i dalje vlada izuzetno napeta atmosfera među učesnicima „Elite“. Do novog žestokog okršaja došlo je ispred radija, gde je Miljana Ristić ušla u sukob sa Radom Jovanović, a povod za svađu bio je Milan Popov. Miljana tokom sukoba nije birala reči, pa je Radi Jovanović odbrusila: „K***o jedna, ti ćeš mene da spominješ da mi praviš priču… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 49 minutajoš 40 povezanih
Rusija pogodila dva autobusa sa putnicima! Masakr u Kramatorsku, 30 mrtvih: Jezivi prizori, gađali stajalište javnog prevoza, jedno vozilo potpuno izgorelo
Blic pre 2 satajoš 21 povezana
Izveštaj Crte o kampanji: Ugrožena prava i slobode birača, posmatrača i kandidata na izborima
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana
Od večeras pravo jesenje vreme! Upozorenje RHMZ-a za Bačku i sever Banata: Spremite se za kišu, padaće i u petak! Evo šta nas čeka za vikend
Dnevnik pre 9 minutajoš 43 povezane