Povezane vesti
Novosađani koji 9. oktobra daju krv mogu besplatno da pregledaju štitastu žlezdu: Evo gde i u koje vreme
Luftika pre 2 dana
Ovo je četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje dobrovoljne davaoce, a prethodne akcije naišle su na izuzetno dobar odziv. Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. „Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored humanosti, posvete pažnju i… »
Ultrazvučni pregled štitaste žlezde za davaoce krvi
RTV pre 2 dana
Ovo je četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje dobrovoljne davaoce, a prethodne akcije naišle su na izuzetno dobar odziv. Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. „Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored humanosti, posvete pažnju i… »
Novosađani, ako sutra date krv, dobićete besplatan pregled štitaste žlezde
NoviSad.com pre 2 dana
Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. – Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored humanosti, posvete pažnju i svom zdravlju – poručuju iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine. Ovo je četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje… »
Ultrazvučni pregled štitne žlezde za sve Novosađane koji 9. oktobra daju krv u Zavodu za transfuziju
Moj Novi Sad pre 2 dana
Iz Zavoda podsećaju da je ovo četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje dobrovoljne davaoce, a da su prethodne naišle su na izuzetno dobar odziv. Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. – Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored… »
Dobrovoljnim davaocima krvi u petak besplatan pregled štitaste žlezde: Posvetite pažnju i svom zdravlju
Radio 021 pre 2 dana
Ovo je četvrta akcija po redu koju Zavod organizuje za svoje dobrovoljne davaoce, a prethodne akcije naišle su na izuzetno dobar odziv. Pregledi će se obavljati u prostorijama Zavoda, a mogućnost pregleda imaju svi davaoci koji tog dana daju krv. "Naši davaoci svakim davanjem krvi misle na druge i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovom akcijom želimo da pokažemo da i mi mislimo na njih – da im se zahvalimo i omogućimo da, pored humanosti, posvete pažnju i… »
Vesti dana »
U narednih sat vremena oprez! Upravo se oglasio RHMZ zbog opasne pojave, a od sutra - spremite se za drastično zahlađenje i pljuskove
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Trampov šokantni sporazum sa Rusijom otkriva pritisak da obuzda rast cene goriva
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane
Zaključen birački spisak za parlamentarne izbore: Saznajte gde i do kada možete proveriti svoje podatke
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih
Niški glumac Aleksandar Marinković: Mog sina su aktivisti SNS pretukli ispred pozorišta
Nedeljnik pre 1 satjoš 10 povezanih