Povezane vesti
David Silva se vraća iz penzije!
Telegraf pre 3 dana
Silva (40) je profesionalnu karijeru završio u julu 2023. godine, ali je odlučio da se aktivira iz penzije, pošto je prihvatio ponudu tima iz Hongkonga. - Zvanično objavljujemo da se legendarni David Silva pridružio ekipi Suprem Ša Tin. Uskoro će stići u Hongkong, priključiti se treninzima i raditi na dostizanju optimalne fizičke forme prije nego što debituje - saopštio je klub iz Hongkonga. Silva je potvrdio da se raduje novom izazovu. - Jedva čekam da dođem u… »
Silva „ugasio“ euforiju: To je samo jedna utakmica
Sport klub pre 2 dana
Legendarni Španac pojasnio je kakav je angažman u pitanju. David Silva povukao se u julu 2023. godine, a sada je odlučio da se vrati fudbalu. I to u ligi Hong Konga pošto je potpisao za Suprim Ša Tin. Ipak, angažman je kratkoročan. Kako je sam potvrdio u pitanju je samo jedna utakmica. – To je samo jedna utakmica. Izvestili su o tome kao da sam potpisao na celu sezonu. Ovde sam tek jedno popodne… To jeste prvenstvena utakmica, ali je i dalje samo jedna utakmica.… »
Silva ipak neće nazad na teren
B92 pre 2 dana
Nekadašnji reprezentativac Španije osvrnuo se i na borbu za titulu u Španiji, kao i na svog favorita za Zlatnu loptu. Silvin dogovor sa klubom Suprim Šatin izazvao je veliku pažnju, ali je iskusni vezista objasnio da su informacije o njegovom angažmanu dobile veće razmere nego što je očekivao. "Iznenađen sam jer je na kraju to samo jedna utakmica. Izvestili su o tome kao da sam potpisao na celu sezonu. Ovde sam tek jedno popodne... To jeste prvenstvena utakmica,… »
Vesti dana »
Najsmrtonosniji napad Hutija na aerodrom u Rijadu: 12 poginulo, 300 ranjeno
Nova pre 38 minutajoš 19 povezanih
Ruski dizel ponovo na svetskom tržištu – Trampov potez obara cene ili produbljuje jaz sa Evropom
RTS pre 3 minutajoš 19 povezanih
Promena vremena u Srbiji: Kišni vikend donosi hladniji talas, od naredne sedmice sve se menja
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih
Tramp krenuo na najveće američke medije! Trampova administracija proverava da li su prekršili zakon, pod istragom CNN, Foks, NBC, CBS i ABC
Dnevnik pre 1 satjoš 5 povezanih
Broj žrtava uraganu Isajas u SAD povećan na četiri, 868.000 korisnika bez struje
Politika pre 1 satjoš 7 povezanih