Povezane vesti

"Razvod je bio paklen" Vlada iz "Magla benda" je bio u braku sa Jovanom, ona ovako govorila o rastanku: "Znala sam da je…

"Razvod je bio paklen" Vlada iz "Magla benda" je bio u braku sa Jovanom, ona ovako govorila o rastanku: "Znala sam da je…

Blic pre 2 dana
Iako su odluku o rastanku doneli sporazumno, za Jovanu je razvod bio izuzetno bolan, posebno zbog deteta. Pevač Vladan Savić, frontmen „Magla benda“, razveo se od druge supruge Marije. Njegova nekadašnja partnerka Jovana Jocić nedavno je iskreno je progovorila o njihovom rastanku i otkrila koliko je taj period bio težak. Iako su odluku o razlazu doneli sporazumno i racionalno, Jovana Jocić je tada naglasila da je razvod bio izuzetno bolan, posebno zbog deteta i… »
Prva supruga Vlade Magle prolazila kroz pakao: Dok svi bruje o razvodu, evo kako je ona govorila o krahu ljubavi

Prva supruga Vlade Magle prolazila kroz pakao: Dok svi bruje o razvodu, evo kako je ona govorila o krahu ljubavi

Mondo pre 3 dana
Vlada je pre Marije bio u vezi sa Jovanom Jocić, sa kojom ima ćerku Anđelu, a ona je nedugo nakon prekida u "Podkastu u pidžamama" progovorila o teškom periodu. " Razvod je paklen. U jednoj reči paklen", priznala je Jovana, naglašavajući da, bez obzira na to koliko odluka o razlazu može biti sporazumna i racionalna, emocije ne nestaju preko noći. Posebno kada u celoj priči postoji dete. "Morate ozbiljno da razmislite kako da te posledice budu što blaže", objasnila… »
Ovako su Vlada iz Magla Benda i Marija izgledali na venčanju Na svadbi im pevala Nataša Bekvalac, a pevač pre samo 5 meseci…

Ovako su Vlada iz Magla Benda i Marija izgledali na venčanju Na svadbi im pevala Nataša Bekvalac, a pevač pre samo 5 meseci…

Blic pre 3 dana
Venčanje je obeležilo veselje i tradicionalni običaji juga Srbije, uključujući traženje ruke mlade od roditelja. Vladan Savić, frontmen „Magla benda“, pre tačno dve godine stao je pred matičara sa Marijom, a njihovo venčanje tada je privuklo veliku pažnju javnosti. Nažalost, ljubav nije potrajala, pa je par stavio tačku na brak, a ovu vest je potvrdila Marija. Inače, Vladan i Marija venčali su se 5. juna 2024. godine, a nakon ceremonije usledilo je gala slavlje u… »
Niko nije ni slutio da će doći do razvoda: Isplivali kadrovi sa gala venčanja Vlade Magle

Niko nije ni slutio da će doći do razvoda: Isplivali kadrovi sa gala venčanja Vlade Magle

Mondo pre 3 dana
Nažalost, ljubav nije potrajala, pa je par stavio tačku na brak, a ovu vest je sada potvrdila Marija. Inače, Vladan i Marija venčali su se 5. juna 2024. godine, a nakon ceremonije usledilo je gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu. Mladenci i svatovi stigli su na veselje, a mlada je već pri dolasku pokazala koliko je bila raspoložena za slavlje, izašla je na krov automobila i veselo pozdravljala okupljene. Vladan je za najvažniji dan odabrao elegantno… »
Vladan sa stjuardesom dobio dete, pa oženio Mariju: Na svadbi im pevala Nataša, retko kačili zajedničke slike

Vladan sa stjuardesom dobio dete, pa oženio Mariju: Na svadbi im pevala Nataša, retko kačili zajedničke slike

Telegraf pre 3 dana
Pre Marije, Vlada je bio u vezi sa stjuardesom i influenserkom Jovanom Jocić, sa kojom je dobio ćerku. Pevač nije mnogo govorio o svom emotivnom životu, a ubrzo nakon što je raskinuo sa Jovanom, uplovio je u vezu sa Marijom Zarić, koju je posle tri meseca verio. Ubrzo je usledilo i venčanje, koje su napravili u jednom prestoničkom restoranu. Nataša Bekvalac bila je zadužena za atmosferu na slavlju, a potom je i Goran iz OK benda dodatno "zapalio" masu, te su se i… »
"Tačno je da smo se razveli": Progovorila bivša žena Vlade iz Magla benda, pukla tikva nakon dve godine

