Povezane vesti

"Slušao sam kako mi krcka lobanja. Lice mi je otpalo": Ispovest Miljana koji je preživeo brutalni napad medveda

"Slušao sam kako mi krcka lobanja. Lice mi je otpalo": Ispovest Miljana koji je preživeo brutalni napad medveda

Mondo pre 1 dan
Kako je izgledao napad iz neposredne blizine i kako je uspeo da preživi, prikazano je u dokumentarnom filmu Radovana Kovača objavljenom na Jutjub kanalu "Izazovi avanturu". Junak ove priče, njegovi prijatelji lovci koji su mu prvi pritekli u pomoć, lekari koji su se borili za njegov život i supruga ispričali su detalje ove zastrašujuće borbe za goli život. Miljan se priseća da je tog dana bilo sunčano, a šuma prekrivena gustim slojem suvog lišća. Sa puškom u… »
"Žvaće mi lobanju, lice mi odvaljeno, ispalo mi oko" Ispovest Pljevljaka Miljana koji je preživeo napad medveda, priča kao iz…

"Žvaće mi lobanju, lice mi odvaljeno, ispalo mi oko" Ispovest Pljevljaka Miljana koji je preživeo napad medveda, priča kao iz…

Kurir pre 1 dan
Kako je izgledao napad iz neposredne blizine i kako je uspeo da preživi, prikazano je u dokumentarnom filmu Radovana Kovača objavljenom na Jutjub kanalu „Izazovi avanturu“. Junak ove priče, njegovi prijatelji lovci koji su mu prvi pritekli u pomoć, lekari koji su se borili za njegov život i supruga ispričali su detalje ove zastrašujuće borbe za goli život. Miljan se priseća da je tog dana bilo sunčano, a šuma prekrivena gustim slojem suvog lišća. Sa puškom u… »

Vesti dana »