Povezane vesti
Napravili ste fotografiju iz ChatGPT u stilu 1980-ih: Znate li po koju cenu
BBC News pre 1 dan
Raskošna kosa, zrnaste fotografije i neonske boje. Ako vaše društvene mreže izgledaju kao porodični foto-album iz 1980-ih, niste jedini. Milioni širom sveta sada koriste ChatGPT i druge alatke veštačke inteligencije da se transformišu u retro verzije sebe, sa sve natapiranim frizurama, zastarelom modom i nostalgičnim fotografijama. AI slike, često nastale uz pomoć ChatGPT-ja, neverovatno su ubedljive i izuzetno zahvalne za deljenje na internetu,… »
Radio 021 pre 1 dan
ChatGPT Raskošna kosa, zrnaste fotografije i neonske boje. Ako vaše društvene mreže izgledaju kao porodični foto-album iz 1980-ih, niste jedini. Milioni širom sveta sada koriste ChatGPT i druge alatke veštačke inteligencije da se transformišu u retro verzije sebe, sa sve natapiranim frizurama, zastarelom modom i nostalgičnim fotografijama. AI slike, često nastale uz pomoć ChatGPT-ja, neverovatno su ubedljive i izuzetno zahvalne za deljenje na internetu, što je… »
Danas pre 1 dan
Ako vaše društvene mreže izgledaju kao porodični foto-album iz 1980-ih, niste jedini. Milioni širom sveta sada koriste ChatGPT i druge alatke veštačke inteligencije da se transformišu u retro verzije sebe, sa sve natapiranim frizurama, zastarelom modom i nostalgičnim fotografijama. AI slike, često nastale uz pomoć ChatGPT-ja, neverovatno su ubedljive i izuzetno zahvalne za deljenje na internetu, što je dovelo do munjevitog širenja ovog trenda Instagramom, TikTokom… »
Južne vesti pre 1 dan
Ako vaše društvene mreže izgledaju kao porodični foto-album iz 1980-ih, niste jedini. Milioni širom sveta sada koriste ChatGPT i druge alatke veštačke inteligencije da se transformišu u retro verzije sebe, sa sve natapiranim frizurama, zastarelom modom i nostalgičnim fotografijama. AI slike, često nastale uz pomoć ChatGPT-ja, neverovatno su ubedljive i izuzetno zahvalne za deljenje na internetu, što je dovelo do munjevitog širenja ovog trenda Instagramom, TikTokom… »
Vesti dana »
SAD uvode sankcije Međunarodnom krivičnom sudu i ograničavaju mu pristup resursima
REUC pre 37 minutajoš 22 povezane
"Zabrinjavajuća dešavanja na portalu Nova.rs zbog poteza menadžmenta ANN": Đurić o pritiscima na nezavisne medije
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
"Ja to neću gledati": Vens protiv plana Pentagona za prenos pogubljenja, javnost žestoko reagovala
Euronews pre 47 minutajoš 27 povezanih