"Tačno je da smo se razveli": Progovorila bivša žena Vlade iz Magla benda, pukla tikva nakon dve godine

Mondo pre 3 dana
Iako pevač o privatnom životu uglavnom ne govori javno, ovoga puta kratkom, ali veoma jasnom porukom potvrdio je da se iza svega krije priča koju je, kako kaže, već ispričao kroz muziku. Nakon što su se pojavile spekulacije da su supružnici odlučili da okončaju bračnu zajednicu, pitali smo pevača na jednom događaju o ovim navodima. Savić nije želeo opširno da govori o razvodu, ali je svojim odgovorom praktično stavio tačku na sva nagađanja. "Sve što sam imao da vam… »
"Ona je bila inicijator" isplivali detalji razvoda Vlade iz "Magla benda" i Marije: "Njoj ne prijaju..."

"Ona je bila inicijator" isplivali detalji razvoda Vlade iz "Magla benda" i Marije: "Njoj ne prijaju..."

Telegraf pre 2 dana
Da su se rastali potvrdila je i njegova bivša supruga, koja je navodno bila inicijator ove odluke. - Tačno je, ali dalje ne bih ništa komentarisala niti se oglašavala na tu temu - rekla je bivša žena Vladana Savića. Prema navodima izvora bliskog paru, do rastanka je došlo u mirnoj atmosferi i bez razmirica: - Nije im išlo. Marija je predložila da je najbolje da se razvedu. Bez dreke, cike i vike da nastave sa svojim životom. Njoj ne prijaju javna oglašavanja,… »
Otkriveno zašto se razveo Vlada Magla: Bivša supruga presekla, ovo je razlog kraha ljubavi

Otkriveno zašto se razveo Vlada Magla: Bivša supruga presekla, ovo je razlog kraha ljubavi

Mondo pre 2 dana
Njegova, sada već bivša supruga, oglasila se za Kurir i potvrdila da su na ljubav stavili tačku nakon dve godine braka. "Tačno je, ali dalje ne bih ništa komentarisala niti se oglašavala na tu temu", rekla je bivša žena Vladana Savića. Međutim, mnogi su se pitali i šta je to tačno krenulo po zlu te je usledio kraj, a prema navodima izvora bliskog paru, do rastanka je došlo u mirnoj atmosferi i bez razmirica: "Nije im išlo. Marija je predložila da je najbolje da se… »
Detalji razvoda Vlade iz "Magla benda" i Marije: Ona je bila inicijator, isplivala istina o krahu ljubavi: "Njoj to ne prija"

Detalji razvoda Vlade iz "Magla benda" i Marije: Ona je bila inicijator, isplivala istina o krahu ljubavi: "Njoj to ne prija"

Blic pre 2 dana
Nijedno od njih nije želelo da komentariše detalje, a razdvojili su se bez javnih optužbi i skandala. Frontmen grupe „Magla bend“, Vladan Savić, zvanično se razveo od supruge Marije nakon dve godine braka. Da su se rastali potvrdila je i njegova bivša supruga, koja je navodno bila inicijator ove odluke. „Tačno je, ali dalje ne bih ništa komentarisala niti se oglašavala na tu temu”, rekla je vivša žena Vladana Savića. Prema navodima izvora bliskog paru, do rastanka… »
Pukao brak posle dve godine: Razveo se Vlada iz „Magla benda”, oglasila se i njegova bivša supruga

Pukao brak posle dve godine: Razveo se Vlada iz „Magla benda”, oglasila se i njegova bivša supruga

Svet & Skandal pre 2 dana
Iako se u javnosti spekulisalo o njihovom razlazu, bivši supružnici su potvrdili saznanja, ali su odlučili da detalje zadrže za sebe. Upitan o krahu braka na jednom javnom događaju, Vlada je kratko poručio da je sve već rekao kroz muziku: „Sve što sam imao da vam kažem, rekao sam vam u pesmi „Krive Drine“. Ivan Vučićević Sa druge strane, Marija je u izjavi potvrdila da je došlo do razvoda, istakavši da ne želi dodatno da se oglašava: „Tačno je, ali dalje ne bih… »
Razveo se Vladan Savić iz Magla benda: Kraj braka posle dve godine

