Povezane vesti
Sanja Grujić i Marko dobili od fanova 30.000 evra: Ona raskrinkala njegovu porodicu "Izrežirali su sve..."
Telegraf pre 2 dana
Grujićeva je priznala cimerki da misli kako je navodna porodična svađa isplanirana da ona bude isključena iz podele novca dobijenog od fanova. - Ma šta kome nije jasno da nije imao za kiflu, kada je malo stao na noge, pokupio prnje i otišao. Kako ja da ne mislim da je cela ta svađa njegovih izrežirana da ja nemam pristup tih 30.000 evra, šarlatani jedni!“ Poršelina je izrazila zgražavanje nad navedenim postupcima: - Smučio mi se jer ne mogu da verujem da neko to… »
MARKO I NJEGOVI RODITELJI SU SVE IZMISLILI ZBOG 30.000 EVRA! Sanja Grujić sada otkrila sve!
Svet & Skandal pre 2 dana
Tokom žestokog razgovora, Sanja Grujić je bez ustručavanja oplela po bivšem dečku, tvrdeći da je njihova porodična svađa zapravo bio unapred izrežiran scenario sa ciljem da se ona finansijski ošteti i izgura iz priče kada je u pitanju velika suma novca. — Ma šta kome nije jasno da nije imao za kiflu, kada je malo stao na noge, pokupio prnje i otišao. Kako ja da ne mislim da je cela ta svađa njegovih izrežirana da ja nemam pristup tih 30.000 evra, šarlatani jedni!… »
Sanja Grujić i Marko dobili 30.000 evra od fanova; ona šokirala priznanjem o njegovoj porodici: "Šarlatani, izrežirali su sve"…
Blic pre 2 dana
Poršelina je izrazila gađenje zbog Stefanovićevih postupaka i stala na Sanjinu stranu. Novi sukob potresao je rijaliti imanje kada se Sanja Grujić osamila sa Poršelinom i uputila žestoke optužbe na račun svog bivšeg dečka Marka Stefanovića. Sanja Grujić je iznela sumnje da je navodna porodična svađa zapravo unapred planirana kako bi bila isključena iz podele novca dobijenog od fanova. „Ma šta kome nije jasno da nije imao za kiflu, kada je malo stao na noge, pokupio… »
"Nije bila vikendica slobodna, bilo je muvanja" Bora Santana otkrio šta se desilo na žurki između njega i Sanje Grujić: izneo…
Blic pre 3 dana
Otkrio je da su se Sanja i on smuvali kada su oboje bili slobodni i da je njihova veza bila velika i lepa tajna. Nakon što je Marko Stefanović tokom emisije "Pretres" izneo tvrdnje da je Sanja Grujić posle superfinalne žurke "Elite 9" otišla sa Borom Santanom u njegovu vikendicu, oglasio se bivši rijaliti učesnik i voditelj. Bora je razotkrio šta se zaista dogodilo te večeri, demantovao navode o odlasku u vikendicu, ali i šokirao priznanjem da su se u prošlosti… »
Vesti dana »
Pred nama je prava jesen, poznato kada stiže novo zahlađenje: Čubrilo donosi prognozu vremena za naredne dane
Mondo pre 3 satajoš 33 povezane
Tramp: Postignuto energetsko primirje između Rusije i Ukrajine, odmah stupa na snagu
Insajder pre 9 minutajoš 60 povezanih
Diplomatija nema alternativu: Moskva osudila napad na aerodrom u Rijadu
Sputnik pre 1 satjoš 50 povezanih
Studentska lista optužila RIK i ministarstva za opstrukciju glasanja dijaspore, najavila žalbu Upravnom sudu
Insajder pre 3 satajoš 10 povezanih
Izbori se bliže, štampanje glasačkih listića počinje sutra! RIK objavio tačan broj birača, a štampaće se u 29 jezičkih varijanti
Dnevnik pre 2 satajoš 24 povezane