Povezane vesti
A$AP Rocky stigao u Beogradsku Arenu (FOTO)
ATA Stars pre 3 dana
Rakim Athelston Mayers, svetski poznat kao A$AP Rocky, američki je reper, muzički producent, glumac, modni dizajner, model i konačno je viđen kako ulazi u Beogradsku Arenu u kojoj će za otprilike sat vreme održati svoj prvi koncert u Beogradu. Globalna megazvezda je do Arene stigao Mercedseom beogradskih tablica i brzo je ušao u objekat u kome će nastupiti u okviru velike evropske turneje DON’T BE DUMB.… »
Od Rijane ni traga ni glasa, Asap Rocky-ja zasuli brusevima i tangama: Ovim rečima se obratio Srpkinjama (Video)
Mondo pre 2 dana
Ova je za vas!" Pogledajte kako je izgledao taj trenutak zabeležen od strane MONDO objektiva: Ove reči izazvale su pravu eksploziju vriska i ovacija u hali, dok su devojke uglas pevale svaku reč. Iako se šuškalo i očekivalo da bi se sa njim na ovom gostovanju u Beogradu mogla pojaviti i njegova partnerka Rijana, to se ipak nije dogodilo, ali Rocky je sam suvereno vladao scenom i potpuno opčinio domaću publiku. Pogledajte još kadrova: Evo i kako je izgledao trenutak… »
ASAP Rocky razvio srpsku zastavu uz "Praise the Lord", pa oduševio fanove: Momenat za pamćenje u Areni (video)
Mondo pre 2 dana
U tom trenutku, A$AP Rocky je na sceni razvio srpsku trobojku, a hiljade fanova u prvim redovima pali su u trans – svi telefoni bili su podignuti u vazduh, dok je cela hala uglas grmela prepoznatljive stihove. Pogledajte ovaj momenat: Nakon što je sa zastavom u rukama doveo energiju do maksimuma, reper ju je bacio u najvatreniji deo publike, ostavivši srećnim fanovima uspomenu za ceo život. Naši reporteri i fotografi zabeležili su neverovatne kadrove sa koncerta,… »
ASAP Rocky hteo da ispoštuje Srbe, a na jakni fali slovo: Helikopter, fantomka i specijalci, na leđima "policja"
Mondo pre 2 dana
Priča je počela u stilu holivudskog akcionog filma – rep zvezda se na scenu spustila na helikopteru, dok su binu preplavili statisti obučeni kao specijalci pod punom opremom. Sam Rocky je izašao sa maskom na licu i odmah na startu napravio jaku konekciju sa publikom, pozdravivši Srbiju rečima "zapalimo Srbiju!" i izazvavši potpunu ekstazu u prepunoj hali. Pogledajte scene koje smo zabeležili: Želeći da u potpunosti ispoštuje domaću publiku i uklopi se u lokalni… »
Asap Rocky stigao u Arenu, sve je spremno za spektakl: Došao u pratnji 3 kombija, od Rijane ni glasa (Foto/ Video)
Mondo pre 2 dana
Za nastup popularnog repera tražila se karta više, a pretprodaja je krenula još početkom godine. Ekipa MONDA došla je da isprati spektakl, i upravo smo usnimili repera koji je sa crvenom kosom i tamnim naočarima stigao ispred Arene u pratnji tri kombija, pogledajte: S obzirom da neretko sa decom prati Rocky-ja na nastupima, mnogi su se pitali da li će se Rijana pojaviti u Beogradu, međutim, od nje nije bilo ni traga ni glasa. Reper je došao sam u pratnji članova… »
Nina Badrić upoznala Asap Rokija: Nakon što je isplivala fotka, pevačica žestoko isprozivala Rijanu (foto)
Mondo pre 2 dana
Asap Roki je na globalnu scenu kročio početkom prošle decenije i u trenutku promenio pravila igre. Kada je 2013. godine objavio debitantski studijski album "LONG.LIVE.A$AP", zauzeo je prvo mesto prestižne Billboard 200 liste, lansirajući ga u sam vrh svetske muzičke industrije. Reper iz Harlema pre samo dva dana nastupao je u Zagrebu, gde je napravio nezapamćenu atmosferu, a sada je pevačica Nina Badrić objavila fotografiju sa svetskom zvezdom. "Čujem da je sinoć… »
Pevačica podelila sliku sa ASAP Rokijem, pa "pecnula" Rijanu: "Primetila sam ga pre tebe" FOTO
Nova pre 2 dana
Dok Beograđani čekaju koncert repera iz Harlema, publika u Zagrebu je već imala priliku da ga sluša. Fanovi u Hrvatskoj su pisali na mrežama da bi voleli da vide Ninu Badrić na bini, a ovo je stiglo i do pevačice, pa se ona oglasila na mrežama. Naime, Nina je već imala priliku da upozna Asapa, a njihovu zajedničku fotografiju je podelila uz opis: A post shared by Nina Badrić (@badrich) - Čujem da je sinoć falio samo moj duet s Asapom. Ja sam zapela gore u… »
Balkanska pevačica upoznala Asapa Rokija, objavila sliku i "prozvala" Rijanu: "Provalila sam ga pre tebe!"
Telegraf pre 3 dana
Jedan od najpoznatijih repera današnjice, Asap Roki ( Asap Rocky), večeras od 19.30 časova nastupa pred srpskom publikom u Beogradskoj areni, gde će pred domaćom publikom predstaviti aktuelni projekat i pesme sa poslednjeg albuma "DON'T BE DUMB", ali i izvesti svoje mega popularne hitove poput: "Praise The Lord", "Fashion Killa", "LSD", "Fukk Sleep", "Multiply" "Everyday" i mnoge druge. Reper iz Harlema pre samo dva dana nastupao je u Zagrebu, gde je napravio… »
ASAP Roki večeras stiže u Beogradsku arenu!; DON'T BE DUMB turneja konačno u Srbiji - evo šta morate da znate
B92 pre 3 dana
Jedna od najvećih zvezda savremenog hip-hopa u Beograd dolazi u okviru svoje aktuelne DON’T BE DUMB turneje, a Arena će večeras biti mesto susreta domaće publike sa jednim od najuticajnijih umetnika svoje generacije. Roki je prethodnih meseci sa ovom turnejom obišao brojne evropske gradove, a sada je na red došao i Beograd. Koncert, u organizaciji SKYMUSIC-a i Live Nation-a, predstavlja njegov prvi nastup u Srbiji i ujedno jedno od najiščekivanijih gostovanja… »
Asap Roki stigao u Bg Arenu! Pogledajte ekskluzivne kadrove: Reper došao sa svojim timom, ovde smo ga uhvatili
Telegraf pre 3 dana
Naša ekipa zabeležila je ekskluzivne kadrove njegovog dolaska, a muzičar je u Arenu pristigao u pratnji svog tima. Reper je hitro prošao ka bekstejdžu u crnom odelu i imao je kikice. Beogradsku publiku večeras očekuje spektakl a reper je već spreman da zapali Arenu. Nakon što je prethodnih meseci nastupao u brojnim evropskim gradovima, na red je došao i Beograd, gde ga s nestrpljenjem očekuju domaći fanovi. Ovaj koncert, koji organizuju SKYMUSIC i Live Nation,… »
Haos na koncertu Asap Rokija: U Areni leti helihopter, spektakularan ulazak bacio publiku u delirijum
Mondo pre 2 dana
Jedan od najuticajnijih umetnika svoje generacije došao je u Beograd u okviru svoje aktuelne DON’T BE DUMB turneje, što predstavlja njegov prvi nastup u Srbiji i ujedno jedno od najiščekivanijih gostovanja velike svetske zvezde kod nas ove godine. Pogledajte spektakularno spuštanje Asapa-a helikopterom koje je zabeležile MONDO kamere: Apsolutni vrhunac večeri i trenutak od kog nam je svima zastao dah dogodio se na samom početku – Rocky se na scenu spustio na… »
Asap Roki zapalio Arenu! Ušao na spektakularan način: Reper visio iz helikoptera, pa uleteo među masu
Telegraf pre 2 dana
Roki je prethodnih meseci obišao brojne evropske gradove, a sada je na red došao i Beograd, na radost brojnih domaćih fanova. Koncert, u organizaciji SKYMUSIC-a i Live Nation-a, predstavlja njegov prvi nastup u Srbiji i ujedno jedno od najiščekivanijih gostovanja velike svetske zvezde kod nas ove godine. Arena je podeljena po sektorima, a svi su ispunjeni do poslednjeg mesta. Zbog velikog interesovanja otvorene su čak i gornje tribine, koje su takođe odavno… »
Bio je beskućnik, brat mu je ubijen, otac završio u zatvoru: Sada zarađuje milione, a večeras stiže pred Srbe
Telegraf pre 3 dana
Rakim Athelaston Mejers, poznatiji kao Asap Roki, jedan je od najpoznatijih repera današnjice, a pored muzike bavi se glumom i veoma je zastupljen u svetu mode. Njegov put do velikih bina nije bio lak. Otac mu je završio u zatvoru zbog droge, izgubio je starijeg brata, a porodica je jedno vreme zbog nemaštine živela na ulici i u skloništima. Asap Roki, koji večeras gostuje u Beogradu, odrastao je u Harlemu, a muzikom je počeo da se bavi još kao dete. Rep je zavoleo… »
Vesti dana »
Potop u ovom delu Srbije! Evo do kada će pljuštati: Mogući i obilni pljuskovi sa grmljavinom
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
Studenti u blokadi: RIK odbacio žalbe, sledi žalba Upravnom sudu
Serbian News Media pre 1 satjoš 9 povezanih
Slovenija danas glasa, Janša strepi od rezultata: Četiri referenduma kao test njegove vlasti
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih