Povezane vesti

Tinejdžer uhapšen nakon što je od agenta na tajnom zadatku kupio pušku i municiju

Tinejdžer uhapšen nakon što je od agenta na tajnom zadatku kupio pušku i municiju

Politika pre 3 dana
Federalni istražni biro ( FBI) sprečio je planirani teroristički napad 18-godišnjaka na tržni centar u Minesoti, nakon što su ga agenti pratili gotovo dve godine i u tajnoj operaciji mu prodali pušku AK-47 i municiju, saopštile su danas vlasti. Šejkdun Abdulahi Mohamud uhapšen je u utorak u parku u Ričfildu, nakon što je pripadniku FBI-ja na tajnom zadatku, koji se predstavljao kao pripadnik Islamske države, platio 600 dolara za pušku i 200 metaka, preneo je AP.… »
FBI nasamario malog teroristu (18) i uhapsio ga! Hteo da zapuca u tržnom centru, nećete verovati šta je razlog.

FBI nasamario malog teroristu (18) i uhapsio ga! Hteo da zapuca u tržnom centru, nećete verovati šta je razlog.

Telegraf pre 2 dana
Šejkdun Abdulahi Mohamud uhapšen je u utorak u parku u Ričfildu, nakon što je pripadniku FBI-ja na tajnom zadatku, koji se predstavljao kao pripadnik Islamske države, platio 600 dolara za pušku i 200 metaka, preneo je AP. Prema krivičnoj prijavi, Mohamud je od decembra 2024. godine razmenjivao poruke sa poverljivim doušnikom FBI-ja. Prvobitno je izrazio interesovanje za odlazak u Somaliju i borbu na strani militanata Al-Šababa, a kasnije je odlučio da napadne "Mall… »
Drama u Americi: FBI sprečio planirani napad tinejdžera na tržni centar u Minesoti

Drama u Americi: FBI sprečio planirani napad tinejdžera na tržni centar u Minesoti

NIN pre 3 dana
Šejkdun Abdulahi Mohamud uhapšen je u utorak u parku u Ričfildu, nakon što je pripadniku FBI-ja na tajnom zadatku, koji se predstavljao kao pripadnik Islamske države, platio 600 dolara za pušku i 200 metaka, preneo je AP. Prema krivičnoj prijavi, Mohamud je od decembra 2024. godine razmenjivao poruke sa poverljivim doušnikom FBI-ja. Prvobitno je izrazio interesovanje za odlazak u Somaliju i borbu na strani militanata Al-Šababa, a kasnije je odlučio da napadne "Mall… »
Fbi sprečio planirani terostički napad tinejdžera na tržni centar u Minesoti: Otkiveno kako je upao u klopku doušnika

Fbi sprečio planirani terostički napad tinejdžera na tržni centar u Minesoti: Otkiveno kako je upao u klopku doušnika

Euronews pre 3 dana
FBI sprečio teroristički napad u Minesoti: Uhapšen mladić koji je planirao napad na tržni centar

FBI sprečio teroristički napad u Minesoti: Uhapšen mladić koji je planirao napad na tržni centar

Insajder pre 3 dana
Pripadnici policije i FBI. Foto: Tanjug/Alex Kormann/Star Tribune via AP Šejkdun Abdulahi Mohamud uhapšen je u utorak u parku u Ričfildu, nakon što je pripadniku FBI-ja na tajnom zadatku, koji se predstavljao kao pripadnik Islamske države, platio 600 dolara za pušku i 200 metaka, preneo je AP. Prema krivičnoj prijavi, Mohamud je od decembra 2024. godine razmenjivao poruke sa poverljivim doušnikom FBI-ja. Prvobitno je izrazio interesovanje za odlazak u Somaliju i… »
"Ubio bi do 60 ljudi"; Agent FBI na tajnom zadatku sprečio katastrofu

"Ubio bi do 60 ljudi"; Agent FBI na tajnom zadatku sprečio katastrofu

B92 pre 3 dana

Vesti dana »