Povezane vesti

Uručena 53 ugovora za ekonomsko osnaživanje izbeglica i raseljenih lica na Voždovcu

Uručena 53 ugovora za ekonomsko osnaživanje izbeglica i raseljenih lica na Voždovcu

RTS pre 8 sati
U zavičaju su ostali domovi i imovina. Ono što im niko nije mogao oduzeti – znanje i vešte ruke, pomoglo im je da u novom gradu počnu iz početka. O tome svedoči i Branko Milosavljević iz Prištine, koji je zahvaljujući svom zanatu uspeo da obezbedi egzistenciju i nastavi život u Beogradu. "Na osnovu mog zanata uspeo sam da se osnažim, napravim kuću i počnem život ovde. Teško je i pričati o takvim stvarima. Neko ko to nije doživeo ne može ni da razume", kaže… »
Macut o svom mandatu: Bilo mi je zadovoljstvo da budem na usluzi državi i građanima

Macut o svom mandatu: Bilo mi je zadovoljstvo da budem na usluzi državi i građanima

NIN pre 14 sati
On je u Opštini Voždovac, nakon dodele ugovora za ekonomsko osnaživanje porodica izbeglica i interno raseljenih lica, na pitanje na šta je najponosniji u svojoj profesionalnoj karijeri kao lekar, a na šta kao premijer, rekao da je to vrlo komplikovano pitanje. "U svojoj karijeri, kao lekar, ja sam izuzetno zadovoljan i ponosan što sam tolike godine u zdravstvenom sistemu Srbije, nisam menjao instituciju kako sam se zaposlio i celu svoju karijeru sam i započeo i… »
Macut: Čast mi je što sam na čelo Vlade došao u vrlo izazovnom vremenu

Macut: Čast mi je što sam na čelo Vlade došao u vrlo izazovnom vremenu

Euronews pre 14 sati
On je u Opštini Voždovac, nakon dodele ugovora za ekonomsko osnaživanje porodica izbeglica i interno raseljenih lica, na pitanje na šta je najponosniji u svojoj profesionalnoj karijeri kao lekar, a na šta kao premijer, rekao da je to vrlo komplikovano pitanje. "U svojoj karijeri, kao lekar, ja sam izuzetno zadovoljan i ponosan što sam tolike godine u zdravstvenom sistemu Srbije, nisam menjao instituciju kako sam se zaposlio i celu svoju karijeru sam i započeo i… »
Uručeni ugovori za ekonomsko osnaživanje porodica izbeglica i interno raseljenih

Uručeni ugovori za ekonomsko osnaživanje porodica izbeglica i interno raseljenih

RTV pre 14 sati
"Za svaku od 53 porodice ovaj ugovor znači priliku za novi početak - kroz nabavku opreme, alata i drugih sredstava za rad, bilo da je reč o pokretanju sopstvene delatnosti ili unapređenju postojećeg posla. Ponosan sam što mogu reći da je Srbija za ovaj program na Voždovcu opredelila 8,1 milion dinara, za 21 porodicu izbeglica i 32 porodice interno raseljenih lica", rekao je Macut. Čast mi je što sam na čelo Vlade došao u vrlo izazovnom vremenu Macut je izjavio da… »
Macut uručio 53 ugovora za ekonomsko osnaživanje porodica izbeglica i interno raseljenih

Macut uručio 53 ugovora za ekonomsko osnaživanje porodica izbeglica i interno raseljenih

Telegraf pre 15 sati
Predsednik Vlade Republike Srbije u tehničkom mandatu prof. dr Đuro Macut uručio je danas u Gradskoj opštini Voždovac 53 ugovora za ekonomsko osnaživanje porodica izbeglica i interno raseljenih lica i istakao da se uručenjem ovih ugovora prave konkretni koraci ka sigurnijoj budućnosti i ekonomskom osnaživanju ovih porodica. "Za svaku od 53 porodice ovaj ugovor znači priliku za novi početak - kroz nabavku opreme, alata i drugih sredstava za rad, bilo da je reč o… »

Vesti dana »