Povezane vesti
Tramp: Iran bi, da ima nuklearno oružje, mogao da napadne Evropu pre SAD
Politika pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi Iran, u slučaju da poseduje nuklearno oružje, verovatno prvo napao Evropu, a tek potom američke gradove. „Iran bi verovatno gađao gradove poput San Dijega i Los Anđelesa, jer je putanja rakete mnogo pogodnija. Verovatno bi napali Evropu pre nas”, rekao je Tramp na događaju u Beloj kući. Američki predsednik dodao je da takva pretnja više ne postoji. Tramp je ranije izjavio da bi dva velika američka grada mogla da… »
Tramp: "Nisam to rekao, ali ljudi su degenerici"
B92 pre 2 dana
U objavi na svojoj društvenoj mreži Truth Social, Tramp je optužio medije koje je nazvao "lažnim vestima" da namerno pogrešno predstavljaju njegove izjave. "Sve što sam radio jeste da sam pravio poređenje između plaćanja malo više, na kratko vreme, za benzin, i bombardovanja naših velikih gradova", naveo je Tramp. On je dodao da su mediji znali na šta je mislio, ali da nastavljaju da tvrde da je tražio od neprijatelja da bombarduje dva američka grada koja voli.… »
Lažna vest: Tramp odbacio tvrdnje da je pozvao Iran da bombarduje San Dijego i Los Anđeles
NIN pre 1 dan
U objavi na svojoj društvenoj mreži Truth Social, Tramp je optužio medije koje je nazvao "lažnim vestima" da namerno pogrešno predstavljaju njegove izjave. "Sve što sam radio jeste da sam pravio poređenje između plaćanja malo više, na kratko vreme, za benzin, i bombardovanja naših velikih gradova", naveo je Donald Tramp. On je dodao da su mediji znali na šta je mislio, ali da nastavljaju da tvrde da je tražio od neprijatelja da bombarduje dva američka grada koja… »
Tramp demantovao da je pozvao Iran da bombarduje San Dijego i Los Anđeles
Sputnik pre 2 dana
U objavi na svojoj društvenoj mreži Istina, Tramp je optužio medije koje je nazvao „lažnim vestima“ da namerno pogrešno predstavljaju njegove izjave. On je dodao da su mediji znali na šta je mislio, ali da nastavljaju da tvrde da je tražio od neprijatelja da bombarduje dva američka grada koja voli. „Potpuno je jasno šta govorim, ali ti ljudi su degenerici i misle da mogu stalno da se izvlače sa lažnim vestima“, kazao je on. Na snimku Trampovog mitinga u Nebraski u… »
Tramp se pravda zbog izjave o bombardovanju Los Anđelesa i San Dijega
Politika pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp odbacio je tvrdnje da je pozvao Iran da bombarduje San Dijego i Los Anđeles, navodeći da je govorio o privremenom povećanju cena benzina kao manjoj ceni koju bi trebalo platiti kako bi se sprečilo da se Iran domogne nuklearnog oružja. U objavi na svojoj društvenoj mreži Truth Social, Tramp je optužio medije koje je nazvao „lažnim vestima” da namerno pogrešno predstavljaju njegove izjave. „Sve što sam radio jeste… »
Vesti dana »
Najsmrtonosniji napad Hutija na aerodrom u Rijadu, 12 poginulo, 300 ranjeno
Danas pre 38 minutajoš 19 povezanih
Tramp se okrenuo protiv Zelenskog: Pravi problem celom svetu, treba ga smeniti
Vreme pre 23 minutajoš 19 povezanih
Trampova administracija pokrenula istragu protiv CNN-a, Foksa, NBC-a, CBS-a i ABC-a
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih
Broj žrtava uraganu Isajas u SAD povećan na četiri, 868.000 korisnika bez struje
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih