Povezane vesti

Andrejeva dobila ruski derbi, sa Bartunkovom za finale turnira u Pekingu

Andrejeva dobila ruski derbi, sa Bartunkovom za finale turnira u Pekingu

RTS pre 14 sati
Meč između pete i 28. teniserke sveta trajao je sat i 55 minuta, a obe teniserke su tokom čitavog susreta vodile veliku borbu za svaki poen. Na kraju je Andrejeva bila uspešnija u oba taj-brejka i izborila mesto među četiri najbolje na turniru. U prvom setu nijedna teniserka nije uspela da napravi razliku. Set je ušao u taj-brejk, u kojem je Andrejeva bila koncentrisanija u završnici i iskoristila prvu set-loptu za vođstvo. Sličan scenario viđen je i u drugom setu.… »
Mirina treća-sreća, mlada Čehinja raznela Muhovu

Mirina treća-sreća, mlada Čehinja raznela Muhovu

Sport klub pre 12 sati
Andrejeva je slavila sa 7:6 (7-4), 7:6 (7-3) za sat i 53 minuta. U prethodna dva susreta sa Aleksandrovom nije osvojila ni set, a sada je izborila svoje prvo polufinale u na WTA 1000 turniru u Pekingu. U drugom setu ispustila je prednost od 5:2, pri vođstvu 5:3 servirala je za pobedu, ali je ipak završila posao u taj brejku. „Čak i kada sam vodila sa 5:2 u drugom setu, osećala sam da me i dalje pritiska. Imala sam utisak da ona igra bolje, a ja nisam koristila… »
Mira Andrejeva u polufinalu Pekinga

Mira Andrejeva u polufinalu Pekinga

Sputnik pre 13 sati
Meč je trajao sat i 55 minuta. Andrejeva je peta teniserka sveta, dok je Aleksandrova 28. na VTA rang-listi. Mira Andrejeva je posle velike borbe i dva taj-brejka došla do pobede i plasmana među četiri najbolje na turniru u glavnom gradu Kine. Ruska teniserka će u polufinalu igrati protiv Nikole Bartunkove, koja je ranije danas savladala Karolinu Muhovu sa 6:3, 6:0. U preostala dva četvrtfinala u petak će se sastati Elina Svitolina-Ćinven Dženg i Iga Švjontek -… »
Andrejeva u polufinalu turnira u Pekingu, poraz Muhove

Andrejeva u polufinalu turnira u Pekingu, poraz Muhove

Serbian News Media pre 13 sati
Peta teniserka sveta pobedila je 28. na WTA listi posle sat i 55 minuta. Teniserke su u prvom setu napravile po dva brejka i odigran je taj-brejk, koji je Andrejeva dobila 7:4. Takođe i u drugom setu napravile su po dva brejka, pa je ponovo odigran taj-brejk, koji je Andrejeva dobila 7:3. Njena protivnica biće Čehinja Nikola Bartunkova, koja je pobedila sunarodnicu Karolinu Muhovu 6:3, 6:0.… »
Andrejeva preskočila tešku prepreku, poznat prvi polufinalni par

Andrejeva preskočila tešku prepreku, poznat prvi polufinalni par

Politika pre 14 sati
Ruska teniserka Mira Andrejeva plasirala se u polufinale WTA turnira u Pekingu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila sunarodnicu Ekatarinu Aleksandrovu rezultatom 7:6 (7:4), 7:6 (7:3). Meč je trajao sat i 55 minuta. Andrejeva je peta teniserka sveta, dok je Aleksandrova 28. na WTA listi. Andrejeva je posle velike borbe i dva taj-brejka došla do pobede i plasmana među četiri najbolje na turniru u glavnom gradu Kine. Ruska teniserka će u polufinalu igrati protiv… »

Vesti dana »