Povezane vesti

Pljunuo je Šona Konerija u lice 16 puta

Pljunuo je Šona Konerija u lice 16 puta

Telegraf pre 3 dana
Zasnovan na istoimenom istorijsko-misterioznom romanu, film „Ime ruže“ imao je Šona Konerija u ulozi fratra Vilijama od Baskervila, koji pokušava da reši niz bizarnih smrtnih slučajeva unutar jedne srednjovekovne opatije. Tokom svoje istrage, on nailazi na Salvatorea, koga tumači Ron Perlman – grbavca koji govori mešavinom različitih jezika. Nakon što neko pokuša da ubije Vilijama, on se suočava sa Salvatoreom, koji mu pljuje u lice. U novom intervjuu za… »
Glumac otkrio nezaboravnu scenu sa Šonom Konerijem tokom snimanja kultnog filma iz 1986: "Pljunuo sam ga 16 puta!"

Glumac otkrio nezaboravnu scenu sa Šonom Konerijem tokom snimanja kultnog filma iz 1986: "Pljunuo sam ga 16 puta!"

Blic pre 2 dana
U intervjuu Gardijanu prisetio se jedne scene sa Šonom Konerijem koju nikako nije mogao da izvede i na koju je s velikom mukom na to pristao. - Moj prvi film bio je „Potraga za vatrom“, koji je režirao Žan-Žak Ano. Igrao sam pećinskog čoveka. Transformacija u nešto potpuno strano bila je neverovatno iskustvo i fenomenalan uvod u svet filma. Kada sam pročitao da se Žan-Žak prihvatio filma „Ime ruže“, ponovo sam pročitao knjigu i pronašao lik po imenu Salvatore,… »

Vesti dana »