Povezane vesti
"Plaćaju veoma veliku cenu za učinjeno, verujte mi"
B92 pre 20 sati
Tramp je uputio Netanjahuu "dobre želje rekavši da oni koji su odgovorni za napad "plaćaju veoma veliku cenu", prenosi Tajms of Izrael. "Razgovarao sam sa Netanjahuom i poželeo sam mu dobro. Poželeo sam narodu Izraela dobro. To je bio užasan dan, užasna tragedija. Užasna. Druga strana plaća veoma veliku cenu za ono što su uradili 7. oktobra, verujte mi", rekao je Tramp novinarima. Palestinska militantna grupa Hamas je danas, povodom treće godišnjice napada… »
Tramp pozvao Netanjahua na godišnjicu napada: "Odgovorni za 7. oktobar plaćaju veoma veliku cenu"
Euronews pre 19 sati
Tramp je uputio Netanjahuu "dobre želje rekavši da oni koji su odgovorni za napad "plaćaju veoma veliku cenu", prenosi Tajms of Izrael. "Razgovarao sam sa Netanjahuom i poželeo sam mu dobro. Poželeo sam narodu Izraela dobro. To je bio užasan dan, užasna tragedija. Užasna. Druga strana plaća veoma veliku cenu za ono što su uradili 7. oktobra, verujte mi", rekao je Tramp novinarima. Palestinska militantna grupa Hamas je danas, povodom treće godišnjice napada… »
"Užasan dan": Tramp razgovarao sa Netanjahuom na treću godišnjicu napada Hamasa
Kurir pre 19 sati
Tramp razgovarao sa Netanjahuom na treću godišnjicu napada Hamasa
Politika pre 19 sati
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas na brifingu za novinare da je razgovarao sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom na treću godišnjicu napada Hamasa 7. oktobra 2023. godine na jugu Izraela. Tramp je uputio Netanjahuu „dobre želje” rekavši da oni koji su odgovorni za napad „plaćaju veoma veliku cenu”, prenosi Tajms of Izrael. „Razgovarao sam sa Netanjahuom i poželeo sam mu dobro. Poželeo sam narodu Izraela dobro. To je bio užasan… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Beta pre 24 minutajoš 37 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 49 minutajoš 40 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Brnabić optužila NVO za političko delovanje: "CRTA vodi kampanju trećih lica, iz pozadine lobira za Studentsku listu"
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana