Povezane vesti

Novosađani koji 9. oktobra daju krv mogu besplatno da pregledaju štitastu žlezdu: Evo gde i u koje vreme

Novosađani koji 9. oktobra daju krv mogu besplatno da pregledaju štitastu žlezdu: Evo gde i u koje vreme

Luftika pre 2 dana
Ovo je četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje dobrovoljne davaoce, a prethodne akcije naišle su na izuzetno dobar odziv. Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. „Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored humanosti, posvete pažnju i… »
Ultrazvučni pregled štitaste žlezde za davaoce krvi

Ultrazvučni pregled štitaste žlezde za davaoce krvi

RTV pre 2 dana
Ovo je četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje dobrovoljne davaoce, a prethodne akcije naišle su na izuzetno dobar odziv. Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. „Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored humanosti, posvete pažnju i… »
Novosađani, ako sutra date krv, dobićete besplatan pregled štitaste žlezde

Novosađani, ako sutra date krv, dobićete besplatan pregled štitaste žlezde

NoviSad.com pre 2 dana
Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. – Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored humanosti, posvete pažnju i svom zdravlju – poručuju iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine. Ovo je četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje… »
Ultrazvučni pregled štitne žlezde za sve Novosađane koji 9. oktobra daju krv u Zavodu za transfuziju

Ultrazvučni pregled štitne žlezde za sve Novosađane koji 9. oktobra daju krv u Zavodu za transfuziju

Moj Novi Sad pre 2 dana
Iz Zavoda podsećaju da je ovo četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje dobrovoljne davaoce, a da su prethodne naišle su na izuzetno dobar odziv. Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. – Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored… »
Dobrovoljnim davaocima krvi u petak besplatan pregled štitaste žlezde: Posvetite pažnju i svom zdravlju

Dobrovoljnim davaocima krvi u petak besplatan pregled štitaste žlezde: Posvetite pažnju i svom zdravlju

Radio 021 pre 2 dana
Ovo je četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje dobrovoljne davaoce, a prethodne akcije naišle su na izuzetno dobar odziv. Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. "Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored humanosti, posvete pažnju i… »

Vesti dana »