Povezane vesti
Šou na Novakovom treningu u Šangaju: Viktor Troicki ukrao svu slavu
Mondo pre 32 minuta
Očekivano, imao je veliku podršku kineskih navijača, koji su ga pre samo dva dana nosili do sedme titule u Pekingu. Sa istom energijom nastaviće srpski as i na turniru gde je pehar podizao četiri puta u karijeri i igraće za novo ispisivanje istorije. Đoković je trenirao punim intenzitetom, koliko to dozvoljava trenutna situacija, a posebnu konekciju sa navijačima u Šngaju ostvario je Viktor Trocki. On je dirigovao fanovima kako da bodre Novaka, što je njega… »
Titula došla u najboljem trenutku
Politika pre 2 sata
U teškoj i izazovnoj sezoni, u kojoj su se smenjivali usponi i padovi, samo titula može da popravi raspoloženje, vrati samopouzdanje i bude najbolji lek za sve rane. Upravo tako se posle slavlja u Pekingu oseća Novak Đoković. Kao što je i sam rekao, ovo je mnogo više od trofeja. Ovo je dokaz da Novak može da se takmiči sa najboljima i ponovo bude konkurentan – ali samo kad je fizički dovoljno spreman za tako nešto. Mnogo toga se poklopilo na Nacionalnom stadionu u… »
Đoković: Imao sam najbolju nedelju u godini, želim da nastavim pobednički niz
Politika pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas pred start masters turnira u Šangaju da je imao fenomenalnu nedelju u Pekingu, istakavši da želi da nastavi sa istim igrama kao u glavnom gradu Kine. Đoković će sutra od 12 časova igrati protiv Huberta Hurkača u drugom kolu mastersa u Šangaju, tri dana nakon što je u Pekingu došao do sedme titule, a ukupno 102. u karijeri. „Sjajno je ponovo biti u Šangaju. Fenomenalna nedelja za mene u Pekingu, bez ikakve sumnje… »
Novak Đoković pred masters u Šangaju: „Želim da iskoristim samopouzdanje i ostvarim sjajan rezultat“
Danas pre 23 minuta
Pokušavam da nastavim u istom ritmu i ovde u Šangaju, da iskoristim samopouzdanje i, nadam se, ostvarim sjajan rezultat i stignem daleko na turniru – rekao je Đoković na konferenciji za novinare, prenosi ATP. Đoković je u Šangaj stigao posle osvojene titule u Pekingu, njegove 102. u karijeri. – Uživam da igram u Kini. Rekao sam to mnogo puta, navijači i podrška su neverovatni. Prošla nedelja je zaista bila izvanredna, veoma posebna u smislu podrške i ljubavi koju… »
Đoković posle titule u Pekingu želi da nastavi u tom ritmu i u Šangaju
Serbian News Media pre 32 minuta
Pokušavam da nastavim u istom ritmu i ovde u Šangaju, da iskoristim samopouzdanje i, nadam se, ostvarim sjajan rezultat i stignem daleko na turniru", rekao je Đoković na konferenciji za novinare, prenosi ATP. Đoković je u Šangaj stigao posle osvojene titule u Pekingu, njegove 102. u karijeri. "Uživam da igram u Kini. Rekao sam to mnogo puta, navijači i podrška su neverovatni. Prošla nedelja je zaista bila izvanredna, veoma posebna u smislu podrške i ljubavi koju… »
Đoković: Nisam još razgovarao sa Sinerom, ali hoću uskoro
Sport klub pre 3 sata
Tada i 2008. ovde je održavan završni Masters. Ja sam ga osvojio te druge godine. Sledeće sezone je tu počeo da se igra masters 1.000 i postao je jedan od omiljenih turnira svih igraća. Nole je čak tri puta osvojio duplu kinesku krunu – Peking plus Šangaj. Pre dva dana je pobedio na ovom prvom turniru, sada počinje drugi. – Sjajno je vratiti se u Šangaj. Peking mi je doneo fantastičnu nedelju, bez dileme najbolju u ovoj godini. Sada želim da iskoristim… »
Đoković posle titule u Pekingu želi da nastavi u tom ritmu i u Šangaju
Radio sto plus pre 3 sata
Pokušavam da nastavim u istom ritmu i ovde u Šangaju, da iskoristim samopouzdanje i, nadam se, ostvarim sjajan rezultat i stignem daleko na turniru”, rekao je Đoković na konferenciji za novinare, prenosi ATP. Đoković je u Šangaj stigao posle osvojene titule u Pekingu, njegove 102. u karijeri. “Uživam da igram u Kini. Rekao sam to mnogo puta, navijači i podrška su neverovatni. Prošla nedelja je zaista bila izvanredna, veoma posebna u smislu podrške i ljubavi koju… »
Novak Đoković: "Ne znam šta je istina o Janiku Sineru"
Telegraf pre 4 sati
Novak će na teren u Šangaju već u petak od 12 časova, a dan ranije održao je konferenciju pred start Mastersa u Kini. Novinare je zanimalo da li ima informacije o povredi Janika Sinera i šta mu savetuje, nakon što je prvi reket sveta odustao od daljeg takmičenja do kraja godine. - Ne znam zapravo o čemu je reč kada je Siner u pitanju. Ako neko kaže da je koleno, neko drugi... Nisam siguran šta je tačno i šta je istina. Ali, kao neko ko je tokom karijere prošao kroz… »
Novak stigao u Šangaj, želi da razgovara i sa Janikom Sinerom: Đoković u Kini hoće još jedan pehar, ali i razgovor sa…
Hot sport pre 2 sata
Novak Đoković već je u Šangaju, trenira na centralnom terenu i nema nameru da dugo slavi ono što je uradio u Pekingu. Srpski as u Kinu stiže sa ogromnim samopouzdanjem, a otvoreno je priznao da mu je prethodni turnir doneo najbolju nedelju u dosadašnjem delu sezone. Novak u Šangaju zna kako se osvaja trofej – ovaj Masters je tokom karijere osvajao čak 4 puta. Sada želi da momentum iz Pekinga prenese i na naredni turnir. „Sjajno je vratiti se u Šangaj. Peking mi je… »
Đoković: Fenomenalna nedelja u Pekingu, želim da nastavim isto i u Šangaju
RTS pre 2 sata
Janik Siner nije igrao od osvajanja Vimbldona, i dalje nije poznato sa kakvim se tačno zdravstvenim problemom suočava, a odluka da završi sezonu iznenadila je i Novaka Đokovića. "Nisam se čuo sa Janikom otkako se povredio. Video sam vesti pre dva dana, pozvaću ga da vidim kako je", rekao je Đoković. Ni sam srpski teniser nije želeo da nagađa o prirodi Italijanove povrede, s obzirom na to da nema proverene informacije. "Ne znam zapravo o čemu je reč kada je Siner u… »
Đoković o Sineru: "Siguran sam da njegov tim zna šta radi"
B92 pre 3 sata
Srpski teniser prisetio se svojih prvih nastupa u Šangaju i trofeja koji je osvojio 2008. godine, dok je taj grad bio domaćin završnog Mastersa. "Sećam se 2007, kada sam prvi put ovde igrao. Tada i 2008. ovde je održavan završni Masters. Ja sam ga osvojio te druge godine. Sledeće sezone je tu počeo da se igra masters 1.000 i postao je jedan od omiljenih turnira svih igrača", rekao je Đoković. Đoković želi da dobre igre iz Pekinga prenese i na naredni turnir.… »
"Nisam siguran šta je istina kod Sinera": Đoković odlučio da pozove Janika, dao mu savet šta da uradi
Nova pre 3 sata
Italijanski teniser nije odigrao nijedan meč još od osvajanja Vimbldona, a i dalje nije poznato sa kakvim se tačno zdravstvenim problemom suočava. Spekuliše se o povredi kolena, ali i ITB sindromu, dok zvanične potvrde nema. Odluka Sinera da se ne vraća na teren do kraja godine iznenadila je i Đokovića, koji je priznao da nije upoznat sa detaljima njegovog zdravstvenog stanja. „Nisam se čuo sa Janikom otkako se povredio. Video sam vesti pre dva dana. Javiću mu se… »
Novak Đoković: "Što se tiče Janika Sinera, nisam siguran šta je istina"
Mondo pre 4 sati
Ono što je za mnoge iznenađenje je da se Siner povukao nakon osvajanja Vimbldona i od tada nije odigrao niti jedan meč, dok se nijednog trenutka nije zvanično znalo šta mu je i šta je to povredio. Postoji mnogo spekulacije, od ITB sindroma do većih problema sa kolenom, a njegova odluka iznenadila je i Đokovića koji je upitan za Italijana čim je došao u Šangaj: "Nisam se čuo sa Janikom otkako se povredio. Video sam vesti pre dva dana. Javiću mu se da vidim kako je",… »
Novak nasmejan stigao u Šangaj, odmah ga sačekala jedna veoma čudna situacija, kasnije sreo ovog tenisera
Telegraf pre 5 sati
Novak Đoković je stigao u Šangaj. Srpski teniser je ponovo glavna tema svih medija, što se i očekuje s obzirom da je reč o jednom od najbolih igrača svih vremena. Tek što je kročio u kompleks, naleteo ja na dobro poznato lice. Naime, Nole je krenuo ka kompleksu, kamere su uhvatile Srbina koji je vidno raspoložen. A kako i ne bi, posle ispisivanja istorije u Pekingu i povratka U top 10 ima za cilj da nastavi da oduševljava celu planetu. Interesantna situacija… »
Đoković saznao rivala za prvi meč u Šangaju
Sport klub pre 6 sati
Đoković je slobodan u prvom kolu, a rivala za početak turnira u Šangaju saznao je nakon duela Huberta Hurkača i Džejmsa Dakvorta. Slavio je 34. reket sveta u dva seta i za svega sat i 24 minuta igre rezultatom 6:3, 7:6 (7:4). Jedan brejk je Hurkaču bio dovoljan u prvom setu. Dakvort je u finišu spasio dve set lopte, ali dalje od toga nije mogao. U drugom setu bez brejka, ali i bez prilike za isti na obe strane. Na kraju je Hurkaču bio dovoljan samo jedan mini brejk… »
Poznato kada će Đoković zaigrati u Šangaju: Nezgodno vreme za sve u Srbiji, ali će navijači uživati
Nova pre 47 minuta
Srpski as će u prvom kolu igrati protiv Huberta Hurkača koji je sa 6:3, 7:6(2) savladao Džejmsa Dakvorta, a taj susret je zakazan za 12.00 (podne) u petak po vremenu u Srbiji. Biće to treći meč na programu nakon što snage odmere Ben Šelton i Danijel Altmajer, te Aleksander Zverev i Jibing Vu. Đoković u Šangaj stiže u sjajnom raspoloženju, nakon što je u Pekingu osvojio 102. titulu u karijeri. Srpski teniser sada ima priliku da napravi još jedan istorijski korak,… »
Hurkač ima neostvarenu želju pred meč sa Đokovićem
Danas pre 2 sata
Hurkač je danas u prvom kolu mastersa u Šangaju pobedio Australijanca Džejmsa Dakvorta sa 6:3, 7:6(4) i tako zakazao duel sa Đokovićem u drugoj rundi ovog turnira. Đoković vodi protiv Hurkača sa 8:0 u pobedama. „Biće to zanimljiv izazov. Na mojoj listi želja je da odigram dobar tenis protiv njega i dođem do pobede. On ih već ima nekoliko…“, rekao je Hurkač. „Moram dobro da serviram, da igram dobro sa osnovne linije i da dobro riterniram. Ponovo je osvojio titulu (u… »
Poznato kad Đoković igra u Šangaju: Neće proći ni 72 sata od proslave titule
Mondo pre 3 sata
Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu takmičenja, Đoković i Hurkač će igrati treći meč dana na centralnom terenu, što znači da će početi od 12 časova. Na glavni teren turnira u Šangaju sutra će u šest sati prvo izaći Ben Šelton i Danijel Altmajer, a zatim će igrati Aleksandar Zverev i Jibing Vu. I da se njihovi mečevi završe ranije, Đoković i Hurkač neće početi pre podneva. Videćemo da li će srpski teniser uspeti da se oporavi pošto će između finalnog meča u Pekingu… »
Poznato kada Novak izlazi na teren u Šangaju
B92 pre 3 sata
Prema rasporedu taj meč bi trebalo da počne u petak tačno u podne, jer je treći na programu na Centralnom terenu. Pre Novaka na teren izlaze Ben Šelton i Danijel Altmajer, kao i Aleksandar Zverev i Jibing Vu. Srpski teniser u odličnom raspoloženju dolazi na ovaj Masters, jer je osvojio titulu u Pekingu, što mu je bio prvi trofej u ovoj sezoni. Trenutno ih ima 102, dok ukoliko bi ponovoio uspeh iz prestonice Kine, izjednačio bi se sa Rodžerom Federerom po broju… »
Hurkač savladao Dakvorta i zakazao duel sa Đokovićem u Šangaju
RTS pre 3 sata
Nakon što je sedmi put pokorio Peking, Novak Đoković nove izazove i potvrdu dobre forme u finišu sezone traži na mastersu u Šangaju. Najbolji srpski teniser je slobodan u prvom kolu, a danas je saznao da će mu rival u drugom biti Hubert Hurkač, trenutno 34. igrač sveta. Poljak je u prvoj rundi eliminisao Australijanca Džejmsa Dakvorta, bez izgubljenog seta - 6:3, 7:6(7:4). Meč je trajao sat i 24 minuta. Hurkač je sigurno čuvao prednost početnog udarca, pa rivalu… »
Novak sutra izlazi na teren, poznato i kad
Euronews pre 3 sata
Na glavni teren turnira u Šangaju sutra će u šest sati prvo izaći Ben Šelton i Danijel Altmajer, a zatim će igrati Aleksandar Zverev i Jibing Vu. Treći meč na glavnom terenu između Đokovića i Hurkača neće početi pre 12 časova. Srpski i poljski teniser su odigrali osam međusobnih mečeva, a Đoković je svaki duel završio kao pobednik. Đoković je četiri puta osvojio titulu u Šangaju (2012, 2013, 2015. i 2018. godine), a prošle godine je ispao u polufinalu. Pored… »
Novak protiv Hurkača: U ovom terminu u petak startuje na mastersu u Šangaju
Dnevnik pre 4 sati
Na glavni teren turnira u Šangaju sutra će u šest sati prvo izaći Ben Šelton i Danijel Altmajer, a zatim će igrati Aleksandar Zverev i Jibing Vu. Treći meč na glavnom terenu između Đokovića i Hurkača neće početi pre 12 časova. Srpski i poljski teniser su odigrali osam međusobnih mečeva, a Đoković je svaki duel završio kao pobednik. Đoković je četiri puta osvojio titulu u Šangaju (2012, 2013, 2015. i 2018. godine), a prošle godine je ispao u polufinalu. Pored… »
Kad i gde možete da gledate prvi meč Novaka Đokovića na mastersu u Šangaju?
Danas pre 4 sati
Novak će u petak igrati protiv poljskog tenisera Huberta Hurkača kojeg je savladao u svih osam međusobnih mečeva. Ovaj duel je na programu na centralnom terenu “Stadion kort” i neće početi pre 18 časova po lokalnom, odnosno 12 sati po srednjoevropskom vremenu. Pre Srbina i Poljaka na ovom terenu se sastaju Ben Šelton – Danijel Altmajer i Alekander Zverev – Jibing Vu. U petak će na teren i Miomir Kecmanović. Njegov duel protiv Čeha Jakuba Menšika je poslednji po… »
Đoković se već vraća na teren: Poznat termin meča protiv Hurkača
Sputnik pre 4 sati
Novak Đoković i Hubert Hurkač meč drugog kola Šangaja igraju u petak ne pre 12.00. Najbolji teniser svih vremena i njegov protivnik iz Poljske treći su par koji izlazi na teren u petak što znači da čekaju da mečeve završe Ben Šelton i Danijel Altmajer odnosno Saša Zverev i Jibing Vu. S obzirom da će zavisiti od prethodnih duela, susret Đokovića i Hurkača mogao bi da počne i posle 12.00. Biće to deveti međusobni duel Novaka Đokovića i Huberta Hurkača, a u svih… »
Evo kada Novak igra prvi meč u Šangaju
Sport klub pre 4 sati
