Povezane vesti
Ronaldova mama u suzama: Nije zaslužio da ode na mala vrata
Sport klub pre 2 dana
Aveiro je prepričala razgovor sa Kristijanom nakon što je on odlučio da napusti kamp portugalske reprezentacije. „Tužna sam. Ali to je normalno. Moj sin je zaslužio da ode na velika vrata, a ne ovako – na mala vrata. Ali u redu je; Bog će se pobrinuti za sve. Plakala sam; pustila sam ta osećanja na volju. Moramo da preokrenemo situaciju”, rekla je Kristijanova majka za *TV 7 Dias*. „Obećao je da će mi reći istinu kada se vidimo; rekla sam mu da se smiri i da… »
Romario stao uz Ronalda: Uradio isto, ali bih još nešto rekao
Sport klub pre 2 dana
Svetski šampion sa Brazilom iz 1994. godine smatra da je Ronaldo imao potpuno pravo da tako reaguje ukoliko je tačno ono što je ispričao o nesporazumu sa selektorom. „Ronaldo mi deluje kao veoma direktna i konkretna osoba. Sa druge strane, cenim i Žorža Žezusa. Bili smo u kontaktu dok je trenirao Flamengo, sreli smo se pet ili šest puta i uvek je bio sjajan čovek“, rekao je Romario gostujući u emisiji „Šarla podkast“. Ipak, kada je reč o sukobu u portugalskoj… »
Portugalci sproveli anketu, Ronaldo sigurno neće biti srećan
Sport klub pre 2 dana
Ali, čini se da neće biti zadovoljan. Portugalskli list A Bola sproveo je anketu sa pitanjem da li Kristijano Ronaldo treba ponovo da igra za reprezentaciju za kpoju je upsiao 234 nastupa i postigao 136 golova. U anketi je učestvovalo više od 25.000 ljudi, a Ronaldo će sasvim sigurno biti razočaran rezultatima. Više od 70 posto učesnika u anketi iznelo je stav da više nema uslova da Ronaldo igra u reprezentativnom dresu i da je stvarna kazna to što je napustio… »
Šok: Portugalci ne žele Ronalda u reprezentaciji!
B92 pre 2 dana
Kristijano Ronaldo pokušao je da objasni svoj potez i razloge zbog kojih je napustio reprezentativni kamp Portugala, ali njegovo obraćanje javnosti nije naišlo na reakciju kojoj se verovatno nadao. Kapiten Portugala oglasio se u utorak opširnim saopštenjem, u kojem se izvinio zbog napuštanja ekipe, ali je istovremeno otvoreno kritikovao selektora Žorža Žezusa. Ronaldo je naveo da mu je selektor u dva navrata obećao nešto što potom nije ispunio, čime je dodatno… »
Kristijano Ronaldo suspendovan iz reprezentacije
Danas pre 2 dana
Poznati portugalski advokat Gonsalo Almeida potvrdio je za medije da je Ronaldo već pod automatskom preventivnom suspenzijom, kao i da FPF sprema zvanični pravni postupak. Aktiviranjem člana 160 Disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza Portugalije (FPF), svaki igrač koji bez opravdanja napusti aktivnosti reprezentacije izlaže se suspenziji od jednog do šest meseci, uz novčanu kaznu (to Ronalda definitivno neće zaboleti). Ipak, Ronaldo je javno priznao krivicu i… »
Ronaldu preti najteža kazna u karijeri: Advokat objasnio šta čeka slavnog Portugalca
Sputnik pre 2 dana
Bura zbog odlaska Kristijana Ronalda iz reprezentacije Portugalije se ne stišava. Najnovije informacije izneo je Gonsalo Almeida, pravni stručnjak, koji je u razgovoru za „A Bol“ otkrio da se proslavljeni Portugalac već suočava sa kaznom. Naime, Ronaldo je trenutno pod automatskom preventivnom suspenzijom zbog napuštanja tima, a za to vreme Fudbalski savez Portugalije sprema zvanični postupak oslanjajući se na član 160 Disciplinkog pravilinika saveza. Prema tom… »
Ronaldo napustio nacionalni tim, sledi suspenzija
Radio 021 pre 2 dana
Poznati portugalski advokat Gonsalo Almeida potvrdio je za medije da je Ronaldo već pod automatskom preventivnom suspenzijom, kao i da FPF sprema zvanični pravni postupak, prenosi Danas. Aktiviranjem člana 160 Disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza Portugalije (FPF), svaki igrač koji bez opravdanja napusti aktivnosti reprezentacije izlaže se suspenziji od jednog do šest meseci, uz novčanu kaznu. Ipak, Ronaldo je javno priznao krivicu i preuzeo odgovornost… »
Ronaldu preti kazna koja će se prepričavati, već je hitno suspendovan: „Ne vidim kako bi mogao da prođe bez sankcije!“
Hot sport pre 2 dana
Situacija oko Kristijana Ronalda i reprezentacije Portugala još nije završena, a sledeći korak mogao bi da bude disciplinski postupak. Almeida smatra da je teško zamisliti scenario u kojem će dugogodišnji kapiten proći potpuno bez sankcije, uprkos pokušajima Fudbalskog saveza Portugala da čitavu priču smiri. Njegove reči dolaze nakon što je predsednik FPF Pedro Proensa prethodno govorio o „nesporazumu“ koji treba rešiti interno. Proensa je jasno poručio da Ronaldo… »
"Ronaldo je već suspendovan"
B92 pre 2 dana
Portugalski advokat Gonsalo Almeida potvrdio je za "A Bolu" da je protiv Ronalda već aktivirana preventivna suspenzija kada je reč o učešću u aktivnostima i predstavljanju nacionalnog tima. Fudbalski savez Portugala (FPF) trebalo bi da pokrene postupak pred svojom Disciplinskom komisijom. Ključan je član 160 Disciplinskog pravilnika FPF, prema kojem igrač koji bez opravdanog razloga napusti obaveze reprezentacije može da bude kažnjen suspenzijom u trajanju od… »
Vesti dana »
U napadu Huta na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Guteres: Šokiran sam, ovo je kršenje međunarodnog prava
RTS pre 14 minutajoš 19 povezanih
Tramp se okrenuo protiv Zelenskog: Pravi problem celom svetu, treba ga smeniti
Vreme pre 23 minutajoš 19 povezanih
Trampova administracija pokrenula istragu protiv CNN-a, Foksa, NBC-a, CBS-a i ABC-a
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih