Povezane vesti

Tramp: Zaslužujem Nobelovu nagradu za mir, ali sumnjam da ću je dobiti

RTV pre 17 sati
"Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne… »

Insajder pre 16 sati
Donald Tramp, foto: Tanjug/AP Photo/Julia Demaree Nikhinson "Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio… »

Euronews pre 16 sati
Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne zaslužuje više od predsednika Trampa",… »
Skromno, nema šta! Tramp: Zaslužujem Nobelovu nagradu za mir, ali sumnjam da ću je dobiti

Skromno, nema šta! Tramp: Zaslužujem Nobelovu nagradu za mir, ali sumnjam da ću je dobiti

Dnevnik pre 16 sati
Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene, rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne… »

RTS pre 16 sati
"Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne… »

Vesti dana »