Povezane vesti
Penjaroja o Željku i ovacijama grobara: „Nisam došao da ga zamenim, on je mnogo više od najboljeg trenera u Evropi!“
Hot sport pre 15 sati
Đoan Penjaroja uspeo je za relativno kratko vreme da od čoveka koji je stigao u možda najnezgodnijem mogućem trenutku postane trener čije se ime skandira u Beogradskoj areni. Katalonski stručnjak priznao je da su ga nedavne ovacije navijača Partizana iskreno iznenadile, posebno zbog svega što ga je sačekalo kada je preuzeo crno-bele posle Željka Obradovića. Penjaroja je o svom periodu u Beogradu govorio za špansku „Marku“ pred gostovanje Real Madridu. Partizan u… »
Đoan Penjaroja: "Nisam došao u Partizan da zamenim Željka Obradovića"
Telegraf pre 14 sati
Iako to niko nije očekivao, ekipa Đoana Penjaroje deluje zaista skockano, te deluje da je Španac uspeo da implementira svoje ideje tokom leta, kada je po prvi put mogao na miru da selektira tim i radi sa istim. Za špansku "Marku" je pričao o dolasku u crno-beli klub kao zamena za legendu Partizana - Željka Obradovića. - Stigao sam u veoma složenom trenutku, u veoma teškoj atmosferi. U Beogradu i Partizanu, Željko Obradović je više od najboljeg trenera u Evropi u… »
Penjaroja o het-triku i Realu: „Nisam došao da zamenim Obradovića“
Sputnik pre 13 sati
„Nisam došao da zamenim Željka. Došao sam da radim svoj posao“, jasno je poručio Penjaroja, koji je Partizan preuzeo posle odlaska jednog od najtrofejnijih trenera u istoriji evropske košarke. Španski stručnjak je priznao da je stigao u veoma složenom trenutku, ali je u međuvremenu uspeo da stabilizuje ekipu i donese rezultate koji su prevazišli očekivanja dela javnosti. Partizan je na startu Evrolige zabeležio tri pobede iz tri utakmice. Crno-beli tako imaju… »
Đoan Penjaroja: "Nisam ja u Partizanu da menjam Željka Obradovića"
Mondo pre 15 sati
Veliki ispit u četvrtoj rundi biće gostovanje Real Madridu koji ima tri poraza u dosadašnjem delu sezone, a španski stručnjak Đoan Penjaroja posetu svojoj zemlji iskoristio je i za intervju sa tamošnjim medijima u kojem je pričao i o Željku Obradoviću. Tom prilikom je Penjaroja otkrio koliko je bilo izazovno preuzeti Partizan u veoma teškom trenutku za crno-bele - kada je zbog loših rezultata klupu napustio Željko Obradović, najtrofejniji trener u istoriji evropske… »
Penjaroja: Nisam došao u Partizan da zamenim Željka, svesni smo da smo bolji nego što mnogi misle
RTS pre 17 sati
Na dan kada će se košarkaši Real Madrida i Partizana sastati u četvrtom kolu Evrolige, španska Marka je na svom portalu objavila dugačak razgovor sa trenerom-crno belih Žoanom Penjarojom. Čuveni španski list predstavio je Penjaroju kao "čoveka koji je postigao ono što je izgledalo kao nemoguće". "Nakon što je prošlog decembra napustio Barselonu, upustio se u misiju koja se graničila sa samoubistvom - da izvuče Partizan, istorijski evropski klub, iz jedne od… »
Penjaroja: "Bolji smo nego što mnogi misle"
B92 pre 17 sati
Crno-beli imaju tri pobede iz isto toliko utakmica, ali španski stručnjak posebno ističe zajedništvo ekipe. Penjaroja priznaje da su ga ovacije koje je nedavno dobio iznenadile. "Uzbudljivo je. To je nešto što tokom karijere doživite svega nekoliko puta, u veoma malo dvorana i samo u određenim trenucima, kada ide zaista dobro. U Srbiji je to donekle uobičajeno u nekim klubovima, ali ovacije koje sam dobio pre neki dan su me iznenadile. Veoma sam zahvalan zbog toga,… »
Vesti dana »
RIK utvrdio zbirnu izbornu listu na kojoj je 18 izbornih lista sa 2.418 kandidata
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Zelenski: Ukrajinska pregovaračka delegacija sutra u SAD sa Vitkofom i Kušnerom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana