Povezane vesti
Osuđen Granit Džaka
Telegraf pre 3 dana
Ovu presudu švajcarskog tužilaštva u Lucernu obelodanio je sam kapiten nacionalnog tima, naglasivši da u potpunosti prihvata ishod pravnog procesa. Sankcija je formulisana kroz 50 dnevnih stopa u iznosu od po 3.000 franaka, sa rokom provere od 24 meseca. Ukoliko u tom periodu ne prekrši zakon, novčana obaveza neće biti aktivirana, dok su sudski troškovi već izmireni. Po okončanju ovog slučaja, igrač se oglasio putem društvenih mreža: - Pre nekoliko nedelja lično… »
Osuđen Granit Džaka
B92 pre 2 dana
Ukoliko u periodu od dve godine ne počini novo krivično delo, neće morati da je plati. Troškove postupka već je izmirio. Džaka se povodom završetka postupka oglasio na društvenim mrežama. "Pre nekoliko nedelja lično sam se oglasio ovde i rekao da preuzimam odgovornost za svoju odluku. Ostajem pri tome. Nakon što sam dao potpun iskaz javnom tužilaštvu, tužilac je sada doneo odluku. Kaznenim nalogom osuđen sam zbog pribavljanja lažne potvrde na uslovnu novčanu kaznu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane
Tramp objavio energetski prekid vatre između Rusije i Ukrajine
Sputnik pre 25 minutajoš 60 povezanih
Studentska lista optužila RIK i ministarstva za opstrukciju glasanja dijaspore, najavila žalbu Upravnom sudu
Insajder pre 3 satajoš 10 povezanih
Sutra počinje štampanje glasačkih listića za izbore 25. oktobra, u birački spisak upisano 6.450.523 birača
Morava info pre 2 satajoš 24 povezane