Povezane vesti
"Nikad je neću voleti kao Dalilu!" Filip Car "oduvao" Aneli, ove reči su je zabolele - evo kako je reagovala
Telegraf pre 2 dana
Aneli mu je odmah zamerila jednu stvar: - Ti si maločas gledao u jednu ženu! Bio si intiman sa ovom devojkom (pokazala je na Lauru), i gledaš u nju - rekla je Aneli. - Ja nju ni ne gledam - odbrusio joj je Car. - Đukić i ja imamo pitanja gledalaca jer je to freško završeno - govorila je Aneli. - Kako freško, valjda friško, a jesmo mi opet u vezi - pitao je Car. - Nismo, mi smo u kombinaciji - rekla je Aneli, a ceo njihov razgovor poslušajte na snimku ispod.… »
Filip Car prekinuo emisiju uživo Šok obrt u Eliti 10! Raskinuo sa Aneli nakon 5 dana, pa se obratio Janjušu
Blic pre 2 dana
Filip Car je naveo da ga u odnosu sa Aneli muči manjak poštovanja i nepoverenje. U uživo programu tokom emisije "Pitanja gledalaca", došlo je do naglog prekida i neočekivanog obrata u odnosu između Filipa Cara i Aneli Ahmić. Učesnici su za crnim stolom otvorili polemiku o njihovoj vezi, kada je Stefan Karić uputio direktno pitanje Caru koji je stavio tačku na odnos sa Aneli. " Care, vi svi pričate kakva je ona, vi završavate s njom. Kada vidite kakva je, šta ćete s… »
Šok u Eliti! Filip Car prekinuo emisiju uživo: posle pet dana veze, raskinuo sa Aneli, pa se obratio Janjušu
Telegraf pre 2 dana
Ukućani su komentarisali njihovu vezu a onda je Stefan Karić uputio pitanje Caru, koji je stavio tačku na njihov odno. - Care, vi svi pričate kakva je ona, vi završavate s njom. Kada vidite kakva je, šta ćete s njom", rekao je Karić. Car je na to oštro odgovorio, objašnjavajući kako se oseća i šta ga muči u tom odnosu: - Ti kao da nikada nisi bio u vezi, u odnosu. Boriš se, boriš se dok ne dođeš do zida. Kada vidiš, onda kažeš: 'ćao burazeru'. Ja tražim snagu i… »
Filip Car i Aneli Ahmić definisali odnos: Ona iznela jasan stav nakon raskida sa Đukićem, evo da li su u vezi
Blic pre 3 dana
Njih dvoje su definisali svoj odnos kao 'kombinaciju', a ne vezu. Aneli Ahmić i Filip Car pronašli su zajednički jezik uprkos brojnim sukobima. A nakon što je Filip priznao da je u nju zaljubljen, sada su konačno i definisali svoj odnos. Naime, Aneli Ahmić i Filip Car poveli su razgovor o tome u kakvom su odnosu, nakon što je prethodnih par dana njihov odnos ispratilo mnoštvo turbulencija. - A jesmo mi opet u vezi - pitao je Car, Aneli tokom razgovora u Beloj kući,… »
Filip Car i Aneli Ahmić definisali odnos u Eliti: Ona iznela jasan stav nakon raskida sa Đukićem Evo da li su u vezi!
Svet & Skandal pre 2 dana
A nakon što je Filip priznao da je u nju zaljubljen, sada su konačno i definisali svoj odnos. Naime, Aneli Ahmić i Filip Car poveli su razgovor o tome u kakvom su odnosu, nakon što je prethodnih par dana njihov odnos ispratilo mnoštvo turbulencija. – A jesmo mi opet u vezi – pitao je Car, Aneli tokom razgovora u Beloj kući, a ona je jasno definisala njihov odnos: – Nismo, mi smo u kombinaciji – rekla je Aneli. Svoje emocije potvrdili su i kasnije tokom noći, kada… »
Vesti dana »
Najsmrtonosniji napad Huta na aerodrom u Rijadu, 12 poginulo, 300 ranjeno
Danas pre 1 satjoš 32 povezane
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
Voting begins in Slovenia on four referendums, first test for Prime Minister Janša
Serbian News Media pre 52 minutajoš 12 povezanih