Povezane vesti

"Prepoznao sam njene patike": Potresne reči oca nestale Marije: "Šest godina smo živeli u nadi, a sad..."

"Prepoznao sam njene patike": Potresne reči oca nestale Marije: "Šest godina smo živeli u nadi, a sad..."

Telegraf pre 2 dana
Zvaničnom DNK analizom potvrđen je identitet devojke, a Više javno tužilaštvo u Kragujevcu naložilo je dodatna veštačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i razrešilo da li je reč o zločinu. Posle gotovo šest godina grčevite potrage i življenja u neizvesnosti, porodica Kepić iz Aranđelovca konačno je došla do tragičnih odgovora, ali i pred potpuno novu zagonetku. Otac stradale devojke, Slavenko Kepić za "Alo!", otkriva da su ključni preokret u potrazi donela… »
Misterija smrti Marije Kepić iz Aranđelovca

Misterija smrti Marije Kepić iz Aranđelovca

Politika pre 2 dana
Posle skoro šest godina od misterioznog nestanka dvadesetdevetogodišnje Marije Kepić iz Aranđelovca njeni posmrtni ostaci pronađeni su u maju ove godine kod pećine Risovača. Marija se sve ove godine vodila kao nestala, a pronađeni ostaci sahranjeni su u septembru, pošto su završene sve forenzičke analize. Šta se dogodilo na dan njenog nestanka? Kako je opisala njena porodica, Marija je rano ujutru izašla iz kuće noseći torbu, dok su drugi spavali. Dva dana pre… »
"Ovaj slučaj je misterija, ali uvek postoji neko ko zna istinu": Igor Jurić o pronalasku tela Marije Kepić

"Ovaj slučaj je misterija, ali uvek postoji neko ko zna istinu": Igor Jurić o pronalasku tela Marije Kepić

Mondo pre 2 dana
Prema prvim informacijama iz istrage, na pronađenim kostima nisu uočeni tragovi nasilne smrti. Sumnja se da je devojka preminula dok je bila sa tadašnjim partnerom, koji je potom njeno telo umotao u ćebe i ostavio u šumi. Epilog slučaja dobio je dodatnu dramatičnu dimenziju, troje ljudi koji su godinama znali za ovu mračnu tajnu u međuvremenu je preminulo, pa je policija do ključnih saznanja došla tek nakon nedavne dojave. Povodom razrešenja ovog slučaja, Igor… »
"Misteriozna pisma su stizala sa više lokacija, ta osoba se kajala": Otac Marije Kepić o pronalasku tela ćerke

"Misteriozna pisma su stizala sa više lokacija, ta osoba se kajala": Otac Marije Kepić o pronalasku tela ćerke

Mondo pre 2 dana
Sve je, kako kaže, počelo kada su na njegovu kućnu adresu počela da stižu anonimna pisma sa detaljima o tome gde bi Marija mogla da bude i savetom da dronom pretraže područje Risovače. "Mi smo do tela moje ćerke došli tako što mi je u više navrata na kućnu adresu stiglo nekoliko pisama sa detaljima o tome gde bi ona mogla da bude", ispričao je Slavenko. Skelet pronađen nedaleko od pećine DNK analizom je identifikovan kao Marijin, dok dodatna veštačenja treba da… »

Vesti dana »