Razveo se Vladan Savić iz Magla benda: Kraj braka posle dve godine

B92 pre 2 dana
Naime, nakon informacija da su Vladan i njegova supruga odlučili da stave tačku na brak, pevač je na jednom događaju upitan o tome, ali nije želeo opširno da govori o razvodu, iako je svojim odgovorom praktično stavio tačku na sva nagađanja. "Sve što sam imao da vam kažem, rekao sam vam u pesmi "Krive Drine", poručio je kratko Savić. Sa druge strane, njegova sada bivša supruga je za Kurir potvrdila saznanja da je došlo do razvoda, ali je, baš kao i njen bivši… »
Burma mu i dalje bila na ruci dok je ridao na snimku: Vlada Magla znao da je kraj, nije prestajao da plače

Burma mu i dalje bila na ruci dok je ridao na snimku: Vlada Magla znao da je kraj, nije prestajao da plače

Mondo pre 3 dana
Njegova bivša supruga Marija potvrdila je vest za Kurir, a Vlada je nedavno na promociji albuma "Krive drine" prokomentarisao svoj emotivni status. "Sve što sam imao da vam kažem, rekao sam vam u pesmi 'Krive Drine'", rekao je tada. No, stihovi poput: "Ma idi nađi nekog ostavi me šta će ti ove moje krive Drine neka ti mali nosi moje ime pusti me da te volim iz daljine...", sada su dobili drugu težinu, naročito ako se vratite na snimak iz studija koji je nastao malo… »
Ovako je Vlada iz "Magla benda" reagovao na pitanje o razvodu: "Sve što sam imao..."

Ovako je Vlada iz "Magla benda" reagovao na pitanje o razvodu: "Sve što sam imao..."

Blic pre 3 dana
Vladan je na pitanje o razvodu rekao da je sve emocije i razloge preneo kroz svoju pesmu 'Krive Drine'. Vest da se frontmen "Magla benda", Vladan Savić, razvodi od supruge Marije sa kojom je proveo dve godine u braku, iznenadila je javnost. Marija je ovu vest potvrdila za medije. Kada su Vladana Savića nedavno na jednom događaju upitali o krahu braka, on je odgovorio kratko, poručivši da je sve svoje emocije i razloge već preneo kroz muziku. "Sve što sam imao da… »
"Sve što sam imao..." Ovako je Vladan Savić reagovao na pitanje o razvodu - reči sada bole još više

"Sve što sam imao..." Ovako je Vladan Savić reagovao na pitanje o razvodu - reči sada bole još više

Telegraf pre 3 dana
Vladan je nedano na jednom događaju upitan o krahu braka, na šta je kratko poručio da je sve već rekao kroz muziku: - Sve što sam imao da vam kažem, rekao sam vam u pesmi "Krive Drine" - rekao je Vladan Savić, aludirajući na svoju novu, emotivnu baladu koja je postala veliki hit. Reči su veoma teške i bolne, pa mogu naslutiti kroz šta Vladan trenutno prolazi. Idem negde da se ohladim Da nešto još ne pokvarim Noge same idu niz makadam Kuda ću, nemam plan Ne znam šta… »
Razveo se Vladan Savić iz "Magla benda": Posle dve godine stavio tačku na brak, oglasila se žena

Razveo se Vladan Savić iz "Magla benda": Posle dve godine stavio tačku na brak, oglasila se žena

Telegraf pre 3 dana
U javnosti se već neko vreme spekulisalo o njihovom razlazu, a bivši supružnici su tek sada zvanično potvrdili saznanja, ali su odlučili da detalje zadrže za sebe. Upitan o krahu braka na jednom javnom događaju, Vlada je kratko poručio da je sve već rekao kroz muziku: - Sve što sam imao da vam kažem, rekao sam vam u pesmi "Krive Drine" - rekao je Savić. Sa druge strane, Marija je u izjavi potvrdila da je došlo do razvoda, istakavši da ne želi dodatno da se… »

Vesti dana »