Povezane vesti
Pedro završio karijeru: Osećam da je kucnuo čas
Nova pre 15 sati
Nekadašnji fudbaler Barselone, Čelsija, Rome i Lacija osvojio je gotovo sve što se moglo osvojiti, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou, a sada je odlučio da stavi tačku na impresivnu karijeru. Pedro je bez kluba bio od 30. juna, kada mu je istekao ugovor sa Lacijom, a nekoliko meseci kasnije i zvanično je potvrdio da više neće igrati profesionalni fudbal. Od navijača se oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama. „Osećam da je kucnuo čas. Vreme… »
Pedro otišao u penziju
Telegraf pre 1 dan
On se oglasio putem društvenih mreža. - Osećam da je došlo vreme. Vreme je da napravim korak napred i započnem novu fazu u svom životu. Idem ponosan što sam proživeo svoj san i zbog svih ljudi koji su bili uz mene da ga ostvare. Hvala ti, fudbale, što si me učinio tako srećnim - napisao je Pedro na društvenoj mreži "X". Poslednji klub Pedra bio je Lacio, u kom je igrao od 2021. godine, posle jedne sezone provedene u ljutom gradskom rivalu Romi. Najveće uspehe… »
Vesti dana »
RIK utvrdio zbirnu izbornu listu na kojoj je 18 izbornih lista sa 2.418 kandidata
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Zelenski: Ukrajinska pregovaračka delegacija sutra u SAD sa Vitkofom i Kušnerom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana