Povezane vesti
Koji su spotovi iznervirali Vučića kad je najavio osvetu prema fakultetima i školama
Ozon press pre 2 dana
I prilikom ovog gostovanja Vučić je ponovio da posle izbora, ako pobedi, sledi masovna seča u javnom sektoru svih onih koji nisu u službi SNS, a posebno je najavio osvetu prema fakultetima i školama. Posebno su ga iznervirali spotovi studenata Fakulteta dramskih umetnosti zbog kojih i ne krije da je poludeo. Bivši dekan ove viskoškolske ustanove, Miloš Pavlović, kaže da Aleksandar Vučić ne razlikuje fakultet kao instituciju od FDU u blokadi, koju čini nezavisna… »
Vučić najavio osvetu fakultetima ako pobedi na izborima, posebno izdvojio FDU: Odgovor dobio od fakulteta i bivšeg dekana
Nova pre 2 dana
Po ko zna koji put, nosilac liste Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić govorio je o Fakultetu dramskih umetnosti, iznoseći optužbe na račun njegovih studenata. Vučić je izjavio da Fakultet dramskih umetnosti (FDU) pravi predizborni spot Studentskoj listi i istakao da taj fakultet protivustavno deluje i da to nigde u svetu nije dozvoljeno. Iako je izjavio da se ne sveti nikome, Vučićeva najnovija izjava zvučala je kao preteća. "To je protivustavno delovanje u… »
Vučić najavio osvetu fakultetima ako pobedi na izborima, posebno izdvojio FDU: Odgovor dobio od fakulteta i bivšeg dekana
Glas Zaječara pre 2 dana
Sa FDU odbacuju njegove navode i ističu da fakultet nema nikakve veze sa izradom političkih spotova. Bivši dekan Miloš Pavlović za Novu navodi da studenti u blokadi ne koriste resurse ustanove i da Vučić meša FDU kao instituciju sa nezavisnom grupom studenata. Po ko zna koji put, nosilac liste Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić govorio je o Fakultetu dramskih umetnosti, iznoseći optužbe na račun njegovih studenata. Vučić je izjavio da Fakultet dramskih… »
FDU o Vučićevim optužbama na Informeru: Besramno je plasirati tvrdnje o političkom angažovanju Fakulteta u kampanji
Danas pre 2 dana
„Povodom sinoć iznetih teških optužbi na ‘mediju’ bliskom vlastima u Republici Srbiji kako je Fakultet dramskih umetnosti napravio spot studentima za predizbornu kampanju, saopštavamo javnosti da FDU nema nikakve veze sa izradom ni tog, ni bilo kog drugog spota u okviru tekuće političke kampanje“, kažu za Danas na toj visokoškolskoj ustanovi. Napominju da je prema članu 43. stav 10. Zakona o visokom obrazovanju propisano da na visokoškolskoj ustanovi nije… »
"Bože, samom sam sebi suvišan": Pogledajte novi spot studenata FDU VIDEO
Nova pre 3 dana
U spotu vidimo Aleksandra Vučića za volanom, kako sam vozi kišnim autoputem kroz Srbiju. U stihu koji kaže "Ti me poznaješ najbolje..", on je u više kadrova sa Ivicom Dačićem, ministrom unutrašnjih poslova u tehničkoj Vladi. Dačić se provlači i uz stihove "Ovo ne ide nabolje..i već dugo tvoj dodir sluti na kraj". Potom je u narednim kadrovima Vučić potpuno sam, a prate ih napisi svih onih koji su napustili SNS, odnosno bivšeg predsednika, ali i otkazali posetu… »
Vesti dana »
U napadu Huta na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Guteres: Šokiran sam, ovo je kršenje međunarodnog prava
RTS pre 13 minutajoš 19 povezanih
SAD pokrenule istragu protiv ABC-a, CBS-a, CNN-a, NBC-a i Foks njuza zbog mogućeg kršenja antimonopolskih zakona
Euronews pre 23 minutajoš 5 povezanih
(Foto) Uragan ostavio pustoš za sobom! Ima poginulih, a više od 868.000 korisnika bez struje, prete poplave i tornada
Dnevnik pre 28 minutajoš 7 povezanih