Povezane vesti
Savet REM-a pokreće postupak protiv Informera
Vranje news pre 2 dana
Vranje - Rodoljub Šabić, član Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), izjavio je za FoNet da je stručna služba ocenila pozitivno gotovo sve prigovore razmatrane na sednici Saveta REM-a i predložila pokretanje postupaka protiv emitera, od kojih je najviše protiv Informera. „Od ukupno 12 ili 13 postupaka, tri ili četiri su protiv Informera, ja sam lično podneo dva. Više postupaka je protiv Informera nego protiv bilo koga drugog“, rekao je Šabić. On je… »
Informer testira REM
Danas pre 3 dana
Na jučerašnjoj sednici Saveta REM-a jednoglasno je odlučeno da se pokrene ispitni postupak protiv Informera, po prijavama člana Saveta REM-a Rodoljuba Šabića i Zorana Gavrilovića iz BIRODI-ja. Kako je navedeno na sednici, postupak je pokrenut zbog sumnje da je Informer prekršio više odredbi Zakona o elektronskim medijima, kao i Pravilnika o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih usluga. Prema članu 37 Zakona o elektronskim medijima, REM je dužan da u… »
Vesti dana »
Saudijci objavili koje nacionalnosti su žrtve jezivog masakra na aerodromu: Krv na sve strane, aerodrom potpuno blokiran, šire se jezivi snimci (video foto)
Blic pre 13 minutajoš 19 povezanih
Tramp se okrenuo protiv Zelenskog: Pravi problem celom svetu, treba ga smeniti
Vreme pre 23 minutajoš 19 povezanih
Kišno jutro u Sremskoj Mitrovici: Stiglo zahlađenje, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
Ozon pre 1 satjoš 12 povezanih
Trampova administracija pokrenula istragu protiv najvećih medijskih kuća
Sputnik pre 33 minutajoš 5 povezanih
Oluja "Isaijas" u SAD usmrtila četiri osobe, više od 860.000 ljudi bez struje – opasnost od tornada i poplava
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih