Povezane vesti

Dalić o Hrvatima: "Ponavljao sam dok sam bio selektor pa se govorilo da sam srećković"

Dalić o Hrvatima: "Ponavljao sam dok sam bio selektor pa se govorilo da sam srećković"

B92 pre 2 sata
Slabiji rezultati Hrvatske u Ligi nacija već su pokrenuli rasprave u tamošnjoj javnosti, a pojedini navijači počeli su da traže Bilićev odlazak i povratak Dalića na mesto selektora. Iskusni stručnjak, međutim, ne razmišlja na taj način i poziva na strpljenje. Dalić je posebno istakao da Hrvatska mora da bude svesna koliko je teško ponoviti rezultate ostvarene tokom njegovog mandata. Sa reprezentacijom je osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine i… »
Bivši selektor odbrusio Hrvatima: Govorilo se da sam srećković, a evo šta sad treba da urade fudbaleri

Bivši selektor odbrusio Hrvatima: Govorilo se da sam srećković, a evo šta sad treba da urade fudbaleri

Nova pre 7 sati
Hrvatska je pod vođstvom novog selektora Slavena Bilića doživela nekoliko teških udaraca, a posebno bolan bio je poraz od Engleske rezultatom 7:0. Zbog loših rezultata već su se pojavili zahtevi za smenu Bilića, dok pojedini navijači priželjkuju Dalićev povratak. Ipak, nekadašnji selektor pozvao je javnost na strpljenje i podsetio da se uspesi Hrvatske iz prethodnih godina ne mogu podrazumevati. „Reprezentacija Hrvatske je na Svetskom prvenstvu pokazala protiv… »
Zlatko Dalić odbrusio Hrvatima: "Je l' i sad mislite da sam bio srećković?"

Zlatko Dalić odbrusio Hrvatima: "Je l' i sad mislite da sam bio srećković?"

Mondo pre 8 sati
Pak, Dalić poručuje da narod treba da ima strpljenja sa Bilićem i naglašava da će tek sada mnogi shvatiti da su rezultati koje je postizao bili izvanredni, dodajući da je to poruka onima koji su proglašavali njega za "srećkovića". Kada to kaže, posebno misli na rezultate na Mundijalima iz 2018. i 2022. godine, sa kojih se Hrvatska vratila sa medaljama oko vrata (srebro i brozna), a na kojima je opšti utisak da je imala dosta sreće - povoljan žreb, sjajnu generaciju… »

Vesti dana »