U petak se sastaje sa Hubertom Hurkačem. A početak ovog duela zakazan je za tačno u podne po srednjeevropskom vremenu. To će biti treći meč na programu, a pre njega igraju Ben Šelton i Danijel Altmajer, kao i Aleksander Zverev i Jibing Vu. Đoković u najveći kineski grad dolazi posle titule u Pekingu. To mu je bila 102. titula u karijeri, a u Šangaju će juriti 103. po čemu bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom. Kao i ukupno petu na ovom turniru, čime bi podebljao… »
Đoković igra sutra od 12 časova protiv Hurkača na mastersu u Šangaju
RTV pre 4 sati
"Na listi želja mi je da pobedim Novaka": Sledeći rival Srbina objasnio zbog čega je Đoković najveći ikada
Nova pre 4 sati
Hurkač je u prvom kolu mastersa u Šangaju pobedio Australijanca Džejmsa Dakvorta sa 6:3, 7:6(4) i tako zakazao duel sa Đokovićem u drugoj rundi ovog turnira. Đoković vodi protiv Hurkača sa 8:0 u pobedama. "Biće to zanimljiv izazov. Na mojoj listi želja je da odigram dobar tenis protiv njega i dođem do pobede. On ih već ima nekoliko...", rekao je Hurkač. "Moram dobro da serviram, da igram dobro sa osnovne linije i da dobro riterniram. Ponovo je osvojio titulu (u… »
Poznato kada Novak Đoković kreće u pohod na novi Masters, idealan termin za Noleta protiv nezgodnog protivnika
Telegraf pre 5 sati
Novak i Poljak u petak neće izaći pre 12 časova po srednjoevropskom vremenu. Pre Đokovića i Hurkača na terenu će se naći prvo Ben Šelton koji igra protiv Danijela Altmajera, dok je potom na redu i Aleksandar Zverev, koji igra protiv kvalifikantra iz Kine Vua Jibinga. Podsetimo, Hubert Hurkač je u prvom kolu bio bolji od Džeka Dakvorta iz Australije sa 2:0 u setovima. Ova dva tenisera su mogla da se sastanu u finalu Pekinga, ali je Poljak morao da preda meč Aleksu… »
Hurkač preko Dakvorta do duela sa Đokovićem
Politika pre 5 sati
Poljski teniser Hubert Hurkač biće protivnik Novaku Đokoviću u drugom kolu masters turnira u Šangaju, pošto je danas u prvom kolu pobedio Australijanca Džejmsa Dakvorta rezultatom 6:3, 7:6 (7:4) za sat i 24 minuta. Srpski i poljski teniser su do sada odigrali osam međusobnih mečeva, a Đoković je svaki duel završio kao pobednik. Poslednji meč između Đokovića i Hurkača bio je prošle godine u finalu turnira u Ženevi. Đoković u Šangaj dolazi posle trijumfa na turniru u… »
Poznato protiv koga Novak igra u Šangaju
Euronews pre 5 sati
Srpski i poljski teniser su do sada odigrali osam međusobnih mečeva, a Đoković je svaki duel završio kao pobednik. Poslednji meč između Đokovića i Hurkača bio je prošle godine u finalu turnira u Ženevi. Đoković u Šangaj dolazi posle trijumfa na turniru u Pekingu, gde je osvojio sedmu titulu, odnosno 102. u karijeri. Masters turnir u Šangaju igra se za nagradni fond od 9.415.725 dolara.… »
Đoković saznao prvog rivala u Šangaju: Završio je Federeru karijeru, a omiljen među teniserima
Mondo pre 5 sati
Đoković je uprkos umoru odlučio da igra u Šangaju i sada je saznao da će njegov prvi "izazivač" biti Hubert Hurkač, teniser iz Poljske. Njih dvojica sastaće se u drugom kolu Šangaja pošto je Đoković preskočio prvu rundu kao nosilac, a Hurkač je izbacio Džejmsa Dakvorta iz Australije (6:3, 7:6) i tako zakazao duel sa najvećim svih vremena. Ono što je zanimljivo je da su se Hurkač i Đoković zamalo sreli u finalu Pekinga. Hurkač je pak predao polufinale Aleksu de… »
Novak baš ne može da ima lagan dan na terenu: Prvi rival u Šangaju mu je doskorašnji top 10 teniser!
