Povezane vesti

Balov: Zvezda može do finala Lige konferencije

Balov: Zvezda može do finala Lige konferencije

Sport klub pre 2 dana
Balov je dao intervju portalu „ Đanluka di Marcio„, kad je i izneo smelu prognozu: “Imamo kvalitet i mislim da možemo da stignemo do polufinala ili finala Lige konferencije.“ Logično, Italije je zanimao komentar oko odlaska trenera Dejana Stankovića, legende Intera. „Ne želim da pričam o tome“, rekao je Balov kojem Stanković nije dao ni minut na zvaničnim utakmicma. O šampionatu Srbije, Balov je rekao: “Nismo izgubili u prvenstvu, najjači smo tim u Srbiji. Cilj… »
Balov pecnuo Partizan i najavio dominaciju Zvezde: „Možemo celu sezonu bez poraza, cilj nam je finale Lige konferencija!“

Balov pecnuo Partizan i najavio dominaciju Zvezde: „Možemo celu sezonu bez poraza, cilj nam je finale Lige konferencija!“

Hot sport pre 2 dana
Mladi bugarski reprezentativac poručio je da crveno-beli imaju kvalitet da čitavu sezonu u domaćem prvenstvu završe bez poraza, otkrivši pritom da je upravo takav cilj trener postavio pred ekipu. U razgovoru za sajt poznatog italijanskog transfer insajdera Đanluke Di Marcija govorio je i o Partizanu, pohvalio Železničar iz Pančeva, a potom izneo veoma visoke ambicije u Ligi konferencija. Balov je bez mnogo zadrške govorio o odnosu snaga u srpskom fudbalu. Iako… »
Kristijan Balov: "Crvena zvezda može u finale Lige konferencije"

Kristijan Balov: "Crvena zvezda može u finale Lige konferencije"

Mondo pre 2 dana
Balov nije dugo u Beogradu, ali je već izvukao određene zaključke o srpskom fudbalu i kvalitetu Crvene zvezde - kojoj predviđa titulu bez poraza u prvenstvu i veliki uspeh na evropskoj sceni. Fudbaler koji kod Dejana Stankovića nije imao priliku da se dokaže, ali kod Alberta Rijere dobija sve veću ulogu - pa je zbog toga sa mnogo samopouzdanja nastupao za reprezentaciju Bugarske i čak i postigao gol pre nekoliko dana. Očigledno je to samopouzdanje preneo i na… »
Balov: "Zvezda može do finala Lige konferencije, bilo bi bolje da imamo konkurenciju u Srbiji"

Balov: "Zvezda može do finala Lige konferencije, bilo bi bolje da imamo konkurenciju u Srbiji"

Telegraf pre 2 dana
Sada je dao intervju za "GianlucaDiMarzio", u kojem je govorio i o Crvenoj zvezdi. - U Srbiji postoje četiri ili pet dobrih ekipa, ali tu je i Partizan, koji trenutno nije na svom maksimumu. I ne smemo da zaboravimo Železničar iz Pančeva, koji je najbolji među ostalim ekipama. Igraju dobar fudbal, ekipa su koja zna da igra. Ali reći ću vam šta mislim: po meni bi bilo bolje kada bi postojao zaista ozbiljan rival za titulu - rekao je Balov. Što se tiče evropskih… »
"Zvezda može do finala Lige konferencije"

"Zvezda može do finala Lige konferencije"

B92 pre 2 dana
Balov je napravio pregled konkurencije u domaćem prvenstvu i posebno izdvojio nekoliko klubova koji, prema njegovom mišljenju, predstavljaju ozbiljan kvalitet. "U Srbiji postoje četiri ili pet dobrih ekipa, ali tu je i Partizan, koji trenutno nije na svom maksimumu. I ne smemo da zaboravimo Železničar iz Pančeva, koji je najbolji među ostalim ekipama. Igraju dobar fudbal, ekipa su koja zna da igra. Ali reći ću vam šta mislim: po meni bi bilo bolje kada bi postojao… »

Vesti dana »