Povezane vesti

"Zaslužujem Nobelovu nagradu za mir, ali sumnjam da ću da je dobijem": Tramp: Imaju reputaciju da je ne daju ljudima poput mene…

"Zaslužujem Nobelovu nagradu za mir, ali sumnjam da ću da je dobijem": Tramp: Imaju reputaciju da je ne daju ljudima poput mene…

Blic pre 16 sati
Mnoge strane osporavaju Trampovu ulogu u rešavanju konflikata, dok su borbe u nekim regionima ponovo izbile. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da bi trebalo da dobije Nobelovu nagradu za mir, ali je priznao da sumnja u svoje šanse. - Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene - rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog… »
Tramp: "Vreme je..."

Tramp: "Vreme je..."

B92 pre 6 sati
"Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne… »
Tramp: Zaslužujem Nobelovu nagradu za mir, ali sumnjam da ću je dobiti

NIN pre 7 sati
Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne zaslužuje više od predsednika Trampa",… »
Tramp: Zaslužujem Nobela za mir, ali oni imaju reputaciju da ga ne daju ljudima poput mene

Tramp: Zaslužujem Nobela za mir, ali oni imaju reputaciju da ga ne daju ljudima poput mene

Radio 021 pre 7 sati
"Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne… »
Tramp pred objavu Nobelove nagrade za mir: Zaslužujem je, ali sumnjam da će mi dodeliti

Tramp pred objavu Nobelove nagrade za mir: Zaslužujem je, ali sumnjam da će mi dodeliti

Newsmax Balkans pre 7 sati
"Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da možda ne daju nagradu ljudima poput mene", rekao je Tramp novinarima u Ovalnom kabinetu govoreći o Nobelovoj nagradi za 2026. godinu, čiji će dobitnik biti saopšten u petak. Tramp je od povratka u Belu kuću više puta isticao da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir, navodeći da se uključio u rešavanje osam međunarodnih konflikata od početka svog mandata. Prema njegovim rečima, venecuelanska opoziciona… »

Sputnik pre 7 sati
"Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenose mediji. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne… »

Telegraf pre 8 sati
Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene", rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno priznanje. "Vreme je za to. Bio sam veoma počastvovan što sam je prošli put primio indirektno od dobitnice, koja je rekla da niko u istoriji to ne zaslužuje više od predsednika Trampa",… »

Politika pre 15 sati
VAŠINGTON – Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da bi trebalo da dobije Nobelovu nagradu za mir, ali je priznao da sumnja u svoje šanse. „Ne znam kakva će biti njihova odluka. Oni imaju reputaciju da je možda ne daju ljudima poput mene”, rekao je Tramp o nagradi za 2026. godinu, koju će Norveški Nobelov komitet objaviti u petak, prenosi Rojters. Od svog povratka u Belu kuću prošle godine, Tramp je više puta ponovio da zaslužuje da dobije ovo prestižno… »

Vesti dana »