Hot sport pre 6 sati
Novak Đoković saznao je prvog protivnika na Mastersu u Šangaju – biće to Hubert Hurkač. Srpski teniser je kao nosilac bio slobodan u 1. kolu, pa će takmičenje početi direktno protiv Poljaka, što svakako nije najprijatniji mogući uvod u turnir. Hurkač je već godinama poznat kao jedan od najboljih servera na Turu, a uslovi u Šangaju mogu dodatno da nagrade upravo takvu igru. Novak, ipak, protiv njega ima gotovo savršen recept – dobio je svih 8 njihovih dosadašnjih… »
Đoković saznao prvog rivala u Šangaju
B92 pre 6 sati
Poljak, trenutno 34. igrač sveta, posao je završio u dva seta i za jedan sat i 24 minuta. Hurkač je slavio sa 6:3, 7:6 (7:4), čime je izborio novi okršaj sa jednim od najvećih rivala u karijeri. U prvom setu odlučujući trenutak dogodio se kada je Hurkač napravio brejk. Dakvort je uspeo da produži set spasivši dve set lopte, ali nije imao odgovor za završnicu. Drugi deo meča protekao je bez oduzetog servisa. Nije bilo ni brejk šansi, pa je odluka morala da padne u… »
Novak saznao ko mu prvi izlazi na crtu u Šangaju: Neugodan protivnik, ali Srbin za njega ima nepogrešiv recept
Nova pre 6 sati
Srpski teniser će u drugom kolu igrati protiv Huberta Hurkača, koji je na otvaranju takmičenja savladao Australijanca Džejmsa Dakvorta sa 6:3, 7:6 (7:4), posle sat i po vremena borbe. Poljak je tako zakazao deveti međusobni duel sa Đokovićem, koji ima maksimalan učinak u njihovim dosadašnjim okršajima – osam pobeda iz isto toliko mečeva. Poslednji put sastali su se prošle godine u finalu turnira u Ženevi, kada je srpski as ponovo bio uspešniji. Hurkač u Šangaj… »
Đoković saznao prvog protivnika u Šangaju, čeka ga težak posao: Ušao je sa Novakom u istoriju tenisa
Telegraf pre 6 sati
Hurkaču je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk, dok je u drugom sve odlučeno u tajbrejku. Hurkač važi za jednog od najopasnijih servera na ATP turu i često je u prošlosti znao da namuči Đokovića. Ipak, Novak ima do sada svih osam pobeda iz osam međusobnih mečeva. Poslednji meč su imali 2025. godine u finalu Ženeve, gde je Đoković došao do svoje jubilarne 100. titule u karijeri. Imali su i nekoliko mečeva na Grend slemovima, dva puta na Vimbldonu, jednom na Rolan… »
Novak već u Šangaju: U kakvom raju borave Srbin i komšija Alkaras
Sport klub pre 7 sati
Istovremeno, u višemilionski megapolis stigao je i Karlos Alkaras, koji je takođe izuzetno samouveren nakon trijumfa u Tokiju. Novaka je na aerodromu dočekao direktor turnira Majkl Luevano, koji je napravio pravo čudo sa takmičenjem u Šangaju. Amerikanac meksičkih korena pretvorio je ovaj Masters u turnir koji apsolutno svi žele da igraju, a posebno Đoković. Srbin ima četiri titule u Šangaju i saldo od 43 pobede i 7 poraza, a prošle godine je stigao do polufinala,… »
Novakov rekord ostaje nedostižan
Danas pre 6 sati
Ipak, jedan je vrlo lako mogao da mu preotme Janik Siner. U pitanju je broj osvojenih masters turnira u jednoj sezoni. Đoković je je šest puta podizao pehare tih prestižnih turnira 2015. godine. Bio je najbolji u Indijan Velsu, Majamiju, Monte Karlu, Rimu, Šangaju i Parizu, a uz to je igrao finala Montreala i Sinsinatija, što znači da samo u Madridu nije došao do meča za trofej. Janik Siner je ove sezone redom osvajao prvih pet mastersa, ali je obelodanio da neće… »
Bio je baš blizu: Sinerova povreda sačuvala važan Novakov rekord
Sport klub pre 8 sati
Đoković će ostati teniser sa najviše osvojenih mastersa u jednoj sezoni, pošto je šest puta podizao pehare tih prestižnih turnira 2015. godine – tada je redom bio najbolji u Indijan Velsu, Majamiju, Monte Karlu, Rimu, Šangaju i Parizu. Uz to, gubio je u finalima Montreala i Sinsinatija, što znači da samo u Madridu nije došao do poslednje prepreke. Italijan je ove sezone redom osvajao prvih pet mastersa, ali zbog očigledno ozbiljne povrede već je otkazao učešće u… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 18 minutajoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 53 minutajoš 20 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Dve osobe poginule u urušavanju zgrade u Istanbulu, potraga pod ruševinama se nastavlja (FOTO)
Insajder pre 4 satijoš 24 povezane