Povezane vesti
"Slušao sam kako mi krcka lobanja. Lice mi je otpalo": Ispovest Miljana koji je preživeo brutalni napad medveda
Mondo pre 1 dan
Kako je izgledao napad iz neposredne blizine i kako je uspeo da preživi, prikazano je u dokumentarnom filmu Radovana Kovača objavljenom na Jutjub kanalu "Izazovi avanturu". Junak ove priče, njegovi prijatelji lovci koji su mu prvi pritekli u pomoć, lekari koji su se borili za njegov život i supruga ispričali su detalje ove zastrašujuće borbe za goli život. Miljan se priseća da je tog dana bilo sunčano, a šuma prekrivena gustim slojem suvog lišća. Sa puškom u… »
"Žvaće mi lobanju, lice mi odvaljeno, ispalo mi oko" Ispovest Pljevljaka Miljana koji je preživeo napad medveda, priča kao iz…
Kurir pre 1 dan
Kako je izgledao napad iz neposredne blizine i kako je uspeo da preživi, prikazano je u dokumentarnom filmu Radovana Kovača objavljenom na Jutjub kanalu „Izazovi avanturu“. Junak ove priče, njegovi prijatelji lovci koji su mu prvi pritekli u pomoć, lekari koji su se borili za njegov život i supruga ispričali su detalje ove zastrašujuće borbe za goli život. Miljan se priseća da je tog dana bilo sunčano, a šuma prekrivena gustim slojem suvog lišća. Sa puškom u… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 49 minutajoš 40 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Brnabić optužila NVO za političko delovanje: "CRTA vodi kampanju trećih lica, iz pozadine lobira za Studentsku listu"
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
Danas prži sunce, a evo kada nastupa drastično zahlađenje: Meteorolog upozorava na veliki obrt
Mondo pre 2 satajoš 43 povezane