Povezane vesti
Tramp: Zaslužujem Nobelovu nagradu za mir, ali sumnjam da ću je dobiti
RTV pre 17 sati
"Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne… »
Insajder pre 16 sati
Donald Tramp, foto: Tanjug/AP Photo/Julia Demaree Nikhinson "Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio… »
Euronews pre 16 sati
Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne zaslužuje više od predsednika Trampa",… »
Skromno, nema šta! Tramp: Zaslužujem Nobelovu nagradu za mir, ali sumnjam da ću je dobiti
Dnevnik pre 16 sati
Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene, rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne… »
RTS pre 16 sati
"Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 17 minutajoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 52 minutajoš 20 povezanih
Trinaest članova RIK-a napustilo sednicu zbog odluke o biračkim mestima u inostranstvu
Ist media pre 1 satjoš 27 povezanih
Još danas 30 stepeni, a onda preokreti! Rhmz objavio prognozu za naredne dane, evo kada stižu kiša i zahlađenje
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih
Urušila se zgrada u Istanbulu: Spasioci tragaju za stanarima pod ruševinama, dramatični prizori
Mondo pre 5 satijoš 24 povezane